- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi elizanelizan
-
+1Kusura bakmayin ama bana 5. kere bosanalim diyen adamin davasini beklemezdim. Onun blöfune gidip dava acarak cevap verirdim, o da hayatinin blöfünü yasardi. Barisacaksaniz da bakin bakalim bir daha bunlari yapabiliyor mu? Yerinizde olsam giderim veririrm dilekcemi. Barisacaksam bile veririm, zaten beni kazanmak icin bir sey yapmiyorsa iyi ki vermis olurum o dilekceyi, bir seyler yapip affettirirse bosanmayiverirsiniz. Bundan da siz dimdik cikarsiniz, bundan sonra rahat edersiniz.
Cok uzuldum uzun ve yipratici gunler sizin icin. Aradaki mesajlari okuyamadim ilk msj ve bugun yazdgini okudum.Kusura bakmayın kızlar. Cok uzun ara verdım. Sıkıntılar aynen devam etmekte. bu süreç içinde bir çok sorun yaşandı aynı konu çerçevesinde...
Şuan eşim tayin için ara verdiğini, şimdi de bulunduğumuz evı ev sahıbı satıyor, satmaya da cıkacagız diyerek yokuşa sürmekte.
Bu arada annem de iltihaplı eklem romatizması hastalığına yakalandı. hicbir işini göremiyor dogru düzgün . her gün yemeklerini yapıyorum. temizlik Vs. her hafta.
Eşim ise Anadolu yakasından ev bakıyor, bulundugum semte gelebilmem için en az 3 vesait değiştirip, en az 2,5 saat yollarda geçirmem gerekiyor.
Ailesi ile sorunlarımızın oldugunu yazmış olmalıyım. Bana insaf etmiş olacak ki, anadolu yakasını istemiyorsam, Avrupa yakasında hem ablasına hem işe yakındır semtte ev baktığını, hatta ev sahipleri ile gorustugunu soyluyor. çalıştığı kurumun iki yakada da müdürlüğü var bu arada. bundan dolayı iki yakaya daralıyor ev için.
Gerekçesi yine aynı, daha rahat yaşamak, metrobüse bınmemek.
Bu arada ev alması için zorluyorum borca girip. alamazmıs beyefendı. aılesınde o kadar para var en azından bi yirmi bin lira toparlayabilir. kaldı kı onların ne dugun ne altına ne evıme bı katkısı olmamıştır.
Ama istemezmiş beyefendi. istemem dediği insanlar, sureklı eşimden birsey koparır. esım de hayır demez.
Son 1'5 aydır küsüz. bu mesele gündemdeyken kaynım arayıp eşimi altınlarımı istiyor ev almak ıcın. eşim de hayır demiş güya. ama gelip bana abime altınlarını verir mısın dı ye soruyor
Kayışları koptu bende tabı. bız neyin kavgasındayız sen ne diyorsun bana dedım. Herkes ıstemeyı bılıyor herkes evını karısını cocugunu gelecegini dusunuyor, sen ev almam Deyıp otur bır köşede. Senden istenirse ver ancak dıye girdik birbirimize.
En son geçen gün tekrar tartıştık. Bana bir hafta izin alıp, ev bakıp tutacağını ya bu yakadan ya da Anadolu'dan, babamın annemin hastalığının, onların bana ıhtıyacı oldugu bu zamanda bunun için yapacak bırsey olmadıgını, metrobüse binmek ıstemedıgını rahat ınsan oldugunu soyledı.
Bende defolup gidersin dedım.
Evden cıktı . mesaj döşenmiş uzunca.
Sonu boşanalım anlaşmalı olarak dıye biten.
Bu bana 5. deyişi. Ona bir kere dahA boşanma lafını edersen, anlaşmalı falan boşanmıyorum gider davanı açarsın daha dönüşü yok demiştim. bu mesajı dün görünce evı terk edecektim aılemı aradım. durumu anlattım. eşyalarımı toplayıp iniyorum aşağı dedım . evden cıkarsam haksız duruma dusecegumı bunu mahkemede kullanabilecegını söylemeleri uzerine evde kaldım.
Eve geldiğinde, benım onu uyardıgımı, metrobüse bınmemek için (artık bahane degilse tabı) yuvasını yıkmayı göze alan bırı ile işim olmadıgını, bidaha boşanma lafını ağzına alırsa gıdıp dava açacağını soyledim pazartesi davanı açıyorsun yeter dedım.
Geldı ben sensiz yapamam, sensiz olmaz Vs yılışmalar . Asla yüz vermiyorum.
Yanıma gelip sen benle......... semtte yaşayacaksın gör bak Deyıp gıdıyor bır de delireceğim yakında. Allahım sen aklıma mukayyet ol
İş iyice inada binmiş. Erkekler bu durumda genelde anne baba bir tane eş çok diye düşünüyorlar karar senin.
