- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
seni okadar iyi anlyorum ki.gel yamacımaKreş düşünüyorum ama kredinin bitmesine 8 ay var seneye veririm diye düşünüyordum ama dayanamayacağım galiba
Kosullar cok onemli bu konuda. Bir 45 yasinda anneanne olan var bir de 65 yasinda. 45 yasinda olan evi musaitse bakabilir,bu arasa cocugu da oraya goturmek lazim, cocugun anneannede durabilmesi lazim,evin cocuga musait olmasi lazim ,anneannenin sosyal hayatini engellememek lazim vs vs. Pek cok faktor var bence. Gule oynaya bakana neden bakiyorsun demez kimse. Ama bu ornekteki gibi 15 gun bir yerde 15 gun bir yerde yasamayi kimse istemez. Ya da sabahin ayazinda karanliginda 60 yasindaki kadin torun bakacam diye yollara duserse misal sen aklini mi kaybettin denir. Ben olsam derimBu tarz konular çok oluyor genelde,yorumlar da hep bakmak zorunda değil bakıyorlarsa lütuf yönünde oluyor.buna kafam takıldı bu defa yorum yapmak istedim.gerçekten herkes böyle mi düşünüyor.kendi çocuğunuz olsa ilerde onun da çocuğu olsa bakmak zorunda değiliz,annesi bizim için doğurdu mu diyeceksiniz.ben çevremde bu güne kadar bu düşünceye sahip 1 kişi bile görmedim tuhaf geliyir o yüzden sormak istedim sadece.konuya gelirsek erkek milleti öyle herseye karışmamalı daha da berbat ediyorlar.kv sinirlenmekte haklı sizi tehdit etmekte haksız.o zaman esinize de söyleyin işten çıkıp çocuğuma kendim bakicam sen de bize bakacaksın diye.
Bunlara bende katılırım.zorla baktırmak tabi ki olmaz ya da şartlar uygun değilse bakmadı diye kınamam.sadece torun sevgisi başka bişey.evlat sevgisinden de fazla oluyormus.burdaki çoğunluk görüşleri tuhafıma gidiyor.belki de benim yetiştiğim yer,çevre,koşulların uygun olmasından yok böyle bişey.haklısınız söylediklerinizdeKosullar cok onemli bu konuda. Bir 45 yasinda anneanne olan var bir de 65 yasinda. 45 yasinda olan evi musaitse bakabilir,bu arasa cocugu da oraya goturmek lazim, cocugun anneannede durabilmesi lazim,evin cocuga musait olmasi lazim ,anneannenin sosyal hayatini engellememek lazim vs vs. Pek cok faktor var bence. Gule oynaya bakana neden bakiyorsun demez kimse. Ama bu ornekteki gibi 15 gun bir yerde 15 gun bir yerde yasamayi kimse istemez. Ya da sabahin ayazinda karanliginda 60 yasindaki kadin torun bakacam diye yollara duserse misal sen aklini mi kaybettin denir. Ben olsam derimolay bunlardan ibaret. Cok yonlu dusunmek ve karar vermek lazim.
Mesela kendi annemden ornek vereyim,sehir disinda orman kenarinda 3 katli bir evde yasiyor. Oradan sabahin korunde kendi basina cikip da benim evime gelmesi imkansiz. Benim evim 2+1 bende kalmasi imkansiz,bu kadin 65 yasinda,alip cocugu ona gotursem her gun her gun dermani kalmaz 20 sene omru kaldiysa 5 seneye duserayrica ev merdivenli cocuga uymaz,somine yakilmazsa yeterince isinmaz,yakarsak cocuga iyi gelmez odun kokusu,yakmazsak dogalgaz yeteri kadar isitmaz vs. Sartlar boyleyken benim insan gibi dusunup bu kadina cocuk birakmamam gerekir yani.
Eşim normalde annesine bir şey demez nasıl böyle çıkış yaptı anlamdım kv arayıp haklı olduğunu durumun benimle alakası olmadığını söylemek istiyorum amanaramiz çok kötü ve bana kalkıp orda ters bir seybderse ben de tutamam kendimi diye korkuyorumÇoçuğun bir anneanneye bir babaanneye sürüklenmesi onun sosyal ve duygusal gelişimi açısından hiç doğru değil.
Çocuk kendi ebeveynleriyle dahil üç ayrı tarzda yetişiyor.
