- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
- Konu Sahibi samanyolu11
-
25 yıl sonra belki de 3 4 daire verirler arsaya belli mi olur?Ev alamiyordaniz da bir arsa alin imarli dursun
Evet ve asla hisse senedi Bitcoin isine girmem25 yıl sonra belki de 3 4 daire verirler arsaya belli mi olur?
bu ara sakın girmeyin hele.battım ki nasıl battımEvet ve asla hisse senedi Bitcoin isine girmem
Bulunduğunuz şehirin durumuna göre değişirKızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
45 k ve 7.5 k deki k ne ?Kızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
Kızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
Bende ıstıyorum evım olsun kımseye muhtac olmadan yasayım ama bendekı K lerle ımkansız gıbı .Kızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
malesef turk lirasi olarak durmasi sizin zarariniza olur 3-4 yil icin bile olsa 45 bini altin olarak cevirebilirsiniz gerci son gunlerdeki dalgalanmalar yuzunden bu da garanti degil ama (ytd)Kızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
Bekkeyin. Hele ki şu an eviniz varsa. Krediler çok yükseldi. Biraz daha biriktirin.Yav biri bana da akıl versin bari kaynak yapayım arayaşu anda 750 ye rahatça satabilecegim fakat leş bir muhitte olduğundan dolayı taşınmak istediğim bir evim var. Az biraz birikimim ve eşimin mirastan gelecek biraz toplu bir parası var. Fakat hepsini satsam toplasam üstüne 300000 kredi çeksem bile istediğim azıcık eli yüzü düzgün muhitten 2+1, site içi bile olmayan düz daire alamıyorum . Babanızın hayrına akıl atın üstüme . Ne yapayım sizce?
K bin demek 45 bin birikim var. 7.5 bin maaş alıyor. Ben öyle anladım.45 k ve 7.5 k deki k ne ?
Bin demek :)45 k ve 7.5 k deki k ne ?
EvetK bin demek 45 bin birikim var. 7.5 bin maaş alıyor. Ben öyle anladım.
O hepimizin fakirliğiFakir geldim fakir gidecem heralde
Ekonomi biraz durulunca Eminevime başvurup alabilirsiniz. Ben krediye karşıyım. Eminevimde işlem ücreti az.Bana bi plan yapacak var mı şu kadar peşinat yap vs diye.
Peki mevcut evimi şimdi satıp, istediğim muhitte kiraya çıksam, sattığım evin parasını da altına yatırıp beklesem ? Çok mu büyük risk almış olurum sizce?Bekkeyin. Hele ki şu an eviniz varsa. Krediler çok yükseldi. Biraz daha biriktirin.
Valla bu konuyu eşim de cok sık önüme çıkarıyor ama ben memurum böyle toplara girmeye cesaret edemem :) altın yükseldiği gibi düşebiliyor da. Paranızın değeri gidebilir. Yeni ev almaya kalkasınız yetmeyebilir vs.. ben olsam yapmazdım. Ama ytd tabi :)Peki mevcut evimi şimdi satıp, istediğim muhitte kiraya çıksam, sattığım evin parasını da altına yatırıp beklesem ? Çok mu büyük risk almış olurum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?