tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

ya bilemiyorum ki teklif kadından geldi bizde hayır demedik o konusunu biliyo mu bilmiyomu bilmiyorum

ya bilemiyorum ki teklif kadından geldi bizde hayır demedik o konusunu biliyo mu bilmiyomu bilmiyorum

Ay bilemedim ilginç geldi.
İnsan bakar yani izleyeceği filme.
Sana değil lafım yanlış anlama.
Kimden geldiyse teklif artık.

Ay bilemedim ilginç geldi.
İnsan bakar yani izleyeceği filme.
Sana değil lafım yanlış anlama.
Kimden geldiyse teklif artık.
hayır bazı filmler vardır izlenir içeriğini sağdan solda duyarsın izlemsen de bunun adını bile duymadım aklımda bile değil ismi şu an hoş olsa neye yarayacak ya neysebelki onlarda bilmiyolardır bilemem sonrası zaten

böyle konuşabilen kişileri evine alıp görüşmek bile yanlış. kadın erkek aynı ortamda oturulurken bari biraz kendine dikkat etmesi gerekir insanın

Harika bir davranışta bulunmuşsunuz eşinizle tebrik ederim.
Böylelerini temizlemek lazım dünya ve kadınları sayelerinde gitgide ölüyor.

böyle konuşabilen kişileri evine alıp görüşmek bile yanlış. kadın erkek aynı ortamda oturulurken bari biraz kendine dikkat etmesi gerekir insanın
bizim onların zihnini okumak gibi bi yeteneğimiz yok tahmin edersiniz ki sandığınız gibi geeeeenişş bi aile değiliz hoş en geniş aileler bile böyle bişeyi yaşamak durumunda kalmak istemez

o nasıl bi bakış açısıymış ama karı koca manyaklar resmen

Oh iyi olmuş onlara böyle gerizekalı insanlara vereceksin ağzının payını çok sinirlendim bende okurken.

yok başına gelen kadınlar zevk alıyomuş ama bunu belli etmiyomuş tecavüze uğradım diye ağlayıp zırlamak safsataymış ay bilmiyorum öyle işte dedi
yok artık daha neler şok oldum
böyle bişey olabilir mi ya bu erkek kafasıdır tamam hadi kadın nasıl böyle düşünebilir şok oldum resmen ne demek zevk alır
yaratığın birinin iğrenç şekilde bedenine senden izinsiz yaklaşması sana nasıl zevk verebilir

valla bende anlamadım nasıl karakterleri varsa artık benim en büyük şaşkınlığım kadının kocasına çanak tutması

Belki kari ve kocanin tecavüz fantazisi vardir

Allahim sen herkese akil fikir ver! Cok güzel söylemissiniz

bu arada medeni cesaretinizden ötürü ikinizi de tebrik ederim benim evime gelen misafir olsa konuyu değiştirip duymamazlığa verirdim, çıkın gidin evimden demezdim

Affedilemeyecek bir cümle kurmuş. Böyle bir insanla zaten arkadaşlık devam etmez.

Üstüne , iki kadının olduğu bir yerde bunu deme terbiyesizliginde bulunmuş. Tecavüz değilde başka bir sahne olsaydı bu adam yine rahat yorum yapabilecekti.

Erkek olan evinden kovardı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…