- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
25Yasin kac
Ilk kez morsevere hak verdim.
Hadi hayirlisi...
Cok sorun edip huzursuzluk çıkarırsa eşin, Bence he he de geç, tartışma bile. Korunmadığı söyle ve oyala ya çok zor değil bu bir kadın için. Nerden bilecek korunduğunu. Başında beklemez sonuçta hap içerken. Senin istemen önemli sonuçta doğurup anne olacak ve çocuğa bakacak olan sensin. Hem dediğin gibi daha zayıflıcaz bizAynen vermem gereken kiloda var onu en az bir sene koruyup hafızayada almam lazım 1,5 sene var en az yani.
Korunan eşim ben değilim ilaç içmeme kesinlikle karşı.Cok sorun edip huzursuzluk çıkarırsa eşin, Bence he he de geç, tartışma bile. Korunmadığı söyle ve oyala ya çok zor değil bu bir kadın için. Nerden bilecek korunduğunu. Başında beklemez sonuçta hap içerken. Senin istemen önemli sonuçta doğurup anne olacak ve çocuğa bakacak olan sensin. Hem dediğin gibi daha zayıflıcaz biz
Ufo bütün bir evi nasıl ısıtsın ayrıca bizimle minicik bebek bir mi?Zaten durum sallantıda gibi yaşıyorsun konularına
Neyse sonuçta çocuk için erken
Lakin ev ufo ile ısınıyorsa siz neden annende kalıyordunuz yakın UFO'yu bu kış bir deneyin evin ısınmasını ve gelen faturayı
Ufo bütün bir evi nasıl ısıtsın ayrıca bizimle minicik bebek bir mi?
Geçen kış denedik 500de gelse umrunda değil ki çocuk sanki masrafsız birşey bezi osu bunu var bunları hiç hesaba katmıyorBence de ısıtmaz
Ben de onu diyorum
Bebek olmadan deneyin bu kış ısınmadığını ve faturayı eşin görsün
Zira o görmeden inanmaz
Yani sorumluluğun büyük bir kısmı bende olacağını bildiğinden birşey olmazda baskı yapması bile garibime gidiyor artık.O zaman korunma işini eşine bırakma. Bu durumda ben kesinlikle guvenemezdim kendi başımın çaresine kendim bakardım
Konu açmamdan rahatsızlık duyanlar daha fazla rahatsız olsun diye.Ablacım niye sürekli konu açıyorsun
Valla yumuşamak değilde kararlarımıza müdahale etmeyi bırakmaları lazım herkesin kendi ailesi kendi kararları ellerini çekmeleri lazım biryerde bakalım hayırlısı.Bence de bekle canim evin isinma sorununu halletmeniz gerek önce.
Yoksa cocuk da perisan olur yollarda yazin orda kişin burda olmaz yani.
Cocuk duzensiz bir yasantiya uyum saglayamaz belki.
Riskli.
Bir de aile ortaminin biraz yumusamasi daha iyi olur.
Bulutlarin dagilmasi iyi olur cocuk sevgi dolu ortamda daha mutlu olur.
Yalnizca simdiyi degil sonrasini da dusunmek gerek.
Aman sen çoğalma ya. Tek kal numune olarak.Konu açmamdan rahatsızlık duyanlar daha fazla rahatsız olsun diye.
Şu üslubu değiştirin bir zahmet yaptığınız saygısızlık.Aman sen çoğalma ya. Tek kal numune olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?