Tayin... Gitmek İstemiyorum

Kusura bakmayin ama bana 5. kere bosanalim diyen adamin davasini beklemezdim. Onun blöfune gidip dava acarak cevap verirdim, o da hayatinin blöfünü yasardi. Barisacaksaniz da bakin bakalim bir daha bunlari yapabiliyor mu? Yerinizde olsam giderim veririrm dilekcemi. Barisacaksam bile veririm, zaten beni kazanmak icin bir sey yapmiyorsa iyi ki vermis olurum o dilekceyi, bir seyler yapip affettirirse bosanmayiverirsiniz. Bundan da siz dimdik cikarsiniz, bundan sonra rahat edersiniz.

+1

Bu işin sonu boşanma ile biter ben sana söyliyim. Simdiden tedbitrini al. Altınları falan kaptırma sakın onlar hukuken senin. İyi şanslar

neden kocanıza numunelik gibi davranıyorsunuz çoktan miktir etmiştim çoluk çocuk da dinlemem yarının garantisi yok bence hayatta parayla alınamayacak tek şey zaman aylardır aynı sorunlarla kus yaşamışsınız telafisi yok yol verin gitsin...

Cok uzuldum uzun ve yipratici gunler sizin icin. Aradaki mesajlari okuyamadim ilk msj ve bugun yazdgini okudum.

Bu tayin mevzusunda sorun yasamis biri olarak yorum yapacagim.

Oncelikle esin senin onu birakmayacagina adi gibi inanmis. Nereye istersen cekismelide olsa gidecegini dusunuyor

Ailenin sana ciddi anlamda ihtiyaci varken uzaklasmak istemesinin tek sebebi bencillik.

Yanlis anlamadiysam ablasina ve is yerine yakin bir yerden ev bakacak. Niye ablasina yakin istiyor. Senin aileni geride birakip kendi ailesine yakin oluyor.

Ev hakkinda niye tek soz sahibi o. Yani bir hafta izin alip evi tutacak edecek. Sana fikrini dahi sormuyor.

Surekli bosanmak isyedigini soyluyorsa altinda baska seylerde olabilir. Bu son msj da ki bosanma lafinida affecerek bir daha yaparsan affetmem demenin hic bir etkisi yok. Esin 5 kere affeden onuncuyuda affeder ben yilisir affettiririm diye inaniyor.

Reactions: anu
İş iyice inada binmiş. Erkekler bu durumda genelde anne baba bir tane eş çok diye düşünüyorlar karar senin.

Bu işin sonu boşanma ile biter ben sana söyliyim. Simdiden tedbitrini al. Altınları falan kaptırma sakın onlar hukuken senin. İyi şanslar

Bence bu kadar vicdansız adamdan asla hayır gelmez....

Ablasına yakın yeri ben karşı tarafı istemedim diye önerdi. Ben orayı da istemediğimi söyleyince hata bende kı aılene tamamen uzak olmasın dıye dusundum dıyor. lütfetti yanı.

Bana kalsa coktan dava açarım ama annemler cocuk ne olacak dıyor, senle babası arasında mekik dokunacak yıpranacak, diyorlar . ses cıkarma ev konusunda, gidip de tutamaz senden habersiz bir ev veya boşanamaz o diyorlar. Bilmiyorum kafam cok karışık

Bana kalsa dedıgınız gibi restine rest olacak, o zamanında sen eger benden vazgeçersen, bende anlarım kı elizanelizan bensiz daha mutlu olacağına ınanıyorsun demek kı ben ısrar edip de onu mutsuz edemem, onun mutlulugu ıcın kendı mutluluğumdan vazgeçerim diyen bırı. Yanı çabalamaz . o kadar da rahat işi var ki. sanırsınız ki 1,5 saat metrobüse yolculuğundan sonra maden ocağında kömür taşıyor sırtında .

Kaldı kı bu ınsan, ben dogum yaptığımda, düşük yaptığımda, özel günlerimizde, planımız olduğında 19 yasındaki erkek kardesıne oğlum bugun musait degılız şu GUN gel diyemeyen, derse onların kırılacagını dusunen bu uğurda karısının rahatını hastalığını zerre dusunmeyen bır ınsan. Aynı insan kanser hastası ve tedavisi olmayan bır hastalığa sahip olan ınsanı, tek kızlarından tek torunundan kendı bencıllıgı ıcın ayırmaya can atan, onların her GUN nasıl ayrılacağız dıye aglamasını uzulmesını umursamayan aynı ınsan.

Bunaldım. Cok bunaldım .

Canım eşin tam bir çakal. Ve sen de pasif birisin. Zaten seninle bilerek evlenmiştir o. Çünkü bunlara senin gibi boynunu büküp oturacak kadın çok azdır.

Canım eşin tam bir çakal. Ve sen de pasif birisin. Zaten seninle bilerek evlenmiştir o. Çünkü bunlara senin gibi boynunu büküp oturacak kadın çok azdır.

Aslında pasif değilim. eşim sürekli sen naif degilsin horozlanıyorsun, erkek güçlüdür, gururu okşansın ister Vs gıbı ustukapalı sözler edip benım karşımda ezik hissettiğini düşündürüyor bana . Sadece sabrediyorum kızıma bakınca...
Bunu o da bılıyor kafama koyduğumu umudumu kestiğimde yaparım.

