- 25 Aralık 2018
- 46
- 33
- 38
- 30
40..Tek olsa daha iyi değil mi?.
Biz de 2 kardesiz de ohooooo hir gür neler nelerama bi gercek var ben annemden babamdan daha cok kardesimi severim. Herkeste benim gibi olamaz. Bencillik degil bence. Sartlar uygunsa olabilir. 15 sene sonra kac yasinda olacaksin?
Ben de kuzen kısmını söylüyorum kardeş diyenlere.. Kesinlikle kardeş gibi olmaz diyip moral bozuyorlar..Bence tek çocuk fikri çok da kötü değil, çevremde tek çocuk olarak büyümüş insanlar var ve şimdi aileleri maddi manevi tüm imkanlarını onlara sunduğu için hallerinden çok memnunlarkuzenleri filan varsa onlarla samimi olarak yetiştirin onlarla kardeş gibi olsun
onun aıleyle ıletısımle baglarla kültürle alakalı oldugunu dusunuyorumBen de kuzen kısmını söylüyorum kardeş diyenlere.. Kesinlikle kardeş gibi olmaz diyip moral bozuyorlar..
5 kardeşiz şuan Allah yokluklarini acılarını asla göstermesin ama hepimizde birbirimizden bi haberiz hiç bir bağlılık hiç bir samimiyetimiz bazen tek kardeş olmayi çok isterdimTek cocugum
Oglum da tek cocuk
Bence bir insana yapilan en buyuk iyilik onu tek cocuk olarak birakmak. Ne anneyi paylasiyoruz bir baskasiyla ne de babayi. Ne abuksubuk bir insan dahi olsa onu kardes olarak kabul etme zorunlulugumuz var ne de onu cekme zorunlulugumuz var. Hayat tek cocuklara guzel
Annemler de 5 kardes,her biri ayri dert,ayri alem.5 kardeşiz şuan Allah yokluklarini acılarını asla göstermesin ama hepimizde birbirimizden bi haberiz hiç bir bağlılık hiç bir samimiyetimiz bazen tek kardeş olmayi çok isterdim
Aslında 2.bahar olmaz mi canim ya keske banada oyle olsa bilio musun ben suan 27 yaşındayım simdi olsa bide 43 yasindayken falan olsa ne guzel olur ya sil bastan ayri heyecan oylelerine özeniyorum yalan degil :)
Evliliğinizin gidişatı ile ilgili endişeleriniz varsa çocuk fikrini askıda bırakmanız en doğrusu. Bu kız çocuk fotoğrafları beni benden aldı yani. 3 tane doğurdum üçüde erkek!Slm kızlar.. Son günlerde bir yakınımız kızının yeni aldığı elbiseleriyle çekilmiş fotolarını bana gönderip, kız çocuk çok tatlı oluyor sen de yap bi tane diyince düşünmeden edemedim.. Bir oğlum var 2.5 yaşında, ama ikinci çocuk planım yok, yani isterim de anca yatılı bakıcı olursa, çalışmayıp enerjimi onlara verebileceksem isterim.. Yani böyle bi şey söz konusu olmadığı için istemiyorum.. Kiradayım önce bir ev almak, sonra o evin borçlarını bitirmek bu da bi 10 yıl demek, konut kredileri malum,sonra kazandığım borca gitmeyince de gezmek, kendime biraz vakit ayırmak istiyorum,evliliğim de çok iyi değil o yüzden zaten uzun bir süre erteledim 2.çocuğu...ama şartlar böyleyken ben hiç yapmak istemiyorum, şartlar anca 15 yıl sonra olgunlaşır kısaca o da her şey yolunda giderse.. Özetle bencilce bi yaklaşım mı bu, oğluma kardeş yapmalı mıyım..ev,iş,para,evlilik düşünmeden ona bir kardeş vermeli miyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?