Canim nasılsın? Nasıl gidiyor gebelikdualarım seninle!!
Dondurulmuslara hamile kalan çok tanıdıklarım var
sagol canim simdilik rahatim nedense bu sefer cok huzurluyum sanki hamileymisim gibi normalde 2tane Blastosi embiryom vardi ama biri cözülürken bozulmus yani tek bir tane transfer edildi ama iki defa 2embiryo transfer edilmisti hep negativtim simdi ise tek olmasina ragmen olacak diyorum Rabbimin izniylen dünden bi belirtimde yok acaba erkenmi ariyorum belirtileri cünki bende belirti hic olmamisti diger iki tüp bebekte.test günüm 9mart ama 7marttada yapa bilirmisim doktor söyledi.bana dua edin ne olur
sagol canim simdilik rahatim nedense bu sefer cok huzurluyum sanki hamileymisim gibi normalde 2tane Blastosi embiryom vardi ama biri cözülürken bozulmus yani tek bir tane transfer edildi ama iki defa 2embiryo transfer edilmisti hep negativtim simdi ise tek olmasina ragmen olacak diyorum Rabbimin izniylen dünden bi belirtimde yok acaba erkenmi ariyorum belirtileri cünki bende belirti hic olmamisti diger iki tüp bebekte.test günüm 9mart ama 7marttada yapa bilirmisim doktor söyledi.bana dua edin ne olur
Cevabin icin tesekkur ederim! Bende senin kullandigin balik yagi kullaniyorum.canım yinede dikkat etmek lazım bizim bebişler zaten nazlı geliyor bide bişi olmasın :)Balık yağları 2 şekilde üretilir. Balığın bedeninden çıkarılan balık yağları ve de balığın karaciğerinden elde edilen balık yağları. Balığın karaciğerinden elde edilen yağlar yüksek oranda A vitamini içerir. Karaciğerden çıkarılan balık yağlarını hamileler kullanmamalıdır. Yüksek orandaki A vitamini anne karnındaki bebeğe zarar verici nitelik taşır. Gebelikte balık yağı kullanımı için balığın bedeninden üretilen balık yağları tercih edilmelidir.
zamaninda bu kadar okusak bu saglik konularini doktor olurduk inanki.caresizlik insani her yone tesfik ediyor.rabbim islerimizi kolaylastirsin insallah.
hic soyleme ya))) hastane açacağım, adı da : SAĞLIKLI BESLEN! olacak
Bu arada yarın yumoşlarım toplanacak, buyuk gune az kaldı
ayyyy hadi hayirlisi insallah canim.ben tekrar ne zaman basliyacagim tup bebege belli degil testler var daha yaptirmamiz gereken ama dun doktor yumurtaliklarima bakinca bu ara deneyin olabilir dedi cok sevindim normal yonden olur insallah...
Belki de tup bebege hiç gerek olmayacak, eger doktor oyle birsey dediyse bir de bu arada kurler kullanıyorsunuz, bence sansiniz yuksek ve bu sansinizi kaybetmeyin! insallah olur!!
evet canim zaten doktor oncedende soylemisti normal yollada olur ama zaman alir ve biraz zor diye ama dun doktor yumurtaliklara ve rahime bakinca oyle dediya acyip mutlu oldum ayrica kurlerin faydasinida goruyorum allahima sukur kurlerden once hic boyle olmamisti yumurtaliklarim tup bebek igneleri haric tabi.insallah normal olur rabbim yuzumu guldurur.rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.
Selam, ssonmez, aramıza hoş geldin:)Selam kızlar, yazdıklarınızı okudum....Rabbim öncelikle emeklirinizi boşa çıkarmasın.....yardımcınız olsun.....çoooooook zor bir süreç... bende 3. denememi yapacağım.ilk denemem negatifti.ikincisi.kimyasal gebelik oldu..3.denememde,3 tane dondurulmuşum var onlarla deneyecem bakalım hayırlısı.bu sefer işi şansa bırakmak istemiyorum.hazırlanıp gerekli tahlilleri yaptırıp denemek isityorum...özelikle dondurulmuşlarla deneyen arkadaşlar nasıl bir süreç izlediniz?iğne kullandınız mı??bana bilgi verirmisiniz?? ayrıca kızlar negatif denemelerinizden sonra hangi testleri yaparak 2.denemenizi yaptırdınız????tahlillerin isimlerini bana yazarmısınız????
ayrıca edanurcum inşallah pozitif sonuç alır bebişine kavuşursun.Rabbim yardımcın olsun pozitif olman çok güzel.....blastosit embriyo transferinde 1 tanede olsa bölünme şansı var canım...yani ikizin olabilir....edanurcum dondurulmuşlara hazırlanırken hangi ilaçları kullandın ne zaman başladın tedaviye anlatır mısın?????