Cevabi biliyorsun aslinda uygulamak zor.size lutfediyor mutlulugu sanki. Karari siz verin aileniz hasas su donemde onlar daha baska seyler dusunuyorlardir. Esinizle yasayacak cocuk buyutecek olan sizsiniz. Disardan bi okuyun mesajlarinizi baskasi yasamis gibi ne hissettiginize bakin.

Ben asla cocuk icin evlilik yurutme taraftari olmadim. Biz evin icinde mutluysak cocugumuzu mutlu edebiliriz. Yurumeyen evlilige cocuk kurban edilip mutsuz anne baba gormemeli. Tartismalar icinde buyumemeli.

Balıkesir'de okudum.merkezde olanaklar iyidir ama İstanbul'la kıyaslanamaz.ilçelerinden Edremit gelişmiş ve Bandırma sanırım.burhaniyede yaşadık çok küçük imkanlar kısıtlı.
Zaten bu yazıklarım gereksiz de gitme taşınma.bir tane baban var.canın o senin.gitmen gerektiğinde babanın yanında olabilmen en erken 7-8 saat.adam bencil.başka da bişey yazamayacağım.hayırlsı olsun ne diyim

elizanelizan zor bi ikilemde kalmışsın. eşin boşanma fikrini seni ikna etmek için söylüyor büyük ihtimal. çok uzak bi yer değl ailene, çocuğun için ve eşinle başka problemin yoksa git bence. boşansan baban daha çok üzülür.

Elizan pasif olmamak demek eşinin değimiyle horozlanmak demek değildir. Pasif olmamak demek bağırmak çağırmak değildir. Bu konuda P Posedion25 e katılıyorum. Herkes ile aranda bir sınır olmalı kendi ailenle bile. Sen mutlu değilsen önce kendini düşünerek karar almalısın. Boşanmasan eşin boşanma blöfünü her sıkıştığında kullanacak. Kaldı ki sana hemen boşan diyen yok. Bir adım at kocan ciddiyetini görsün ona göre tavır alırsın.

Boşanma fikrini evet sürekli bir tehdit olarak önüme sürüyor ve sürecek . Birde ne vaatlerde bulunuyor görseniz. hayır diyemeyen ve aılesınin bana her hakaretine ragmen onları susturmayan maddî manevî verici olan ama en zor zamanında bıle o sevgili ailesinden yardım ıstemeyen biri olarak ona ne manevî ne maddî anlamda güvenmediğimi söylediğimde bana '' kartlarım sende duracak, bana harçlık vereceksin, araba alacağım sana, senın ustune yapacağım, ehliyet de tabıı, ıstedıgın gıbı git gel kal asla neden gittin neden kaldın demeyecegım '' dıyor. benı kendı aılesı gıbı para ıle Idare edebileceğini sanıyor.

Mesele aslında gitmek de değil bir arkadasım git demiş de yukarıda. giderim tamam ama bu zihniyet meselesi. bu adam her rahatına gore hareket edeceğinde bana boşanma kartı ıle mi gelecek , hadı gittim diyelim zaten sureklı tayin dıyen adam, aman Anadolu yakasında da olmuyor, memleketime gıdelım gelmezsen boşanırıza getirirse ben onu oracıkta öldürmez miyim?

Konu sahibesi ben de sizin pasif esinizin cakal oldugunu dusunuyorum. Esiniz oyle cakal ki; "sen bosanmaya kalkarsan ben seni dusunur, boynumu egerim, kalbime tas basarim sen mutlu ol diye" ayagi cekiyor resmen.

Bu bahsettıgım cümleleri ben nişanlı iken soylemişti. Ben nisanın nikah olmadıgını tek yanlışta düğüne bir gün bile kalsa ayrılırım dediğimde demişti . boşanmakla alakalı degıldı yani

burdakiler yer seni hepsi koca delisi kendi kararlarını veremeyen insanlar bunlar seni anlamaz

Ben balıkesirliyim merkezde yaşamak pek fena değil hastanelerde öyle ama merkezinde belli yerleri canlı aktif diyebilirim. Ama bandırma olursa eğer ıstanbula gidip gelmekte kolaylaşacaktir orda bildiğim kadarıyla deniz ulaşımı da mevcut ama size ne eşinizle gelin nde orda kalin diyemiyorum çünkü farzedelim ki geldiniz allah korusun birşey olsa vicdan azabı bir tarafa eş her zaman bulunur ama anne baba bir daha olmayacak ve eşiniz evliliği koz haline getirmiş olacak bu da evlilik için pek parlak bir gelecek göstermiyor bence. Orda kalsanız babanız benim yüzünden çocuğumun yuvası sıkıntıya girdi deyip daha çok üzülecek gerçekten çıkmazdasiniz allah yardımcınız olsun babanıza da acil şifalar dilerim.

Boşandığınızda babanız üzülmeyecek mi en az torunundan ayrılık kadar ya da daha fazla üzülmez mi aile ilişkilerini ya da babanızın boşanmanız bakış açısını bilmesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…