Aile büyüklerine bakıcıya olduğu gibi müdahale de edilemiyor çoğu zaman.
Umarım büyükanneler sizin evinizde bakıyordur çocuğunuza.
Konunuza gelirsek burda hatalı olan eşiniz.
Kayınvaldenizle şahsen iletişim kurun bu tip durumlarda, belli ki kocanız durumu idare edemiyor.
Kayınvaldenize de müsait bir zamanda, gerginleşmeden, biraz daha yardımına ihtiyacınız olduğunu,işi bırakmak istemediğinizi,yaptığı yardım ve büyüklük için minnettar olduğunuzu söyleyerek sizi biraz daha idare etmesini rica edin.
Büyükannelere karşı alttan alıp ricacı olması gereken sizsiniz.
Not:Eşinizin annesiyle olan emrivaki iletişimi hiç hoş değil.Bir erkeği tanımak için kendi ailesiyle olan iletişimine bakarım ben.
Evet bencede haklı eşimin bütün kabahat ama suçlu olduğu kabul etmiyor bir de kv beni çocukla tehdit etmesinden biktim baktirmayayim diyorum gercekten
Çünkü lütuf ediyor? Bakmak zorunda değil. Sizin anneniz de öyleCocuguma bakmasını lütuf gibi gösteriyor
Evet muhtemelen 3 sene bakıp ömür boyu söylenecekler sakinliğimi koruyamiyorum artik ne yapacağımı sasirdimAcilen kendine bir bakıcı bulmalısın.Bu herkes açısından daha sağlıklı olacak.Böylece kimsenin sana lütufta bulunmasına gerek kalmayacak.Sende daha az yıpranırsın.Kv yada kendi annen tabi ki çocuğa bakmak zorunda değiller.Ama torunları bi yerde ya hiç bakmasınlar yada bunu tehdit unsuru olarak kullanmasınlar.Gerçekten bu çok incitici. Her şeyi söylemenin bir yolu var.Ama ilk kavgada tartışmada hemen çocuk bakma durumu koz olarak kullanılıyor.Kendimden biliyorum.Benim kv kp eşimin ilk evliliğinden olan ve benimde gözüm gibi baktığım anacak çalıştığım için geceleri onlarda kalan 2 çocuğa bakmalarını mütemadiyen fırsat buldukları her an bana yapılmış lütufmuş gibi anlatılıyorlar ki gerçekten çok sinir bozucu bir durum oluyor.
Ben ikisini de zorlamadım kendileri bakmak istediler ama şu an kendi annem de dahil her baktıklarında bir sıkıntı cikiyorBu tarz konular çok oluyor genelde,yorumlar da hep bakmak zorunda değil bakıyorlarsa lütuf yönünde oluyor.buna kafam takıldı bu defa yorum yapmak istedim.gerçekten herkes böyle mi düşünüyor.kendi çocuğunuz olsa ilerde onun da çocuğu olsa bakmak zorunda değiliz,annesi bizim için doğurdu mu diyeceksiniz.ben çevremde bu güne kadar bu düşünceye sahip 1 kişi bile görmedim tuhaf geliyir o yüzden sormak istedim sadece.konuya gelirsek erkek milleti öyle herseye karışmamalı daha da berbat ediyorlar.kv sinirlenmekte haklı sizi tehdit etmekte haksız.o zaman esinize de söyleyin işten çıkıp çocuğuma kendim bakicam sen de bize bakacaksın diye.
Ben ona hak veriyorum zaten kızdığım kişi eşim bir de kv sürekli tehdit etmesi başka bir konu için münakaşa etsek bile hemen bakmayacağım diyorBence de baktırmayın. Kurtarın sizden. Benim kayınvalidem boşanmış olmama rağmen 2 yaşından bu yana baktı. allah razı olsun. Kayınvalideniz eğer bakıyorsa ve maddi bir çıkarı da yoksa inanın çok sevdiği için bakıyordur. Böyle ufak tefek lafları duyacaksınız duymamazdan geleceksiniz ki şu durumda en masum kişi kayınvalideniz. Başta hata annenizde sonra eşinizde. İlla ki kızacaksanız birilerine bu kayınvalideniz değil bu konuda.
Ağlayalım beraberseni okadar iyi anlyorum ki.gel yamacıma
yemişim lutuflarınıAğlayalım beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?