Canım, hiç moralini bozma umudunu da kesme, belirtileri de arama, aslında ben de bugün ishal oldum ve bulantılar vardı herhalde kullandığımız ilaçlardan bilemiyorum:) doktora sordum, bol bol suyu iç dedi:) zaten o kadar bol bol içiyorum ki ofiste her 10 dakika tuvalete koşuyorum:) millet artık tuhaf tuhaf bakıyor, ne yapayım :))canim süper ya hayirli olur insallah sana 13 tane bile yeter masallah futbol takimi kurabilirsin
insallah hepsi cok sagliklidirlar Rabbim sana ikiz Bebek nasip eder insallah canim dualarin seninlen..
bana gelince hic bi belirtim yok hatta bugün affedersin ishal oldum umudum gitti sonra tövbemi getirip yeniden umudumu kesmedim Rabbimden bu benim kismetim diyorum Rabbim bunu bana nasip eder insallah.....
Edanur86 canim nerelerdesin henuz test yapilmadimi iyi haberini sabirsizlikla bekliyorum.tedavileriniz ne alemda canlar
Edanur86 canim nerelerdesin henuz test yapilmadimi iyi haberini sabirsizlikla bekliyorum.tedavileriniz ne alemda canlar
yok canim test günüm cuma günü ama doktorum yarinda test yapmami istedi yani yarin test yapicam ama persembe ögrenecem bakalim hic bir belirtimde yok ama kismet bilemem artik ne cikar, Insallah Hamile olurum diger ikisinde hep olmadi dedim ama bundan hic belirtimde yok gögüslerim iki gün cok hafif acidi o bile gitti yinede Hamileyim diyorum anlamadim yani bu sefer Rabbimden umudumu kesmeyecegim bana dua etmeyi unutma canim...
Selam canım, yarın büyük bir gün yarın transfer yapılacak! Ya bir şey soracağım su arı sutu kullanmaya devam edeyim mi etmeyin mı? Şaşırdım
Yuyucum tekrarlayan dusuk olunca bu genetik testi kacinilmasmis... Yas olarak gencsin bu da onemli erkenden ele almana cok cok sevindim....5-deneme kolay degil... Cok gucluymussun... Insallah bu sefer olur... Sevindirici birsey hamile kalabilmen bu sefer kaliteli saglam yumoslar yerlestirince insallah olur...
Edanurcim yarin test yaptiracaktin degil mi? Insallah hamilesindir ve hamileyim diyen haberini vermeyi Rabbim nasip eder! Duaciyiz?
Hayalcim sizlere Dr ne diyor? Hangi asamadasiniz? Hangi tahliller yapildi sonuc nasil? Insallah her sey yolundadir!
Kizlar duaciyiz Allah yardimciniz olsun!!!
Yuyucum tekrarlayan dusuk olunca bu genetik testi kacinilmasmis... Yas olarak gencsin bu da onemli erkenden ele almana cok cok sevindim....5-deneme kolay degil... Cok gucluymussun... Insallah bu sefer olur... Sevindirici birsey hamile kalabilmen bu sefer kaliteli saglam yumoslar yerlestirince insallah olur...
Edanurcim yarin test yaptiracaktin degil mi? Insallah hamilesindir ve hamileyim diyen haberini vermeyi Rabbim nasip eder! Duaciyiz?
Hayalcim sizlere Dr ne diyor? Hangi asamadasiniz? Hangi tahliller yapildi sonuc nasil? Insallah her sey yolundadir!
Kizlar duaciyiz Allah yardimciniz olsun!!!
Selam canım, yarın büyük bir gün yarın transfer yapılacak! Ya bir şey soracağım su arı sutu kullanmaya devam edeyim mi etmeyin mı? Şaşırdım
yuyo ne yaptin canim transferin hayirlisi ile gerceklestimi edanur86 test yaptinmi canim ne alemdesiniz.hayirli haberler verin insallah.
yuyo ne yaptin canim transferin hayirlisi ile gerceklestimi edanur86 test yaptinmi canim ne alemdesiniz.hayirli haberler verin insallah.
Hayalcim, nasılsın? Ne yapıyorsun?
Benim transferim gerceklesti, hersey yolunda bir problem yok, evde bol bol yatıyorum
yaptim canim sonucu yarin alacam :18:korkuylan bekliyorum insallah positiv cikar.....
Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldükyine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:
Hic uzulme canim vardir rabbimin bir bildigi insallah hayirlisi ile nasip eder.umut oldukca denemeye devam insallah.bizdede oyle hersey normal bir tek tutmuyor iste vardir rabbimin bir bildigi rabbim hakkimizda hayirli degilse hayirli kilsin ve nasip eylesin insallah.
Amin canim insallah ben busefer hic üzülmedim sükür ettim daha yeni anladim her serde vardir bir hayir cünkü bu defa deneye bilecegim tüm tiptaki seyleri yaptim yani keske bunu yapsaydin diyecegim birsey birakmadim ama yinede olmadi Taktiri ilahi zamani geelince kendiligindende olur Rabbim ol deyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?