Tehdit

Kayinvalidenin bunu sürekli koz olarak kullanmasının sebebi de sizsiniz.Bana bir kere çocuğuna bakmicam dese bir daha hayatta çocuğumu bırakmam ona.Ayrıca bu bir lütuf..

Eşin de iyi niyetli olarak çağırmış annesini , annen zor durumda kalmasın hem annesine hem çocuğa bakarken diye ama aralarında hallettikten sonra hala gel demesi gereksiz olmuş, kayınvaliden haklı apar topar gelmiş. Bence maddi durumunuz müsaitse bakıcı tutsanız daha sorunsuz ilerler ilişkileriniz.

Lütuf gibi görüyor derken? Evet lütuf zaten anneler çocuk bakmak zorunda değil.. kadın baksın çocugunuza hem de haklı olarak kızdığı zaman " lütuf gibi görüyor" densin.. ilginç.

Kosullar cok onemli bu konuda. Bir 45 yasinda anneanne olan var bir de 65 yasinda. 45 yasinda olan evi musaitse bakabilir,bu arasa cocugu da oraya goturmek lazim, cocugun anneannede durabilmesi lazim,evin cocuga musait olmasi lazim ,anneannenin sosyal hayatini engellememek lazim vs vs. Pek cok faktor var bence. Gule oynaya bakana neden bakiyorsun demez kimse. Ama bu ornekteki gibi 15 gun bir yerde 15 gun bir yerde yasamayi kimse istemez. Ya da sabahin ayazinda karanliginda 60 yasindaki kadin torun bakacam diye yollara duserse misal sen aklini mi kaybettin denir. Ben olsam derim olay bunlardan ibaret. Cok yonlu dusunmek ve karar vermek lazim.

Mesela kendi annemden ornek vereyim,sehir disinda orman kenarinda 3 katli bir evde yasiyor. Oradan sabahin korunde kendi basina cikip da benim evime gelmesi imkansiz. Benim evim 2+1 bende kalmasi imkansiz,bu kadin 65 yasinda,alip cocugu ona gotursem her gun her gun dermani kalmaz 20 sene omru kaldiysa 5 seneye duser ayrica ev merdivenli cocuga uymaz,somine yakilmazsa yeterince isinmaz,yakarsak cocuga iyi gelmez odun kokusu,yakmazsak dogalgaz yeteri kadar isitmaz vs. Sartlar boyleyken benim insan gibi dusunup bu kadina cocuk birakmamam gerekir yani.

Çocuğunuza bakmaları bir lütuf, zorlandiklari da belli ki k.valideniz bunu size karşı kullanıyor. Ben olsam kimseye minnet etmem bakıcı bulurdum. Çocuğa da yazık bir anneanne de bir babaanne de.

Bunlara bende katılırım.zorla baktırmak tabi ki olmaz ya da şartlar uygun değilse bakmadı diye kınamam.sadece torun sevgisi başka bişey.evlat sevgisinden de fazla oluyormus.burdaki çoğunluk görüşleri tuhafıma gidiyor.belki de benim yetiştiğim yer,çevre,koşulların uygun olmasından yok böyle bişey.haklısınız söylediklerinizde

Eşim normalde annesine bir şey demez nasıl böyle çıkış yaptı anlamdım kv arayıp haklı olduğunu durumun benimle alakası olmadığını söylemek istiyorum amanaramiz çok kötü ve bana kalkıp orda ters bir seybderse ben de tutamam kendimi diye korkuyorum

Evet bencede haklı eşimin bütün kabahat ama suçlu olduğu kabul etmiyor bir de kv beni çocukla tehdit etmesinden biktim baktirmayayim diyorum gercekten

Bence de baktırmayın. Kurtarın sizden. Benim kayınvalidem boşanmış olmama rağmen 2 yaşından bu yana baktı. allah razı olsun. Kayınvalideniz eğer bakıyorsa ve maddi bir çıkarı da yoksa inanın çok sevdiği için bakıyordur. Böyle ufak tefek lafları duyacaksınız duymamazdan geleceksiniz ki şu durumda en masum kişi kayınvalideniz. Başta hata annenizde sonra eşinizde. İlla ki kızacaksanız birilerine bu kayınvalideniz değil bu konuda.

Evet muhtemelen 3 sene bakıp ömür boyu söylenecekler sakinliğimi koruyamiyorum artik ne yapacağımı sasirdim

Ben ikisini de zorlamadım kendileri bakmak istediler ama şu an kendi annem de dahil her baktıklarında bir sıkıntı cikiyor

Cocugunuz kac yasinda?
Bakici tutun ya da kreşe verin.
Belli bir yasa gelmis artik kendi hayatını doya doya yasamasi gereken insanlara cocuk baktirmak bana dogru gelmiyor. Kayinvalideniz hakli bence.

Ben ona hak veriyorum zaten kızdığım kişi eşim bir de kv sürekli tehdit etmesi başka bir konu için münakaşa etsek bile hemen bakmayacağım diyor

Esiniz beni bile burdan delirtti.afedersinizde erkek haliyle kadin haline karismasin ustune duseni yapsin. Saygisiz ortaligi karistiran dedikoducu erkekler gibi o ne oyle

Eee zaten lütuf. Kadın bakıyor ediyor ama siz müteşekkir olmak yerine onun görevi sanıyorsunuz. Bir bakıcı her şeyi çözer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…