tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin

Nasil ole bi laf edebilmis ya rahatsiz felan mi.kendini bilen bi insan oyle buyuk bi laf edemez edep diye bisey var.karin var arkadaslarin var.
bigun biri karisina musallat olsa bu kadar genis mi durcak acaba.
bence bi anlık gaftı tepki görünce gerisi geldi galiba bizden böyle tepki ummadılar

Nasil ole bi laf edebilmis ya rahatsiz felan mi.kendini bilen bi insan oyle buyuk bi laf edemez edep diye bisey var.karin var arkadaslarin var.
bigun biri karisina musallat olsa bu kadar genis mi durcak acaba.
yok kendisi kıskançmış eşi bi ara çok yakınıyodu

misafirin kendini bilmez cümleleri hiç hoş olmamakla birlikte kovmak da biraz abeste intikal etmiş sanki.

Kendilerinin kanı bozuk sizden de aynen öyle demenizi mi bekliyordı ? En güzelini yapmışsınız zira bunun şakası dahi olmaz

misafirin kendini bilmez cümleleri hiç hoş olmamakla birlikte kovmak da biraz abeste intikal etmiş sanki.
konu sahibi ve eşi bu densizleri kovmakla çoook iyi yapmış daha fazlasınıda hak ediyorlar ya... neyse sabah sabah banlanmayam ..

eşim de bende misafiriz severiz saygısızlık etmekten kaçınırız ama allah aşkına ne yapmalıydık mazur mu görmeliydik çokta kovmuş sayılmayız onlar buranın havası bozuldu diye topuklamaya çalışıyolardı zaten yoksa misafirini kovmak gibi bi huyum yoktur tıpkı bu olarda olduğu gibi onda da empati yaparım ve bana yapılmasından hoşlanmadığım bişeyi başkasına yapmam

Bu sözü kadin mi dedi ve kocasi onu mu korudu şoktayım anlayamadim

Kendini bilmez hadsizlerin biz kadınlar üzerinden yaptıkları kendilerince bir espri bizce bir hayvanlık daha.... Eşinizi ve sizi takdir ediyorum... Çok güzel cevap vermiş ve gerektiği gibi davranmışsınız...

Bir kızları olsa. İtin biri gelip o saf temiz genç kıza bunu yapsa. "Aaa kızım sen de zırlama ne güzel işte tecavüze uğramışsın ben olsam zevk alırdım saf mısın sen?" diyebiliceklerse o zaman bu fikri savunsunlar. Ben de haklısınız der çekilirim o zaman!
İnsanlık dışı şerefsizler

Yahu insanlar saka yapmış?? Ha yok o zihniyettelerse de arkadaşlık ediyor olmaniz ayrı sacma, evinize gelen misafiri kovmaniz apayrı saçma olmus. Cok ayıp ya.

inş öyle bişey olmaz onlar reva görüyo ama ben ilerde olursa kızlarına dahi reva göremem zira anne -babamızı seçemiyoruz ama acırım yalan yok çocukları olursa

Seni kutluyorum. Misafirlerinin zihniyetinide kınıyorum . İçinde yaşadığımız toplum neden bu halde geldiği ortada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…