Tayin... Gitmek İstemiyorum

O gitmekte kararlıymıs, bende gıtmek ıstememekte. Bunun ortası yokmus. Bosanıp herkes ıstedıgı hayatı ıstedıgı ınsanlara gecırebılırmıs. Zorla Degılmıs.

sorumluluk ağır gelmiş eşinize..
rahat bir hayat yaşamak istiyor ve bunun için sizleri gözden çıkarmaya hazır..
düşünmüş planlamış beklemiş sinsi sinsi..
adamın istediği sizin boşanmanız .. yük istemiyor hayatında..
oluruna bakalım gibi bir derdi yok yani..
bencil bir adam..
bence boşanın sizi sevmeyen bir adam için düzeninizi değiştirmeyin.. zira siz peşine takılıp gitsenizde adamın hamuru belli elbet patlak verecek yine bir noktada..

Ama istedikleri olmayınca işi boşanmaya getiren bir eşe insan nasıl güvenebilir. Çalışırsan boşanalım, gelmezsen boşanalım diyen birisinin sana yarın ailemin bulunduğu yere girmek istiyorum gelmezsen boşanalım demeyeceği ne malum. Yada ikinci çocuğu istemezseniz boşanalım demeyeceği. Adam bunu huy etmiş belliki. Ama onu en iyi siz tanırsınız huyunu suyunu siz bilirsiniz. Anlattığınız kadarıyla böyle bir kocayla sadece uzatmaları oynarsınız.

Buarada babanızla arası nasıldı mesela ben kprimi hiç sevmem eşim düşkümdür ailesine ben nefret ederim. Onlar için masadaki tabağımın yerini bile değiştirmem ama eşim bu hissimi bilmeZ çok. Ailesini de iyi bilir az çok

Canım aileni babanın hastalığını bi kenara koyalım.Bu adam sana değer verseydi eğer ya gelirsin ya boşanırız demez eğer seni sevseydi sen mutlu ol diye çabalardı.Babana gelelim inan sen gidersen Allah korusun babana bişey olursa çok vicdan azabı çekersin Allahım en doğru kararı vermeni sağlar İnşaAllah

Baban hastaymis illa ki öğrenecek ayrıldığını uzulecek ,hastalığına zararı doKunacak belki de,kızın baba istiyecek.Esin kendine başka bir bayanla yeni bir hayat kuracak ki erkekler için bu çok kolay .Sana geriye kalan keşkeler olmasın .Sadece boşanma nedeni bu işe bosanilmaz hiç bir şey yapılmasa aneler senin yanına taşınır. Herman bir çıkar yıl vardir

Esimle mecbur kalirsak dunyanin obur ucuna bile giderim. Ama ortada bi mecburiyet yok. Bencillik var. Ya gelirsin ya bosanirsin diyen adamla uzlasmazdim kesinlikle. omur boyu onun kararlariyla mi yasayacaksin. Bilmiyorum cocuk da var. Adamin tek yanlisi buysa size karsi balikesir hem uzak degil fazla hemde guzel sehir. Ama bu adamin tek kusurunun bu oldugunu da dusunmuyorum. Hayirlisi neyse o olsun hakkinizda.

Çok zor olur ınanmazlar, neden aramıyor ne zaman gelecek ne zaman gıdeceksın bılmem ne bır suru soru sorarlar. Surdurebılecegım bır sey degıl bu.
Tazminatı napayım kızımın boynu bukuldukten sonra ;(

Kızınız böyle vicdansız ve bencil bir baba figürüyle mi büyümeli emin olamadım. Sizin bileceğiniz bir şey tabii. Madem ayrılırsanız ailenizden saklayamayacaksınız, babanız iyileşene kadar ayrılmamanız babanızın sağlığı için de daha iyi olabilir. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Ayrılmayacaksınız da bari Bandırma ilçesinde oturun da İstanbul'a bir feribot uzaklığında olun. Bandırma daha güzel ve kiraları daha makul diye duymuştum. Hem deniz kıyısında. Eğer gidecekseniz umarım ilçeyi siz seçebilirsiniz.

Eşinin tavrı söyleme şekli boşanmayı ortaya koyması hiç hoş değil.Seni bu kadar kolay nasıl gözden çıkarabiliyo,hem evladı da var.Gitme bence.Hem babanda hasta.Zaten kendi gitse bile çocuğun hasretine dayanamaz,yalnızda yapamaz gelir bir müddet sonra.Sen gidersen çakılıp kalırsınız oraya.

Bence eşiniz çok haksız değil. Üslubu ve habersiz tayin istemesi çok yanlış, kırıcı ama taşınmak istemesinde yanlış bir şey göremedim ben. Başta öyle söz verdi diyorsunuz ama insanın fikirleri değişebilir zamanla. Ayrıca iki seçeneğiniz var şuan geri adım olmazsa. Emin olun ayrılırsanız babanız çok daha çok üzülür taşınmanıza göre. Amaç babanızın mutluluğuysa ve iki seçeneğiniz varsa bence eşinizle gidin. Uzak bir mesafe değil. Allah acil şifalar versin inşallah...

