Tehdit

Çalışıyorsunuz madem çocuğa bir bakıcı tutsanıza. Kreş çağına gelince kreşe verirsiniz. Ya da ücretsiz izin hakkınız varsa onu kullanın. Yaşlı insanlar sürekli bir çocuğun sorumluluğunu almak zorunda değil.

Ben de bundan bahsediyorum zaten asıl konu suçlu olmama rağmen sürekli çocuğuma tehdit edilmem

Eşim de normalde annesine bir şey diyemez neden böyle bir çıkış yapmış anlamadim

Ben ona güvenerek yapmadım çocuğuma bir gün de çocuğuma bak demedim nasıl saptiriyorsunuz konuyu yaranız var galiba konu bakması ya da bakmamasi değil her konuda beni tehdit etmesi

Artık tehdit edilmek istemiyorsan ya bakıcı ya kreş. Böylece kimse seni daha fazla üzemez

Reactions: Tzk
Çoçuğun bir anneanneye bir babaanneye sürüklenmesi onun sosyal ve duygusal gelişimi açısından hiç doğru değil.
Çocuk kendi ebeveynleriyle dahil üç ayrı tarzda yetişiyor.
Aile büyüklerine bakıcıya olduğu gibi müdahale de edilemiyor çoğu zaman.
Umarım büyükanneler sizin evinizde bakıyordur çocuğunuza.

Konunuza gelirsek burda hatalı olan eşiniz.
Kayınvaldenizle şahsen iletişim kurun bu tip durumlarda, belli ki kocanız durumu idare edemiyor.
Kayınvaldenize de müsait bir zamanda, gerginleşmeden, biraz daha yardımına ihtiyacınız olduğunu,işi bırakmak istemediğinizi,yaptığı yardım ve büyüklük için minnettar olduğunuzu söyleyerek sizi biraz daha idare etmesini rica edin.
Büyükannelere karşı alttan alıp ricacı olması gereken sizsiniz.
Not:Eşinizin annesiyle olan emrivaki iletişimi hiç hoş değil.Bir erkeği tanımak için kendi ailesiyle olan iletişimine bakarım ben.

Lutuf kismina takildim. Cocugu doguran sizsiniz ve cocuk sizin bu durumda kimse ama kimse sizin cocugunuza bakmaya mecbur degil. Lutfedip bakiyorlar tesekkur edebilirsiniz.

bıktıysanız baktırmayın zaten çocukta şaşkın gıbı olur 15 gun 15 gun orda..

Bir kadının kocasına ettiği hizmet bile lutuf sayiliyorken , sizin kayinvalidenizin size yaptığı duble lütuf.
Boşuna konumuz suan bu değil demeyin üyelere.
Düşünceniz zaten bu.
Ben de olsam ben de bakmam derim.
Kadin hem oradan oraya suruklensin. Hem de trip çeksin.
Olmadi bir de oğlu annesine bagirsin.
Gelin vay efendim lütuf mu bu desin.
Hayırdır hanedaniniza saninizi yürütecek şehzade dogurdunuz da haberlerimi yok milletin ?

Bakmaları tabii ki lütuf ama "çocuğa bakmayacağım." diye sürekli tehtid etmek de çok ayıp. Benim annem asla ama asla torununa kıyamaz, bana ağzına geleni söyler gerekirse ama "al çocuğunu bakmıyorum." demez. Eşinizin yaptığı da saçmalık tamamen. Ama çocuk içinde bir orada bir burada iyi değil, 3 yaş kreş için küçük değil bence, kreş düşünebilirsiniz.

