sorma bide dalga geçer gibi öyle diyolar gözümün içine baka baka
bitmiştir dedik zaten biz evlat yetiştiriyorum çevresinde böyle insanlar olsun istemem allaha şükür ki gördük nasıl karakterde olduklarınıo size gelen kari koca bence kafayi yemisler ben olsam bir daha selam dahi vermem o kadinda nasil bir kadinsa artik esin bence o kari kocayla ipleri koparsin bunlar tekin insanlae degil bence
kızardımı kızarmadımı bilemem istediklerini konuşsunlar umrumda değil zerre kadar değer vermediğim insanların konuştuklarıiyiki kovup kendinizden uzaklaştırmışsınız. ama o hastalıklı beyinler bunu anladı mı acaba???? birazcık yüzleri kızardı mı. eve gidip senin ne kadar huysuz biri gibisinden konuşmuşlardır bence.
arkadaşlar üstünden bi gece geçmesine rağmen düşündükçe hala sinirlerim zıplıyo dün akşam misafirlerimiz vardı mahalleden yaşıtlarımız olan evli bi çift eşimin akrabaları hatta adamla çocukluk arkadaşıymış ,neyse geldiler çay sohbet muhabbet derken bunlar film hadi film izleyelim dediler adını hatırlamıyorum şimdi sinirden nasıl nevrim döndüyse artık ismini cismini hatırlamıyorum film kadınla bi erkeğin arkadaşlığını konu almış kadın arkadaş olarak görüyo adamı ama adamın niyet bozuk neyse velhasılı kelam filmde tecavüz sahnesi gibi bişey oluyo yani adam kadının üstüne yürüyo ama kameranın açısı değişiyo sonra sadece kadının çığlıkları var olayda bundan sonra patlak veriyo zaten eşimin çocukluk arkadaşı olan adam ,
amma çığlık bastın be tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin dedi tabi ben şokne diyosun ya sen dedim böyle bi durumdan zevk alınır mı bi kadının başına gelebilecek en kötü olay , sen de baya safmışsın usagi dedi karısı ben daha büyük şok geçirdim ya bi kadın bunu nasıl söyler hemcinsine nasıl reva görür bende kadına ha başına gelse zevk alacaksın yani dedim öyle ya düşmez kalkmaz bi allah kocası bu lafımı duyunca ne diyosun usagi doğru konuş dedi eşimde o arada lafa girdi asıl diz doğru konuşun sizin ananız bacınız yokmuş gibi konuşuyosunuz eşine denmesine dayanamadın ama dedi adam bu kez sözüm meclisten dışarı diye kıvırıyo bu sefer ben resmen patladım tabi dedim karınıza ananıza vs kimse bakamaz ama başka kadınlara bakabilirsiniz onlara tacizi tecavüzü her türlü zulmü reva görürsünüz bugün bu yüzden hala kadın cinayetleri durmak bilmiyo sizin gibi hastalıklı beyinler yüzünden dedim eşim çıkın gidin artık dedi evimden ben seni böyle bilmezdim dedi kadında kocasına hadi gidelim buranın havası bozuldu dedi sizin hastalıklı beyinleriniz bozdu dedim siz gidince düzelir ay kızlar çıldırttılar beni resmen ne olacak hal böyle hastalıklı beyinler yüzünden yurdum kadını huzur bulamayacak mı şu an hala sinirden köpürmüş haldeyim düşündükçe bi yazım da falan hatam olursa gözmezden gelin olur mu
dimi şahsen biz o lafları yutup susmadık bide sözüm meclisten dışarı diyo gerzek savunmaya bak aklınca çevir kazı yanmasın tabi yersenŞaka yapmis diyenler olmuş Allah aşkına tecavüz gibi iğrenç bir olayın şakasi mi olur. Hangi kadin boyle iğrenç bir şakayi kaldirabilir.
ya bende kendimi sorguladım ama devamında işittiklerim kendimi sorgulamanın anlamsız olduğunu gösterdi banaBaştan şakalaşmış diyip geçiyodum aranızdaki muhabbeti bilmediğimden. Kadının tepkisi saflık falan. İğrendim resmen. Eşinin ağzına sağlık.