Canim, sevindim valla, bu sefer guzel gececegine inanıyorum ve bu bebegin sıkıca tutar ve bırakmaz seni. Yeterki rahat ol, cok iyi kendine bak, elini gobegine koy ve onunla konusmaya calis. Bol bol dinlen, iyi seyler dusun.
Hic belirtileri arama. Bak ben 2 defa hamile kaldim: ilkinde hic bir belirtim yoktu, ikincide adet sancilarim vardi ve gene hamileydim. Sen huzurlu ol, ve bilki senin bebegin seninle
dualarim seninle!! Senden iyi haberleri bekliyoruz!!
Ve bu arada burada cok fazla takilma, bilgisayarin zarari var hamislere)) yazmazsan da biliyoruzki iyisin sen, dinleniyorsun!
sagol canim insallah dedigin gibidir ben nedense hamileyim diyorum ilk defa oluyor bu ama herzaman degilim diyordum bu sefer cok farkli insallah hamileyim diyede yazarim size dualarinizi eksik etmeyim sizi cok seviyorum.....
bende kez ivf denemedim ama bende hic halmile kalmadim canim bu sefer doktoruma neden kalamadigimi arastirmasi icin genetik test yapmasini onericem belkide o onericek bilmiyorumrabbim yardimcin olssun tez zamanda yuzunu guldursun insallah
merhaba
bizdede saptanan herhangi bir sorun yoktu 1 yıllık denemden sonra
2 klomen tedavisi yaptım
2 aşılama
1 tüp bebek
fakat hepsi negatif en sonunda doktorla yaptığımız görüşmede embriyolarımızın kalitesinin düşük olduğunu öğrendim . doktor bizide genetiğe yönlendirdi.
haziranda allahın izniyle 2 . tüp bebek çalışmalarına başlıycam
çalıştığım için öğretmenim ancak okullar tatile girince istirahat edebilirim
embriyonun kalitesiz olması çok kötü ya düşükle yada çocuğun sakatlığıyla sonuçlanabiliyor
her zaman hayırlı ve sığatlisini dileyelim dualarımızda
tekrar görüşmek dileğiyle
merhaba
bizdede saptanan herhangi bir sorun yoktu 1 yıllık denemden sonra
2 klomen tedavisi yaptım
2 aşılama
1 tüp bebek
fakat hepsi negatif en sonunda doktorla yaptığımız görüşmede embriyolarımızın kalitesinin düşük olduğunu öğrendim . doktor bizide genetiğe yönlendirdi.
haziranda allahın izniyle 2 . tüp bebek çalışmalarına başlıycam
çalıştığım için öğretmenim ancak okullar tatile girince istirahat edebilirim
embriyonun kalitesiz olması çok kötü ya düşükle yada çocuğun sakatlığıyla sonuçlanabiliyor
her zaman hayırlı ve sığatlisini dileyelim dualarımızda
tekrar görüşmek dileğiyle
canim insallah bu sefer hayirlisi ile pozitif sonuclanir tedavin.1.tup bebek tedavinde embriyolarini transfer etmeden once sana embriyolarin hakkin bilgi vermedilermi canim dusuk kalitede yada yuksek kalitede diye.gerci bizde hic sormamistik aklimiza gelmemisti hic ama artik herseyi incigine boncuguna kadar arastirdigim icin herseyi soruyoruz doktora.hayirlisi rabbim bu sefer yuzumuzu guldurur insallah...
slm arkadaşlar....bende 5martta dr aydın arıcıyla görüşmeye gidicem..3 denemem olacak...bakalım bu sefer bebişimi kucağıma alırım inşlh...2. denemede hamile kaldım ama2 aylıkken alındı kalp atışı olmadığı için ikizlerim olcaktı ..nasip buseferdir inşlh..hepimizin muradı olsun inşlh....
slm arkadaşlar....bende 5martta dr aydın arıcıyla görüşmeye gidicem..3 denemem olacak...bakalım bu sefer bebişimi kucağıma alırım inşlh...2. denemede hamile kaldım ama2 aylıkken alındı kalp atışı olmadığı için ikizlerim olcaktı ..nasip buseferdir inşlh..hepimizin muradı olsun inşlh....
hic soyleme ya))) hastane açacağım, adı da : SAĞLIKLI BESLEN! olacak
Bu arada yarın yumoşlarım toplanacak, buyuk gune az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?