Tavukcuk`un Diyet Gnlüğü

Sen okidokiok isimli uyenin actigi konuyu resmen kopyalamissin ..onunda actigi gunlugun basligi sisko tavugun gunluguydu ..o 2013 yilinda acmisti harfiyen ayni yazmissin..okuyunca sasirdim :)) oyuzden yazma gereyi duydum ..canimm:)))

Son düzenleme:
Sen okidokiok isimli uyenin actigi konuyu resmen kopyalamissin ..onunda actigi gunlugun basligi sisko tavugun gunluguydu ..o 2013 yilinda acmisti harfiyen ayni yazmissin..okuyunca sasirdim :)) oyuzden yazma gereyi duydum ..canimm:)))

Ciddi mi ya :S

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canim bulamadiysan google den sisko tavugun gunlugu yaz cikar zaten .uyenin ismide okidokiok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Evet gördüm ya şok oldum resmen :S

Evet canim bulamadiysan google den sisko tavugun gunlugu yaz cikar zaten .uyenin ismide okidokiok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet gördüm ya şok oldum resmen :S

kızlaar sakin olun :) O hesap benim eski hesabım.Yeni başlangıca yeni hesap istedim sadece :)

bu sabah güzelce kahvaltımı ettim.
2 dilim ekmek
3 zeytin
1 domates
2 dilimçörekotlu peynir

arada 1 elma ve süt
öğlen ne yapsam kendime onu düşünüyorum

Günaydıııın
Sabah kahvaltımla karşınızdayım hanımlar Ekmeğin bi dilimini küçük kardeşim kapınca yiyemedim. İyi de oldu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…