Acilen kendine bir bakıcı bulmalısın.Bu herkes açısından daha sağlıklı olacak.Böylece kimsenin sana lütufta bulunmasına gerek kalmayacak.Sende daha az yıpranırsın.Kv yada kendi annen tabi ki çocuğa bakmak zorunda değiller.Ama torunları bi yerde ya hiç bakmasınlar yada bunu tehdit unsuru olarak kullanmasınlar.Gerçekten bu çok incitici. Her şeyi söylemenin bir yolu var.Ama ilk kavgada tartışmada hemen çocuk bakma durumu koz olarak kullanılıyor.Kendimden biliyorum.Benim kv kp eşimin ilk evliliğinden olan ve benimde gözüm gibi baktığım anacak çalıştığım için geceleri onlarda kalan 2 çocuğa bakmalarını mütemadiyen fırsat buldukları her an bana yapılmış lütufmuş gibi anlatılıyorlar ki gerçekten çok sinir bozucu bir durum oluyor.

kayınvalideyi oynatmış gibi olmuşsunuz.
sizin ağzınıza bakıyor. gel-gelme.. bugün git yarın gel..
buna sebep olan eşiniz olsa da sonuçta siz kadının hayatını belirlemiş oluyorsunuz.

maddi durumunuz yeterli değilse sıkın biraz daha dişinizi, alttan alın.
bu arada "en kötü kayınvalide en iyi bakıcıdan iyidir" klişesine hiç katılmıyorum.

Çocuk bakmak belli bir yaşın üstündeki insanlar için yeterince zorken,birde düzenlerini bozup bakıyorlar çocuğunuza bu sebeple gayet haklılar bakmıyorum deselerde.
Bu konuda sizin bir hataniz yok tamamen eşiniz ortalığı karıştıran bu konuda haklısınız.
Anneleri aradan çıkarıp,bakıcı yada yaşı uygunsa kreş düşünün derim. Eşinize müstehak olan sizin işten ayrılıp bakmanız bence ama maddi durumunuzu bilemiyorum tabi.

Ben ona güvenerek yapmadım çocuğuma bir gün de çocuğuma bak demedim nasıl saptiriyorsunuz konuyu yaranız var galiba konu bakması ya da bakmamasi değil her konuda beni tehdit etmesi
Yo bi yaram yok o zaman neden baktırıyorsunuz ki? Baktırmayın olsun bitsin

Lutuf gibi demissiniz evet lutuf kendi annenizde dahil bakmak zorunda degil herkes kendi cocugundan sorumlu onlar sizleri dogurdu buyuttu evlendirdi belliki halada peslerinizde kosuyorlar bir noktadan sonra sorumluluk alip emekliliklerinde rahat vermis olmak gerek diye dusunuyorum ha imkan yoksada boyle diktalikta yanlis olur (es icin)
Bir tanesi koca sehirden kalkip geliyor digeri kendi oz annesi hasta cani o kadar sikkinken sizin derdinize derman ariyor sebep?? Siz onlarin yerinde olsaniz ne kadar tahammul ederdiniz mesela ??

Sizin bir iki gun rapor izinle cozum aramaya calismaniz daha dogru olurmus
Pinpon topu gibi o ona o ona cok yanlis olmus yapilan davranis kv nizi cok hakli buldum
Konu sizin bu olayin bir yerinde olup olmamaniz degil kadina saygisizlik ve dadi muamelesi olmus gonlunu alirsiniz insallah

Bu tarz konular çok oluyor genelde,yorumlar da hep bakmak zorunda değil bakıyorlarsa lütuf yönünde oluyor.buna kafam takıldı bu defa yorum yapmak istedim.gerçekten herkes böyle mi düşünüyor.kendi çocuğunuz olsa ilerde onun da çocuğu olsa bakmak zorunda değiliz,annesi bizim için doğurdu mu diyeceksiniz.ben çevremde bu güne kadar bu düşünceye sahip 1 kişi bile görmedim tuhaf geliyir o yüzden sormak istedim sadece.konuya gelirsek erkek milleti öyle herseye karışmamalı daha da berbat ediyorlar.kv sinirlenmekte haklı sizi tehdit etmekte haksız.o zaman esinize de söyleyin işten çıkıp çocuğuma kendim bakicam sen de bize bakacaksın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…