Tehdit

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Herkese merhaba,
Çok kısa anlatacağım çocuğuma annem ve kv dönüşümlü bakıyorlar on beser gün.Annem çarşamba günü beni arayıp yarın kv baksın anneannen çok hasta oraya gitmem lazım dedi.Ben de kv kızının yanına x şehrine gitti dedim (Kv 15 gün çocuğuma bakıp 15 gün kızının yanına gidiyor sehirdisina ) Annem de iyi o zaman dedi.Ben eşime söyledim böyle böyle diye annesini arayıp gel demiş durumu anlatmış daha sonra ertesi gün annem çocuğumu da alıp anneanneme gitti kv arayıp dunur gelmene gerek yok kal sen ben hallettim demiş.Araksindan kv eşimi arayıp söylemiş o da sen daha gelmedin mi cabuk gel demiş.Kv apar topar kalkıp gelmiş benim olayların hiçbirinden haberim yok tabi sabah çocuğu hazırlayıp anneme götürecektim eşim annem geldi götürme falan dedi ben de kızdım onlar aralarında halletmiş sen neden karışıyorsun gelme dedik ya dedim.Tartistik biraz sonra eşim annesini arayıp gelme kv bakacak bugün de demiş.Kv de kızmış haklı olarak beni neden getirttiniz madem diye çocuğunuza artik bakmayacağım kim bakarsa baksın demiş.Kizlar olayın hicbir yerinde değilim tamamen eşimin bosbogazligi yine olan bana oluyor kv her olayda beni çocuğuma bakmamakla tehdit etmesinden biktim.Her olayda her lafta madem ben bakmayacağım diyor.Cocuguma bakmasını lütuf gibi gösteriyor gerçekten çok sinirliyim ikisine de bir de bana bağırdı eşim sana iyilik yapanda kabahat diye.Nerdeyse istifa edeceğim mesleğimden millete mudanna etmemek için kime çocuğa bak desem sıkıntı eşim bile lutfeder gibi bakiyor.Kesinlikle 2. Çocuk düşünmüyorum eşim aşırı sorumsuz ve rahatına düşkün yatsın kalksın sigara içsin evde bir şeyin ucundan tutmaz her çocuğa bak dediğimde kavga çıkarır.Gerçekten cok yildim seytan diyor al çocuğunu da eşyalarını da git bundan sonra mahkeme kararıyla baksınlar.Haksizsam söyleyin Allahaskina

Sürekli tehdit etmesi bence de yanlış fakat KV nin çocuğunuza bakması lütuf değil mi? Kendi çocuğu değil ya hani...

Kayınvalideniz haklı kızmakta
Ama tabi kızması gereken siz değilsiniz
Şöyle de birşey var evet bakması LÜTUF
Her Babaanne ve Anneanne torunlarına bakmıyor...
Ben böyle düşünmüyorum onun öz torunu lafa gelince çok seviyor sağlığı da yerinde ha yine bakmayacağım derse baktirmam bunu tehdit unsuru olarak kullanması beni yıpratıyor

Annenizin ve kayın validenizin bakması evet gerçekten çok büyük bir lütuf. Bir telefon kadar yakın kadın ki hemen çıkıp gelmiş. Kadının yerinde kim olsa kızar. O ne oyle dalga geçer gibi. Gel gel diye ara sonra neyse bugun gelme de. Senin tek derdin bence eşin. Saçmalamış. Karışmaması gereken şeylere fazla muhahil sanırım. Eşinle çözmen lazı bu mevzuyu.

Eşinizin lütuf gibi bakması yanlış. Kayınvalidenizin veya annenizin çocuğa bakmalarını lütuf “gibi” göstermelerine gerek olmamalı. Çünkü zaten size ve eşinize lütuf yaptıklarını bilmelisiniz.

Ben böyle düşünmüyorum onun öz torunu lafa gelince çok seviyor sağlığı da yerinde ha yine bakmayacağım derse baktirmam bunu tehdit unsuru olarak kullanması beni yıpratıyor

Sizin böyle düşünmemeniz durumu değiştirmiyor.
Bizler de onlara güvenerek doğurmuyoruz.
Bakıyorlarsa onların iyiliği, görevi değil

Neden bir bakıcı bulmuyorsunuz? Çocuk bi anneanneye alışacak hop babaanneye, babaanneye alışacak hop anneanneye! Çocuğun da bir düzeni yok yazık günah.
Ayrıca bakmak zorunda değiller. Şahsen yaşlandığımda torun severim ama bakmam banane, yaşlı insanlar ne kadar verimli bakabilir ki zaten?
Siz bir bakıcı bulun.