canım nevrim nasıl döndü bi bilsen hala etkisindeyim ya bu tür insanlar bana uzak sanırdım meğer burnumuzun dibindeymiş haberimiz yokmuşusagi91 seni bu yüzden seviyormuşum demek ki, aferin kuzum az bile yapmışsın. Ne şakası ayol, kadına tecavüzün şakası mı olur. Yarın bir gün bu şakaya uğramayacağınızın garantisi var? Bunu normalleştirmek suça ortak olmaktır. Şakası dahi kusma isteği uyandırıyor
boşver canım eşin ve sen zaten derslerini vermişiniz. tanıdık herkese bu durumu yayarsanız rezillikleri meydana çıkar iyicearkadaşlar üstünden bi gece geçmesine rağmen düşündükçe hala sinirlerim zıplıyo dün akşam misafirlerimiz vardı mahalleden yaşıtlarımız olan evli bi çift eşimin akrabaları hatta adamla çocukluk arkadaşıymış ,neyse geldiler çay sohbet muhabbet derken bunlar film hadi film izleyelim dediler adını hatırlamıyorum şimdi sinirden nasıl nevrim döndüyse artık ismini cismini hatırlamıyorum film kadınla bi erkeğin arkadaşlığını konu almış kadın arkadaş olarak görüyo adamı ama adamın niyet bozuk neyse velhasılı kelam filmde tecavüz sahnesi gibi bişey oluyo yani adam kadının üstüne yürüyo ama kameranın açısı değişiyo sonra sadece kadının çığlıkları var olayda bundan sonra patlak veriyo zaten eşimin çocukluk arkadaşı olan adam ,
amma çığlık bastın be tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin dedi tabi ben şokne diyosun ya sen dedim böyle bi durumdan zevk alınır mı bi kadının başına gelebilecek en kötü olay , sen de baya safmışsın usagi dedi karısı ben daha büyük şok geçirdim ya bi kadın bunu nasıl söyler hemcinsine nasıl reva görür bende kadına ha başına gelse zevk alacaksın yani dedim öyle ya düşmez kalkmaz bi allah kocası bu lafımı duyunca ne diyosun usagi doğru konuş dedi eşimde o arada lafa girdi asıl diz doğru konuşun sizin ananız bacınız yokmuş gibi konuşuyosunuz eşine denmesine dayanamadın ama dedi adam bu kez sözüm meclisten dışarı diye kıvırıyo bu sefer ben resmen patladım tabi dedim karınıza ananıza vs kimse bakamaz ama başka kadınlara bakabilirsiniz onlara tacizi tecavüzü her türlü zulmü reva görürsünüz bugün bu yüzden hala kadın cinayetleri durmak bilmiyo sizin gibi hastalıklı beyinler yüzünden dedim eşim çıkın gidin artık dedi evimden ben seni böyle bilmezdim dedi kadında kocasına hadi gidelim buranın havası bozuldu dedi sizin hastalıklı beyinleriniz bozdu dedim siz gidince düzelir ay kızlar çıldırttılar beni resmen ne olacak hal böyle hastalıklı beyinler yüzünden yurdum kadını huzur bulamayacak mı şu an hala sinirden köpürmüş haldeyim düşündükçe bi yazım da falan hatam olursa gözmezden gelin olur mu
zaten karı-koca bi acayipler ama ben bu kadarını beklemiyodum bundan sonra bana ırak cehenneme kürek olsunlarboşver canım eşin ve sen zaten derslerini vermişiniz. tanıdık herkese bu durumu yayarsanız rezillikleri meydana çıkar iyice
Özgecan'ı da zevk aldığı için katlettiler de mi? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim ahirette öyle güzellikler versin ki ölürken çektiği acıları unuttursun ona. Amin.yok başına gelen kadınlar zevk alıyomuş ama bunu belli etmiyomuş tecavüze uğradım diye ağlayıp zırlamak safsataymış ay bilmiyorum öyle işte dedi
aaa günahımı almışsın resmenAyy usagi yaa ben de basligi gorunce sok oldum usagi bu igrenc klise lafi nasi kullanir die. Zaten sen kullanmamissin.
Degil o konseptte baska seylerle alakali da bu sozu kullaniolar ya atasozu, ozlu sozmus gbi uyuz oluorum
Kocanin da senin de agziniza saglik, o densizlere hadlerini bildirmenize cok sevindim
cidden merak ettim artık ne yapmalıydım ne önerirdinizBen cok gereksiz buldum misafirinize cikismalarinizi, adam densiz ama misafirime ne diosun sen be der gibi cikislar yapip ortami germezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?