tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

bu arada medeni cesaretinizden ötürü ikinizi de tebrik ederim benim evime gelen misafir olsa konuyu değiştirip duymamazlığa verirdim, çıkın gidin evimden demezdim
ben duymamış gibi davranamazdım zira bu iğrençliği kimseye reva göremez

Yani ne olduıunu bilmeduğinz bi filmi çok samimi olmadığınız irsanlarla izlemeniz hata! adam dengesizmis olay uzamış gitmiş.. tepki iyi olmuş

Yani ne olduıunu bilmeduğinz bi filmi çok samimi olmadığınız irsanlarla izlemeniz hata! adam dengesizmis olay uzamış gitmiş.. tepki iyi olmuş
ya iyide ne yapacaktık hayır izleyemezsiniz diyemezdik ya tahmin edemedik kusura bakma canım

ağzınıza sağlık.

Ben kovmazdım ama yiyecekleri laf sonrası zaten otomatik olarak kendileri giderdi . Bir kadının psikolojik travması bir tarafa hamile kalabilir . Çocuğu aldırmak isteyebilir bu vücudunda kalıcı hasar bırakabilir . Bu nasıl bir düşünce yapısı arkadaş şaka gibi ...

Oh ne iyi yapmışsınız evden kovmakla. Herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı olmuş ama bir gün o yılan kendilerini sokacak.

Eşine laf gelince bile kükreyen adam (!) bunu nasıl başkalarına reva görebilir anlamıyorum.

Ahlaksızlık bu. Başka bir açıklaması yok bana göre. Tavrınızda gayet normal bu ahlaksızlığa. Böylesi zihniyetteki insanların beyin ölümü gerçekleşsin mümkünse.

Bu laf Mehmet ali erbilin lafı. ekranlarda söyleyip durur komikmiş gibi herkezde kahkahalara boğulurdu zamanında

Adam kendince espri yapmış.. Ama ben arkadaşlarımla böyle bir film izlemem gerekirse böyle bir sahne var ise değiştirirdim. evden kovmak falan saçma olmuş bence..Herhalde adamın düşüncesi böyle değildir. Film üzerinden saçma bişey söylemiş bence. gerçek hayattan bahsetmemiştir sanırım

Karı koca neysede böyle başka bir çiftide dahil edip izlenecek filmler özenli seçilmeli diye düşünüyorum....
Sinir bozucu bir durum ciddi bir kavgayada dönüşebilirdi. Allah korusun.
Bazı insanlar boş boğaz oluyorlar.Aklınca espri yapmış ama tepki alıncada dönememiş gibi geldi bana:)
Yinede bu muhabbetin üzerine görüşmemek daha mantıklı...

Şaka yapmis diyenler olmuş Allah aşkına tecavüz gibi iğrenç bir olayın şakasi mi olur. Hangi kadin boyle iğrenç bir şakayi kaldirabilir.

Ülkemin pis ikiyüzlü sahtekar bilinçaltina sahip insanciklariyla karsilasmissin maalesef bu ülkenin genelinde böyle adi düşünce varki bu kadar yaygin tecavüzler istismarlar..

Aaaay okurken tansıynum cıktı resmen ne ınsanlar var ya hayret edyrum pes!!!

ağzına sağlık eşin de çok iyi yapmış def etmiş evden. pislik herif. aynı bu pis zihniyetler yüzünden dün bi konuda "toplumumuzda zor değil mi " diyenler vardı. işte bunlar yüzünden bu haldeyiz. erkek ne yapsa katlanacakmışız gibi bi izlenim veriliyor.

o size gelen kari koca bence kafayi yemisler ben olsam bir daha selam dahi vermem o kadinda nasil bir kadinsa artik esin bence o kari kocayla ipleri koparsin bunlar tekin insanlae degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…