Haklısınız valla. Eşiniz bir işe yaramadığı gibi sizin yoluna koyduğunuz işi de birbirine katmış. Kayınvalideniz kızmakta yerden göğe kadar haklı. Kadının düzeni belli, ee sorun da çözülmüş, eşinizin "sen hala gelmedin mi, çabuk gel" diye emrivaki yapması, çok saygısızca. Bir de anneanne ve babaannelerin torunlarına bakması tabi ki bir lütuftur. Zorunda olmadıkları ve aslında çok da zor olan bir sorumluluğu yükleniyorlar, herkes yapmaz bunu. Haa kayınvalidenin bunu bir tehdit unsuru gibi kullanması yanlış ama insan oğlunun saygısızlığına bakınca, ona bile biraz hak veriyor. Bakıcı tutacak gücünüz yok mu? Ya da kreş yaşı gelmedi mi çocuğunuzun?

Neden lütuf olsun ki? Sonuçta el değiller öz anneanne öz babaanne. Belki durumları yoktur bakıcı tutmaya.
Baksalar ne olacak torunları sonuçta.
Kayınvalideniz haklı ama biraz fazla tepki vermiş olabilir siz olsanız onun yerinde belki sizde kızardınız bu duruma. Eşinizde suç. Kadına bir gel diyosunuz bir gelme. Kızmakta haklı.

Öz torunu olabilir gelir sever, öper gider. Çocukları kv ya da anne baksın diye doğurmuyoruz değil mi? Mecbur değiller, isterlerse bakarlar ve bu bir lütuftur.
Konu şu an bu değil lütuf mu değil mi onu tartışmayacağım benim zoruma giden olayla alakam olmadığı halde çocuğuma tehdit edilmem

Evet bencede haklı eşimin bütün kabahat ama suçlu olduğu kabul etmiyor bir de kv beni çocukla tehdit etmesinden biktim baktirmayayim diyorum gercekten

daha önceki olayları bilmem şu an anlattığın üzerinden söylüyorum ki ortada bi suçlu varsa o da kocan. kv yine kalkmış gelmiş gelemem vs de diyebilirdi, dememiş. zaten her 15 günde bir yol tepip gelip senin çocuğuna bakıyor ki bu kesinlikle büyük bir lütuf. benim de oğluma kv baktı ben ne dese yaptım, yoruldum dese izin aldım, bir şey alacak olsa ben aldım elini cebine attırmadım vs (beklememesine rağmen) çünkü en kötü kv en iyi bakıcıdan daha iyidir.
ha memnun değilsen tutarsın bakıcı kv yi de rahat bırakırsın.
hem çocuğuma baksın ama bunu müthiş bi özveri ile yapsın çünkü torunu yapmak zorunda bla bla bla düşüncesi beni çok irite ediyor.
çocuğu doğuran bakımını üstlensin arkadaş kimseden beklemesin.

Ya bir de merak ediyorum hamile kalmaya karar verdiğiniz zaman kim bakacak kim edecek diye düşünmüyor musunuz? Kimseye güvenerek çocuk yapılmaz. Öz torunu demişsiniz de sever öper koklar o kadar. Bakma görevi anne babanındır kimse kusura bakmasın.
Ayrıca sizde hata var. Kadın yol katetmiş gelmişse siz de annenize “YOK” diyebilirdiniz. Neden anneniz yerine kvye yok diyorsunuz. E çünkü gelinin anneleri piremses. Oysa en çok nazımız annelere geçer.
Küçücük bebek hasta insanların yanına gideceğine kvnizin sağlıklı ortamda bakması daha mantıklı ama siz inat etmişsiniz, eşiniz mantıklı davranmış, Allah razı olsun kvdeniz de gelmiş ama kadını çocuk gibi oyalamışsınız.
İnşallah sözünün eri olur da bakmaz. Zira zaten yaranamıyor!

Konu şu an bu değil lütuf mu değil mi onu tartışmayacağım benim zoruma giden olayla alakam olmadığı halde çocuğuma tehdit edilmem
Konu kendi çekirdek ailenizle ilgili, kv ve eşinizi alın karşınıza konuşun madem. Anne sen de bakıyorsun Allah razı olsun, ama bu son olayda böyle böyle oldu deyin. Eşiniz de bir daha karışmasın ilgisi olmayan konulara. Değilse zaten yapılacak olan belli karışık bir durum yok, bakıcı ya da kreş.

Kreş düşünüyorum ama kredinin bitmesine 8 ay var seneye veririm diye düşünüyordum ama dayanamayacağım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…