tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

ohh allahım ne güzel laflarını vermişsin sana bi sarılasım geldi.. kocanı da tebrik ediyorum öncelikle aman arkadaşımdır deyip susmadığı ve kadınları koruyarak bu ahlaksızları evden kovduğu için..

Yuhh diyorum böyle düşünce yapısına sahip rezil insan müsvettelerine yazıklar olsun yazıklar olsun binlerce kez...suratlarına tükürsem tükrüğü yazık.
Başka bişey demiyorum ben olsam bi daha gelmelerini istemezdim.cok iy laf demişsin

Boş boş ekrana bakıyorum. Öyle de enteresan bi konu işte

Toplumsal tepki ölçüyor olabilir misiniz? Sosyal deney falan mesela. Lütfen öyle olun çünkü.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yaygın olduğu için ortalık pislik kaynıyor zaten. Çok iyi etmişsiniz. Ergen lerin daha cinsel kimliğini oturtamamış uçkuru ağzında muhabbetleri koca koca insanların tarzı olmuş. Yazık onları yetiştiren aileye yazık yetistirecekleri çocuklara. Sokakta böyle gençler var çocuklar var. Yanındaki arkadaşına laf arasında ana bacı küfür ediyor. Laf küfür ama hem küfür eden hemde küfür yiyene normal geliyor bu durum. Nokta virgül yerine kullanıyorlar bu küfürleri resmen

Bu Nasıl bir ortam Nasıl insanlar Nasıl tepkiler şok oldum. Bizde arkadaş ortamında bir araya geliyoruz eşlerimiz ile birlikte hadi film izleyelim fikri hiç olmadı. sohbet muhabbet olur. Onuda geçtim film seçimi aile ortamında izlenecek gibi değil samimi dahi olunsa tecavüz, zevk gibi kelimer ile cümleler kurmak daha da utanç verici... bu olayın her yanı sakat...

valla film fikrini icad eden yine onlar benim evimde film izleyemezsiniz diyemezdim sonrasını nihayetinde bizde bilmiyoduk

Yani öyle bir hale geldik ki anormal olanlar normal karşılanmaya başladı, bu ahlaki çöküşün önünü alamıyoruz.

Boş boş ekrana bakıyorum. Öyle de enteresan bi konu işte

Toplumsal tepki ölçüyor olabilir misiniz? Sosyal deney falan mesela. Lütfen öyle olun çünkü.
fake diyesin geliyo dimi yeminle başkası açsa konuyu fake diye yaygara basmıştım bende

Sizi de esinizi de takdir ettim. Aman ayıp olmasın diye susmayarak iyi etmissiniz. Densizler.

fake diyesin geliyo dimi yeminle başkası açsa konuyu fake diye yaygara basmıştım bende
Ne yalan söyleyeyim geliyor. Gerçek olmasın çünkü.

Karısının yanında böyle bi laf edebilecek bi şerefsiz gerçek olmasın. Ahlaksız ahlaksızlığını toplum içinde açığa vurmaktan utanırdı hiç olmazsa eskiden. Göreceği tepkiden korkardı en azından. Bu rahatlıkla sizin yanınızda konuşan insanlar var olmasın yani. Hayal ürünü olsun.

Siz işsizlikten bizle uğraşan bi ergen olun, ne bileyim psikoloji okuyan ögrenci olun, anket yapasınız olsun da şu durum gerçek olmasın, ben razıyım. Tepkim size degil yani durumu kabullenmek istemiyorum ben mümkünse.

valla film fikrini icad eden yine onlar benim evimde film izleyemezsiniz diyemezdim sonrasını nihayetinde bizde bilmiyoduk
Tabiki ev sahibesi olarak hayır diremezdiniz ama muhabbet edelim filmi daha sonra izlerdik gibisinden yada film seçiminde içerik nedeniyle bu olmaz çocuk var aile var gibisinden daha mutevazi bir seçim olabilirdi diyeceğim AMA YOK BÖYLE BİR MEVZU TİKSİNÇ

ekşın olsun diye yazdım yani yok artık hele son cümleniz beni benden aldı ama inanıp inanmamak size kalmış bişey diyemem biride bana anlatsa bunu muhtemelen bende böyle düşünürdüm

valla filmin adını ilkkez duydum başta ben tecavüz sahnesi berındırıyorum diye bağırmıyodu sonuçta zaten sahneden ziyade tecavüz mesajı vardı onlar kabak gibi gösterdi bizde oturup izlemedik hoş mesajı vermesi bile beni utançtan yerin dibine sokmaya yetti bence onlarda bilmiyodu kal geldi bian onlara da keşke öylede kalsalardı

ekşın olsun diye yazdım yani yok artık hele son cümleniz beni benden aldı ama inanıp inanmamak size kalmış bişey diyemem biride bana anlatsa bunu muhtemelen bende böyle düşünürdüm
Yanlış anlaşılmamak üzere düzenledim yorumumu, tekrar bakın lütfen. İlk haliyle evet biraz yanlış bi anlama gelmiş.

Size bi şey söylemeye çalışmıyorum. Sadece olay da sözler de çok çirkin. Keşke bu derece saçma sapan bi mevzu yasamasaydınız demek istedim.

Sana da helâl olsunn..
Ama eşine daha çok helâl olsunn diyorum.
Aferin ona hem seni desteklemesi hem arkadaşı olan şahsa ağzının payını verdiği için....

ah ah keşke şuan düşündükçe tekrar tekrar sinirleniyorum bu vasat durumu yaşadığımıza inanamıyorum

Ya kuzum filmi seçerken içeriğine bakmamış mı bunlar?
Ya ben baya rahat bir insanımdır ama babamın yanında öpüşme sahnesi filan çıksa yavaşça sıvışırım yani.
Olan olmuş nasılsa ama tepkiniz süpermiş.
Kovma mevzusuna gelince benim evimde bana hadsizlik yapacak insanı pencereden atmadığıma dua etsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…