arkadaşlar üstünden bi gece geçmesine rağmen düşündükçe hala sinirlerim zıplıyo dün akşam misafirlerimiz vardı mahalleden yaşıtlarımız olan evli bi çift eşimin akrabaları hatta adamla çocukluk arkadaşıymış ,neyse geldiler çay sohbet muhabbet derken bunlar film hadi film izleyelim dediler adını hatırlamıyorum şimdi sinirden nasıl nevrim döndüyse artık ismini cismini hatırlamıyorum film kadınla bi erkeğin arkadaşlığını konu almış kadın arkadaş olarak görüyo adamı ama adamın niyet bozuk neyse velhasılı kelam filmde tecavüz sahnesi gibi bişey oluyo yani adam kadının üstüne yürüyo ama kameranın açısı değişiyo sonra sadece kadının çığlıkları var olayda bundan sonra patlak veriyo zaten eşimin çocukluk arkadaşı olan adam ,
amma çığlık bastın be tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin dedi tabi ben şokne diyosun ya sen dedim böyle bi durumdan zevk alınır mı bi kadının başına gelebilecek en kötü olay , sen de baya safmışsın usagi dedi karısı ben daha büyük şok geçirdim ya bi kadın bunu nasıl söyler hemcinsine nasıl reva görür bende kadına ha başına gelse zevk alacaksın yani dedim öyle ya düşmez kalkmaz bi allah kocası bu lafımı duyunca ne diyosun usagi doğru konuş dedi eşimde o arada lafa girdi asıl diz doğru konuşun sizin ananız bacınız yokmuş gibi konuşuyosunuz eşine denmesine dayanamadın ama dedi adam bu kez sözüm meclisten dışarı diye kıvırıyo bu sefer ben resmen patladım tabi dedim karınıza ananıza vs kimse bakamaz ama başka kadınlara bakabilirsiniz onlara tacizi tecavüzü her türlü zulmü reva görürsünüz bugün bu yüzden hala kadın cinayetleri durmak bilmiyo sizin gibi hastalıklı beyinler yüzünden dedim eşim çıkın gidin artık dedi evimden ben seni böyle bilmezdim dedi kadında kocasına hadi gidelim buranın havası bozuldu dedi sizin hastalıklı beyinleriniz bozdu dedim siz gidince düzelir ay kızlar çıldırttılar beni resmen ne olacak hal böyle hastalıklı beyinler yüzünden yurdum kadını huzur bulamayacak mı şu an hala sinirden köpürmüş haldeyim düşündükçe bi yazım da falan hatam olursa gözmezden gelin olur mu
Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yaygın olduğu için ortalık pislik kaynıyor zaten. Çok iyi etmişsiniz. Ergen lerin daha cinsel kimliğini oturtamamış uçkuru ağzında muhabbetleri koca koca insanların tarzı olmuş. Yazık onları yetiştiren aileye yazık yetistirecekleri çocuklara. Sokakta böyle gençler var çocuklar var. Yanındaki arkadaşına laf arasında ana bacı küfür ediyor. Laf küfür ama hem küfür eden hemde küfür yiyene normal geliyor bu durum. Nokta virgül yerine kullanıyorlar bu küfürleri resmenya zaten kendimden şüphe edecektim bi an çok mu safım yada fesadım bunu dedi sözüm meclisten dışarı diye savunmasını da yaptı bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyeceğimizi sandılar herhalde
valla film fikrini icad eden yine onlar benim evimde film izleyemezsiniz diyemezdim sonrasını nihayetinde bizde bilmiyodukBu Nasıl bir ortam Nasıl insanlar Nasıl tepkiler şok oldum. Bizde arkadaş ortamında bir araya geliyoruz eşlerimiz ile birlikte hadi film izleyelim fikri hiç olmadı. sohbet muhabbet olur. Onuda geçtim film seçimi aile ortamında izlenecek gibi değil samimi dahi olunsa tecavüz, zevk gibi kelimer ile cümleler kurmak daha da utanç verici... bu olayın her yanı sakat...
fake diyesin geliyo dimi yeminle başkası açsa konuyu fake diye yaygara basmıştım bendeBoş boş ekrana bakıyorum. Öyle de enteresan bi konu işte
Toplumsal tepki ölçüyor olabilir misiniz? Sosyal deney falan mesela. Lütfen öyle olun çünkü.
ama şunu anlamış değilim ben böyle bişey niye yapayım ki kendi halinde bi insanım kaldı ki yeni de değilim beni bilenler biliyo artık buradaToplumsal tepki ölçüyor olabilir misiniz?
Ne yalan söyleyeyim geliyor. Gerçek olmasın çünkü.fake diyesin geliyo dimi yeminle başkası açsa konuyu fake diye yaygara basmıştım bende
Tabiki ev sahibesi olarak hayır diremezdiniz ama muhabbet edelim filmi daha sonra izlerdik gibisinden yada film seçiminde içerik nedeniyle bu olmaz çocuk var aile var gibisinden daha mutevazi bir seçim olabilirdi diyeceğim AMA YOK BÖYLE BİR MEVZU TİKSİNÇvalla film fikrini icad eden yine onlar benim evimde film izleyemezsiniz diyemezdim sonrasını nihayetinde bizde bilmiyoduk
ekşın olsun diye yazdım yani yok artık hele son cümleniz beni benden aldı ama inanıp inanmamak size kalmış bişey diyemem biride bana anlatsa bunu muhtemelen bende böyle düşünürdümNe yalan söyleyeyim geliyor. Gerçek olmasın çünkü.
