- 3 Nisan 2014
- 36.213
- 147.743
- 798
- Konu Sahibi elizanelizan
-
O gitmekte kararlıymıs, bende gıtmek ıstememekte. Bunun ortası yokmus. Bosanıp herkes ıstedıgı hayatı ıstedıgı ınsanlara gecırebılırmıs. Zorla Degılmıs.
Çok zor olur ınanmazlar, neden aramıyor ne zaman gelecek ne zaman gıdeceksın bılmem ne bır suru soru sorarlar. Surdurebılecegım bır sey degıl bu.
Tazminatı napayım kızımın boynu bukuldukten sonra ;(
O zaman bunu şart koşun siz de aileme gitmeme izin verirsen giderim yoksa boşanma kararı alalım diyebilirsiniz.Her ıstedıgımde gitmeme arıza cıkarır gıbıme gelıyor. Ya da benım memlekete de gıdılecek dıye sart kosabılır bılmıyorum. Tek gondermez. Bende her onun uygun olacagı zamanı ayarlayamsm bekleyemem. Devlette calısıyor sonucta. Izınler bellı.
umarım.....Kızınız böyle vicdansız ve bencil bir baba figürüyle mi büyümeli emin olamadım. Sizin bileceğiniz bir şey tabii. Madem ayrılırsanız ailenizden saklayamayacaksınız, babanız iyileşene kadar ayrılmamanız babanızın sağlığı için de daha iyi olabilir. Yine de siz bilirsiniz tabii.
Ayrılmayacaksınız da bari Bandırma ilçesinde oturun da İstanbul'a bir feribot uzaklığında olun. Bandırma daha güzel ve kiraları daha makul diye duymuştum. Hem deniz kıyısında. Eğer gidecekseniz umarım ilçeyi siz seçebilirsiniz.
Eşinin tavrı söyleme şekli boşanmayı ortaya koyması hiç hoş değil.Seni bu kadar kolay nasıl gözden çıkarabiliyo,hem evladı da var.Gitme bence.Hem babanda hasta.Zaten kendi gitse bile çocuğun hasretine dayanamaz,yalnızda yapamaz gelir bir müddet sonra.Sen gidersen çakılıp kalırsınız oraya.
Bence eşiniz çok haksız değil. Üslubu ve habersiz tayin istemesi çok yanlış, kırıcı ama taşınmak istemesinde yanlış bir şey göremedim ben. Başta öyle söz verdi diyorsunuz ama insanın fikirleri değişebilir zamanla. Ayrıca iki seçeneğiniz var şuan geri adım olmazsa. Emin olun ayrılırsanız babanız çok daha çok üzülür taşınmanıza göre. Amaç babanızın mutluluğuysa ve iki seçeneğiniz varsa bence eşinizle gidin. Uzak bir mesafe değil. Allah acil şifalar versin inşallah...
O zaman bunu şart koşun siz de aileme gitmeme izin verirsen giderim yoksa boşanma kararı alalım diyebilirsiniz.
Bence 15 günde bir 3 4 günlüğüne gitmenize razı olabilir gibi geldi bana bunu net bir şekilde konuşun.
Eğer sözünde durmazsa bu sefer ben senden boşanacağım diyebilirsiniz.
Bu arada bu mevzuyu az önce eşime anlattım eşinizi çok ayıpladı yaptığı çok yanlış dedi erkek gözüyle de bi fikir olsun istedim.
Tek neden göndermez ki çok saçma göndermek zorunda yani anne babanıza bu adama baştan çok boyun eğmişsiniz.
Evet haklısınız verilen söz tutulmalı. Size bu konuda baskı da yapmamalı ama fikri değişmiş olabilir ve ikna çabalarına girişebilir. Bu normal geliyor bana. Ama son karar sizde olmalı verilen bir söz olduğu için. Önceki konuşmalarınızda bu çaba oldu sanırım. Şehir tercihini tamamen size bırakmış. Ama habersizce istemesi tayini tabiki yanlış onu belirtmiştim zaten. Ben sadece gitmek istemesini haklı buluyorum. Çünkü babanızın sanırım sadece psikolojik olarak desteğe ihtiyacı var ve siz zaten sık sık gidebilirsiniz bunun için. Hergün gitmeniz gereken bir durum varsa bakım anlamında o ayrı o zaman düşüncelerim tamamen değişir. Bence deneyin bilemiyorum ama bu boşanma sebebi değil bence. Ki tayini çıkacak mı daha o da var. Şimdiden kendinizi üzmeyin.bu o kadar kolay mı, bırbırımıze sozler verelım bu sozler buyuk sozler olsun umut verelım kendımıze ınandıralım guven verelım. sonra da işime artık boyle gelıyor fıkrım degıstı dıyelım . boyle bır hayat var mı Allah askınıza.? Ben basta konustum bana surgun yersem gıderım bu sehırden dıye buyuk konustu. Madem fıkrı degısebılırdı kendıne guvenmıyordu soz vermenın alemı nedır? ben sansımı deneyecegım bu sehırde.. tutunamazsam baska sehıre cıkar gıderım bunu goz onunde bulundur evlenmeden deseydı o zaman bende bu kadar direnmezdim.
onun dısında dedgınz gıbı ayrılırsam mı daha cok uzulur babam yoksa bu hasta donemınde uzak kalırsa mı torunundan evlaından onu dusunmelıyım. hos dusunsem de bı cevap bulamıyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?