- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Artık bu çok konu açmamla ilgili yorumlardan çok sıkıldım baktınız ben konu açmışım cevap vermeyin hatta okumayın bile bu bana verilmiş bir hak ve beni ilgilendirir sizi değil.Yolda ayağınıza taş takılsa konu açacaksınız galiba.
Eşinizi siz tanıyorsunuz, nasıl ikna edileceğini de en iyi siz bilirsiniz.
Sebep ailen desem olmayacak yaniİkna etme. Kendin korun. Hazır olunca birakcam anne olmaya hazır değilim de.
Çok konu açmak değil olay, nitelikli konu açmakArtık bu çok konu açmamla ilgili yorumlardan çok sıkıldım baktınız ben konu açmışım cevap vermeyin hatta okumayın bile bu bana verilmiş bir hak ve beni ilgilendirir sizi değil.
Buyrun siz nitelikli nadir konu açın gereksiz boş yorumlar yazmayın lütfen.Çok konu açmak değil olay, nitelikli konu açmak
Neyse, beni ilgilendirmez tabi
Size hakaret etmediğim sürece istediğim yorumu yaparım, yorum yapma platformu burası.Buyrun siz nitelikli nadir konu açın gereksiz boş yorumlar yazmayın lütfen.
İyi buyrun yapın o zaman konuya çok katkısı oldu teşekkürler iyi günler.Size hakaret etmediğim sürece istediğim yorumu yaparım, yorum yapma platformu burası.
Bana değil konuyla ilgili yorum yapanlara cevap verin o zaman.İyi buyrun yapın o zaman konuya çok katkısı oldu teşekkürler iyi günler.
Sizinle münakaşaya girmiyorum güle güleBana değil konuyla ilgili yorum yapanlara cevap verin o zaman.
Ben 3-5 sene düşünmediğimi en başında söylemiştim.Ona göre ufo yakılır sorun çözülür ısınma problemini çözmek bu kadar kolay onun için.Ilk defa size hak verdim dogru dusunuyorsunuz.
Belli miktar soyleyip biriktirmeden istemediginizi soyleyebilirisiniz.
Para konusundada sikayetciydiniz
Evin soguk oldugunu soyleyebilirsiniz.
Bu arada sizde karar verirsiniz
Aynen vermem gereken kiloda var onu en az bir sene koruyup hafızayada almam lazım 1,5 sene var en az yani.Birşey söylemek zorunda değilsin ki. Senin vücudun ne zaman doğurmak istersen o zaman doğurursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?