Eşinizle aranızda bir sorun yok ise bence gitmelisiniz.
Aileniz haricinde araniZda bir anlasmazlık varsa bilemem.
Ama insanlar evleniyo ve farkli yerlerde yasiyolar
Ekmek nerdeyse orda tabiri caizse.
Balikesir de cok uzak kötu bir yer degil
Mis gibi ege.
Sık sık gidilir gelinir.
Babanizin hastaligi icin şifa diliyorum
Ama sizin orda olmaniz onun hastaliginin seyrini degistirmez.

O zaman bunu şart koşun siz de aileme gitmeme izin verirsen giderim yoksa boşanma kararı alalım diyebilirsiniz.
Bence 15 günde bir 3 4 günlüğüne gitmenize razı olabilir gibi geldi bana bunu net bir şekilde konuşun.
Eğer sözünde durmazsa bu sefer ben senden boşanacağım diyebilirsiniz.
Bu arada bu mevzuyu az önce eşime anlattım eşinizi çok ayıpladı yaptığı çok yanlış dedi erkek gözüyle de bi fikir olsun istedim.
Tek neden göndermez ki çok saçma göndermek zorunda yani anne babanıza bu adama baştan çok boyun eğmişsiniz.

umarım.....

bu durumda kendı memleketıne ister tayınını zaten ben yoksam. Sureklı sen olmasan memlekete gıderım bır dakıka durmam dıyodu. kurtulunca yuklerınden defolur gıder. o parası ıcın yalakalık yapan sureklı somurmeye kalkan benım dızgınlemeye calıstıgım aılesı de yoklugumu aratmaz.

bu o kadar kolay mı, bırbırımıze sozler verelım bu sozler buyuk sozler olsun umut verelım kendımıze ınandıralım guven verelım. sonra da işime artık boyle gelıyor fıkrım degıstı dıyelım . boyle bır hayat var mı Allah askınıza.? Ben basta konustum bana surgun yersem gıderım bu sehırden dıye buyuk konustu. Madem fıkrı degısebılırdı kendıne guvenmıyordu soz vermenın alemı nedır? ben sansımı deneyecegım bu sehırde.. tutunamazsam baska sehıre cıkar gıderım bunu goz onunde bulundur evlenmeden deseydı o zaman bende bu kadar direnmezdim.

onun dısında dedgınz gıbı ayrılırsam mı daha cok uzulur babam yoksa bu hasta donemınde uzak kalırsa mı torunundan evlaından onu dusunmelıyım. hos dusunsem de bı cevap bulamıyorum ya.

evet dedıgınız gıbı eger gıtmey ı tercıhnedersem bunu sart kosacagım kosmasına da , zamanında sozler verıp tutmayan adam lafından dönen adam, bu sozunu ne kadar tutar oraası muamma. persembenın gelişi carsambadan belli olur. O zaman ne olacak?

bız belkı de uzatmaları oynuyoruz bılmıyorum

Bır yandan dıyorum kı, bu bır blöf degılse, gitsem, baktım olmuyor baska baska seyler cıkıyor sureklı bosanma dıle getırılıyor, ben bu fedakarlıktan sonra yıne bılmem kacıncı planlara atılıyorum o zaman alırım kızımı gıderım. Hıc degılse ben yapılacak her seyı yaptım dıyebılırım dıyorum.

bır yandan da ne kadar uzasa o kadar zor olur zıhnıyet bellı dıyorum. Bılmıyorum ya . ne dogru ne yanlıs saglıklı olan karar ne bılmıyorum...

Daha usturuplu daha makul şekilde dilese eşin gitmelisin dersim ama şu tavrı çok iğrenç ya gel ya boşanalım nedir ya
Gidermisin gitmezmisin bilmiyorum ama öyle bir anlatki yaptığı iğrençliği kafasını duvarlara vursun

Eşimin çalışacağı kurum merkezde olacak. Bandırma güzel dedınız, ne kadar uzaklıkta burası merkeze? eger kararım gıtmek yonunde olursa Barı canlı cıvıl cıvıl nezıh bır semt olsun da istanbuldan sonra ruhsal bunalım yasamayayım dıyorum. Uzaksa sımdı oraya da burun kıvırır beyefendı...

Sizi boşanma konusunda tehdit ediyorsa o adam değildir zaten.
Kendiside boşanma olayından korkmuyor ki bu kdar rahat söylemiş

Evet haklısınız verilen söz tutulmalı. Size bu konuda baskı da yapmamalı ama fikri değişmiş olabilir ve ikna çabalarına girişebilir. Bu normal geliyor bana. Ama son karar sizde olmalı verilen bir söz olduğu için. Önceki konuşmalarınızda bu çaba oldu sanırım. Şehir tercihini tamamen size bırakmış. Ama habersizce istemesi tayini tabiki yanlış onu belirtmiştim zaten. Ben sadece gitmek istemesini haklı buluyorum. Çünkü babanızın sanırım sadece psikolojik olarak desteğe ihtiyacı var ve siz zaten sık sık gidebilirsiniz bunun için. Hergün gitmeniz gereken bir durum varsa bakım anlamında o ayrı o zaman düşüncelerim tamamen değişir. Bence deneyin bilemiyorum ama bu boşanma sebebi değil bence. Ki tayini çıkacak mı daha o da var. Şimdiden kendinizi üzmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…