Kusura bakmayin ama bana 5. kere bosanalim diyen adamin davasini beklemezdim. Onun blöfune gidip dava acarak cevap verirdim, o da hayatinin blöfünü yasardi. Barisacaksaniz da bakin bakalim bir daha bunlari yapabiliyor mu? Yerinizde olsam giderim veririrm dilekcemi. Barisacaksam bile veririm, zaten beni kazanmak icin bir sey yapmiyorsa iyi ki vermis olurum o dilekceyi, bir seyler yapip affettirirse bosanmayiverirsiniz. Bundan da siz dimdik cikarsiniz, bundan sonra rahat edersiniz.
Bu işin sonu boşanma ile biter ben sana söyliyim. Simdiden tedbitrini al. Altınları falan kaptırma sakın onlar hukuken senin. İyi şanslar
Bence bu kadar vicdansız adamdan asla hayır gelmez....
neden kocanıza numunelik gibi davranıyorsunuz çoktan miktir etmiştim çoluk çocuk da dinlemem yarının garantisi yok bence hayatta parayla alınamayacak tek şey zaman aylardır aynı sorunlarla kus yaşamışsınız telafisi yok yol verin gitsin...
Cok uzuldum uzun ve yipratici gunler sizin icin. Aradaki mesajlari okuyamadim ilk msj ve bugun yazdgini okudum.
Bu tayin mevzusunda sorun yasamis biri olarak yorum yapacagim.
Oncelikle esin senin onu birakmayacagina adi gibi inanmis. Nereye istersen cekismelide olsa gidecegini dusunuyor
Ailenin sana ciddi anlamda ihtiyaci varken uzaklasmak istemesinin tek sebebi bencillik.
Yanlis anlamadiysam ablasina ve is yerine yakin bir yerden ev bakacak. Niye ablasina yakin istiyor. Senin aileni geride birakip kendi ailesine yakin oluyor.
Ev hakkinda niye tek soz sahibi o. Yani bir hafta izin alip evi tutacak edecek. Sana fikrini dahi sormuyor.
Surekli bosanmak isyedigini soyluyorsa altinda baska seylerde olabilir. Bu son msj da ki bosanma lafinida affecerek bir daha yaparsan affetmem demenin hic bir etkisi yok. Esin 5 kere affeden onuncuyuda affeder ben yilisir affettiririm diye inaniyor.
Canım eşin tam bir çakal. Ve sen de pasif birisin. Zaten seninle bilerek evlenmiştir o. Çünkü bunlara senin gibi boynunu büküp oturacak kadın çok azdır.Ablasına yakın yeri ben karşı tarafı istemedim diye önerdi. Ben orayı da istemediğimi söyleyince hata bende kı aılene tamamen uzak olmasın dıye dusundum dıyor. lütfetti yanı.
Bana kalsa coktan dava açarım ama annemler cocuk ne olacak dıyor, senle babası arasında mekik dokunacak yıpranacak, diyorlar . ses cıkarma ev konusunda, gidip de tutamaz senden habersiz bir ev veya boşanamaz o diyorlar. Bilmiyorum kafam cok karışık
Bana kalsa dedıgınız gibi restine rest olacak, o zamanında sen eger benden vazgeçersen, bende anlarım kı elizanelizan bensiz daha mutlu olacağına ınanıyorsun demek kı ben ısrar edip de onu mutsuz edemem, onun mutlulugu ıcın kendı mutluluğumdan vazgeçerim diyen bırı. Yanı çabalamaz . o kadar da rahat işi var ki. sanırsınız ki 1,5 saat metrobüse yolculuğundan sonra maden ocağında kömür taşıyor sırtında .
Kaldı kı bu ınsan, ben dogum yaptığımda, düşük yaptığımda, özel günlerimizde, planımız olduğında 19 yasındaki erkek kardesıne oğlum bugun musait degılız şu GUN gel diyemeyen, derse onların kırılacagını dusunen bu uğurda karısının rahatını hastalığını zerre dusunmeyen bır ınsan. Aynı insan kanser hastası ve tedavisi olmayan bır hastalığa sahip olan ınsanı, tek kızlarından tek torunundan kendı bencıllıgı ıcın ayırmaya can atan, onların her GUN nasıl ayrılacağız dıye aglamasını uzulmesını umursamayan aynı ınsan.
Bunaldım. Cok bunaldım .
Canım eşin tam bir çakal. Ve sen de pasif birisin. Zaten seninle bilerek evlenmiştir o. Çünkü bunlara senin gibi boynunu büküp oturacak kadın çok azdır.