Karısının yanında böyle bi laf edebilecek bi şerefsiz gerçek olmasın. Ahlaksız ahlaksızlığını toplum içinde açığa vurmaktan utanırdı hiç olmazsa eskiden. Göreceği tepkiden korkardı en azından. Bu rahatlıkla sizin yanınızda konuşan insanlar var olmasın yani. Hayal ürünü olsun.
Siz işsizlikten bizle uğraşan bi ergen olun da şu durum gerçek olmasın, ben razıyım.
valla filmin adını ilkkez duydum başta ben tecavüz sahnesi berındırıyorum diye bağırmıyodu sonuçta zaten sahneden ziyade tecavüz mesajı vardı onlar kabak gibi gösterdi bizde oturup izlemedik hoş mesajı vermesi bile beni utançtan yerin dibine sokmaya yetti bence onlarda bilmiyodu kal geldi bian onlara da keşke öylede kalsalardıTabiki ev sahibesi olarak hayır diremezdiniz ama muhabbet edelim filmi daha sonra izlerdik gibisinden yada film seçiminde içerik nedeniyle bu olmaz çocuk var aile var gibisinden daha mutevazi bir seçim olabilirdi diyeceğim AMA YOK BÖYLE BİR MEVZU TİKSİNÇ
Yanlış anlaşılmamak üzere düzenledim yorumumu, tekrar bakın lütfen. İlk haliyle evet biraz yanlış bi anlama gelmiş.ekşın olsun diye yazdım yani yok artık hele son cümleniz beni benden aldı ama inanıp inanmamak size kalmış bişey diyemem biride bana anlatsa bunu muhtemelen bende böyle düşünürdüm
arkadaşlar üstünden bi gece geçmesine rağmen düşündükçe hala sinirlerim zıplıyo dün akşam misafirlerimiz vardı mahalleden yaşıtlarımız olan evli bi çift eşimin akrabaları hatta adamla çocukluk arkadaşıymış ,neyse geldiler çay sohbet muhabbet derken bunlar film hadi film izleyelim dediler adını hatırlamıyorum şimdi sinirden nasıl nevrim döndüyse artık ismini cismini hatırlamıyorum film kadınla bi erkeğin arkadaşlığını konu almış kadın arkadaş olarak görüyo adamı ama adamın niyet bozuk neyse velhasılı kelam filmde tecavüz sahnesi gibi bişey oluyo yani adam kadının üstüne yürüyo ama kameranın açısı değişiyo sonra sadece kadının çığlıkları var olayda bundan sonra patlak veriyo zaten eşimin çocukluk arkadaşı olan adam ,
amma çığlık bastın be tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin dedi tabi ben şokne diyosun ya sen dedim böyle bi durumdan zevk alınır mı bi kadının başına gelebilecek en kötü olay , sen de baya safmışsın usagi dedi karısı ben daha büyük şok geçirdim ya bi kadın bunu nasıl söyler hemcinsine nasıl reva görür bende kadına ha başına gelse zevk alacaksın yani dedim öyle ya düşmez kalkmaz bi allah kocası bu lafımı duyunca ne diyosun usagi doğru konuş dedi eşimde o arada lafa girdi asıl diz doğru konuşun sizin ananız bacınız yokmuş gibi konuşuyosunuz eşine denmesine dayanamadın ama dedi adam bu kez sözüm meclisten dışarı diye kıvırıyo bu sefer ben resmen patladım tabi dedim karınıza ananıza vs kimse bakamaz ama başka kadınlara bakabilirsiniz onlara tacizi tecavüzü her türlü zulmü reva görürsünüz bugün bu yüzden hala kadın cinayetleri durmak bilmiyo sizin gibi hastalıklı beyinler yüzünden dedim eşim çıkın gidin artık dedi evimden ben seni böyle bilmezdim dedi kadında kocasına hadi gidelim buranın havası bozuldu dedi sizin hastalıklı beyinleriniz bozdu dedim siz gidince düzelir ay kızlar çıldırttılar beni resmen ne olacak hal böyle hastalıklı beyinler yüzünden yurdum kadını huzur bulamayacak mı şu an hala sinirden köpürmüş haldeyim düşündükçe bi yazım da falan hatam olursa gözmezden gelin olur mu
ah ah keşke şuan düşündükçe tekrar tekrar sinirleniyorum bu vasat durumu yaşadığımıza inanamıyorumYanlış anlaşılmamak üzere düzenledim yorumumu, tekrar bakın lütfen. İlk haliyle evet biraz yanlış bi anlama gelmiş.
Size bi şey söylemeye çalışmıyorum. Sadece olay da sözler de çok çirkin. Keşke bu derece saçma sapan bi mevzu yasamasaydınız demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?