tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

iyiki kovup kendinizden uzaklaştırmışsınız. ama o hastalıklı beyinler bunu anladı mı acaba???? birazcık yüzleri kızardı mı. eve gidip senin ne kadar huysuz biri gibisinden konuşmuşlardır bence.

o size gelen kari koca bence kafayi yemisler ben olsam bir daha selam dahi vermem o kadinda nasil bir kadinsa artik esin bence o kari kocayla ipleri koparsin bunlar tekin insanlae degil bence
bitmiştir dedik zaten biz evlat yetiştiriyorum çevresinde böyle insanlar olsun istemem allaha şükür ki gördük nasıl karakterde olduklarını

iyiki kovup kendinizden uzaklaştırmışsınız. ama o hastalıklı beyinler bunu anladı mı acaba???? birazcık yüzleri kızardı mı. eve gidip senin ne kadar huysuz biri gibisinden konuşmuşlardır bence.
kızardımı kızarmadımı bilemem istediklerini konuşsunlar umrumda değil zerre kadar değer vermediğim insanların konuştukları

Baştan şakalaşmış diyip geçiyodum aranızdaki muhabbeti bilmediğimden. Kadının tepkisi saflık falan. İğrendim resmen. Eşinin ağzına sağlık.

Şaka yapmis diyenler olmuş Allah aşkına tecavüz gibi iğrenç bir olayın şakasi mi olur. Hangi kadin boyle iğrenç bir şakayi kaldirabilir.
dimi şahsen biz o lafları yutup susmadık bide sözüm meclisten dışarı diyo gerzek savunmaya bak aklınca çevir kazı yanmasın tabi yersen

Baştan şakalaşmış diyip geçiyodum aranızdaki muhabbeti bilmediğimden. Kadının tepkisi saflık falan. İğrendim resmen. Eşinin ağzına sağlık.
ya bende kendimi sorguladım ama devamında işittiklerim kendimi sorgulamanın anlamsız olduğunu gösterdi bana

Siz zaten gereken cwbı wermişsiniz brawo.
Misafirliğe gidip yada ewine misafir gelince bi sohbette, bişey izlerken saçma sapan yorum yapan özellikle küfür eden erkeklere uyuz oluyorum.
Küfür etmeyi bi halt sanıyolar.
Benimde eniştem war dengesizin teki mesela survıvor izleriz küfür eder hiç utanmaz ana bacı falan.
Nerde kim olursa olsun çok rahat nefret ediyorum ya böyle insanlardan bişeyde diyemiyosun çünkü ona ayıp gelmiyo.

usagi91 seni bu yüzden seviyormuşum demek ki, aferin kuzum az bile yapmışsın. Ne şakası ayol, kadına tecavüzün şakası mı olur. Yarın bir gün bu şakaya uğramayacağınızın garantisi var? Bunu normalleştirmek suça ortak olmaktır. Şakası dahi kusma isteği uyandırıyor

canım nevrim nasıl döndü bi bilsen hala etkisindeyim ya bu tür insanlar bana uzak sanırdım meğer burnumuzun dibindeymiş haberimiz yokmuş

boşver canım eşin ve sen zaten derslerini vermişiniz. tanıdık herkese bu durumu yayarsanız rezillikleri meydana çıkar iyice

Ayy usagi yaa ben de basligi gorunce sok oldum usagi bu igrenc klise lafi nasi kullanir die. Zaten sen kullanmamissin.
Degil o konseptte baska seylerle alakali da bu sozu kullaniolar ya atasozu, ozlu sozmus gbi uyuz oluorum
Kocanin da senin de agziniza saglik, o densizlere hadlerini bildirmenize cok sevindim

Ben cok gereksiz buldum misafirinize cikismalarinizi, adam densiz ama misafirime ne diosun sen be der gibi cikislar yapip ortami germezdim.

İnanamadım olaya yaa.Hadi adam öküzün tekiymişte o karısı nasıl tecavüz olayına böyle basit bakabiliyor pes doğrusu.

yok başına gelen kadınlar zevk alıyomuş ama bunu belli etmiyomuş tecavüze uğradım diye ağlayıp zırlamak safsataymış ay bilmiyorum öyle işte dedi
Özgecan'ı da zevk aldığı için katlettiler de mi? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Rabbim ahirette öyle güzellikler versin ki ölürken çektiği acıları unuttursun ona. Amin.

aaa günahımı almışsın resmen evet elimizden geldiğince bildirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…