Cevabi biliyorsun aslinda uygulamak zor.size lutfediyor mutlulugu sanki. Karari siz verin aileniz hasas su donemde onlar daha baska seyler dusunuyorlardir. Esinizle yasayacak cocuk buyutecek olan sizsiniz. Disardan bi okuyun mesajlarinizi baskasi yasamis gibi ne hissettiginize bakin.Ablasına yakın yeri ben karşı tarafı istemedim diye önerdi. Ben orayı da istemediğimi söyleyince hata bende kı aılene tamamen uzak olmasın dıye dusundum dıyor. lütfetti yanı.
Bana kalsa coktan dava açarım ama annemler cocuk ne olacak dıyor, senle babası arasında mekik dokunacak yıpranacak, diyorlar . ses cıkarma ev konusunda, gidip de tutamaz senden habersiz bir ev veya boşanamaz o diyorlar. Bilmiyorum kafam cok karışık
Bana kalsa dedıgınız gibi restine rest olacak, o zamanında sen eger benden vazgeçersen, bende anlarım kı elizanelizan bensiz daha mutlu olacağına ınanıyorsun demek kı ben ısrar edip de onu mutsuz edemem, onun mutlulugu ıcın kendı mutluluğumdan vazgeçerim diyen bırı. Yanı çabalamaz . o kadar da rahat işi var ki. sanırsınız ki 1,5 saat metrobüse yolculuğundan sonra maden ocağında kömür taşıyor sırtında .
Kaldı kı bu ınsan, ben dogum yaptığımda, düşük yaptığımda, özel günlerimizde, planımız olduğında 19 yasındaki erkek kardesıne oğlum bugun musait degılız şu GUN gel diyemeyen, derse onların kırılacagını dusunen bu uğurda karısının rahatını hastalığını zerre dusunmeyen bır ınsan. Aynı insan kanser hastası ve tedavisi olmayan bır hastalığa sahip olan ınsanı, tek kızlarından tek torunundan kendı bencıllıgı ıcın ayırmaya can atan, onların her GUN nasıl ayrılacağız dıye aglamasını uzulmesını umursamayan aynı ınsan.
Bunaldım. Cok bunaldım .
Elizan pasif olmamak demek eşinin değimiyle horozlanmak demek değildir. Pasif olmamak demek bağırmak çağırmak değildir. Bu konuda P Posedion25 e katılıyorum. Herkes ile aranda bir sınır olmalı kendi ailenle bile. Sen mutlu değilsen önce kendini düşünerek karar almalısın. Boşanmasan eşin boşanma blöfünü her sıkıştığında kullanacak. Kaldı ki sana hemen boşan diyen yok. Bir adım at kocan ciddiyetini görsün ona göre tavır alırsın.Ablasına yakın yeri ben karşı tarafı istemedim diye önerdi. Ben orayı da istemediğimi söyleyince hata bende kı aılene tamamen uzak olmasın dıye dusundum dıyor. lütfetti yanı.
Bunaldım. Cok bunaldım .
Eş konusunda fikre katıldım.Konu sahibesi ben de sizin pasif esinizin cakal oldugunu dusunuyorum. Esiniz oyle cakal ki; "sen bosanmaya kalkarsan ben seni dusunur, boynumu egerim, kalbime tas basarim sen mutlu ol diye" ayagi cekiyor resmen.
Konu sahibesi ben de sizin pasif esinizin cakal oldugunu dusunuyorum. Esiniz oyle cakal ki; "sen bosanmaya kalkarsan ben seni dusunur, boynumu egerim, kalbime tas basarim sen mutlu ol diye" ayagi cekiyor resmen.
burdakiler yer seni hepsi koca delisi kendi kararlarını veremeyen insanlar bunlar seni anlamazMerhaba kızlar.
İstanbul'da yaşıyorum.
Eşim tayin istedi, benim ailem burda ve gıtmek ıstemıyorum. Ya bosanacagız anlaşmalı olarak ya da gelırsın, zorla gelmenı de ıstemıyorum ama kararımdan da dönmeyeceğim. bu durumda bosanalım dedi.
10 aylık bir kızım da var. Babam kanser hastası. Umrunda degılmıs dedesi torununu sevecek dıye sıkamazmıs kendını. Rahat yasamak ıstıyormus.
Ben cok arada kaldım. Cok uzgunum cok mutsuzum. Ne yapacağımı bılmıyorum.
Bana nasıl dusunmem ve hareket etmem gerektigi konusunda yardımcı olun lutfen.
Bır de eşim balıkesıre tayın ıstemıs. Nasıl bır yerdır? en nezih kirası uygun cocuk yetıstırılebılecek, Istanbuldan gıdıp Dr yadırganmayacak ilçesi hangısıdır? Eger boşanmayı tercih etmezsem bunları da bilmek istiyorum.
Burada yasayan arkadaşlar bılgı verebilirler mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?