Kendinizi kvnizin yerine koyun. 15 gun bir yerde 15 gun bir yerde yasanir mi? Kadin elinde bavul surekli seferi halde. Ayip ve yazik. Ama tabii kendi oglu acimamis zavalliya. Suc esinizin. Bakici en guzeliEvet en mantiklisi bu galiba herkes kendi hayatını yasasin
Ben de bundan bahsediyorum zaten asıl konu suçlu olmama rağmen sürekli çocuğuma tehdit edilmemdaha önceki olayları bilmem şu an anlattığın üzerinden söylüyorum ki ortada bi suçlu varsa o da kocan. kv yine kalkmış gelmiş gelemem vs de diyebilirdi, dememiş. zaten her 15 günde bir yol tepip gelip senin çocuğuna bakıyor ki bu kesinlikle büyük bir lütuf. benim de oğluma kv baktı ben ne dese yaptım, yoruldum dese izin aldım, bir şey alacak olsa ben aldım elini cebine attırmadım vs (beklememesine rağmen) çünkü en kötü kv en iyi bakıcıdan daha iyidir.
ha memnun değilsen tutarsın bakıcı kv yi de rahat bırakırsın.
hem çocuğuma baksın ama bunu müthiş bi özveri ile yapsın çünkü torunu yapmak zorunda bla bla bla düşüncesi beni çok irite ediyor.
çocuğu doğuran bakımını üstlensin arkadaş kimseden beklemesin.
Eşim de normalde annesine bir şey diyemez neden böyle bir çıkış yapmış anlamadimKonu kendi çekirdek ailenizle ilgili, kv ve eşinizi alın karşınıza konuşun madem. Anne sen de bakıyorsun Allah razı olsun, ama bu son olayda böyle böyle oldu deyin. Eşiniz de bir daha karışmasın ilgisi olmayan konulara. Değilse zaten yapılacak olan belli karışık bir durum yok, bakıcı ya da kreş.
Ben ona güvenerek yapmadım çocuğuma bir gün de çocuğuma bak demedim nasıl saptiriyorsunuz konuyu yaranız var galiba konu bakması ya da bakmamasi değil her konuda beni tehdit etmesiYa bir de merak ediyorum hamile kalmaya karar verdiğiniz zaman kim bakacak kim edecek diye düşünmüyor musunuz? Kimseye güvenerek çocuk yapılmaz. Öz torunu demişsiniz de sever öper koklar o kadar. Bakma görevi anne babanındır kimse kusura bakmasın.
Ayrıca sizde hata var. Kadın yol katetmiş gelmişse siz de annenize “YOK” diyebilirdiniz. Neden anneniz yerine kvye yok diyorsunuz. E çünkü gelinin anneleri piremses. Oysa en çok nazımız annelere geçer.
Küçücük bebek hasta insanların yanına gideceğine kvnizin sağlıklı ortamda bakması daha mantıklı ama siz inat etmişsiniz, eşiniz mantıklı davranmış, Allah razı olsun kvdeniz de gelmiş ama kadını çocuk gibi oyalamışsınız.
İnşallah sözünün eri olur da bakmaz. Zira zaten yaranamıyor!
Ben hak veriyorum zaten onaKendinizi kvnizin yerine koyun. 15 gun bir yerde 15 gun bir yerde yasanir mi? Kadin elinde bavul surekli seferi halde. Ayip ve yazik. Ama tabii kendi oglu acimamis zavalliya. Suc esinizin. Bakici en guzeli
Ben de bundan bahsediyorum zaten asıl konu suçlu olmama rağmen sürekli çocuğuma tehdit edilmem
Yo bi yaram yok o zaman neden baktırıyorsunuz ki? Baktırmayın olsun bitsinBen ona güvenerek yapmadım çocuğuma bir gün de çocuğuma bak demedim nasıl saptiriyorsunuz konuyu yaranız var galiba konu bakması ya da bakmamasi değil her konuda beni tehdit etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?