slm arkadaşlar....bende 5martta dr aydın arıcıyla görüşmeye gidicem..3 denemem olacak...bakalım bu sefer bebişimi kucağıma alırım inşlh...2. denemede hamile kaldım ama2 aylıkken alındı kalp atışı olmadığı için ikizlerim olcaktı ..nasip buseferdir inşlh..hepimizin muradı olsun inşlh....
Selam kızlar, yazdıklarınızı okudum....Rabbim öncelikle emeklirinizi boşa çıkarmasın.....yardımcınız olsun.....çoooooook zor bir süreç... bende 3. denememi yapacağım.ilk denemem negatifti.ikincisi.kimyasal gebelik oldu..3.denememde,3 tane dondurulmuşum var onlarla deneyecem bakalım hayırlısı.bu sefer işi şansa bırakmak istemiyorum.hazırlanıp gerekli tahlilleri yaptırıp denemek isityorum...özelikle dondurulmuşlarla deneyen arkadaşlar nasıl bir süreç izlediniz?iğne kullandınız mı??bana bilgi verirmisiniz?? ayrıca kızlar negatif denemelerinizden sonra hangi testleri yaparak 2.denemenizi yaptırdınız????tahlillerin isimlerini bana yazarmısınız????
ayrıca edanurcum inşallah pozitif sonuç alır bebişine kavuşursun.Rabbim yardımcın olsun pozitif olman çok güzel.....blastosit embriyo transferinde 1 tanede olsa bölünme şansı var canım...yani ikizin olabilir....edanurcum dondurulmuşlara hazırlanırken hangi ilaçları kullandın ne zaman başladın tedaviye anlatır mısın?????
merhaba kızlar!
Edanurcum nasıl gidiyor? Kendini yormuyorsun dı mı?
Dün benim yumoşlarım toplandı, tam 28 tane... Dün gün boyunca agrılar vardı, şimdi iyim ama
Bugun doktorum aradi, 17 tane dollendi diye soyledi ama işinin açıkçası yumoşlarım daha iyi bir kalitede bekleniyordu dedi ve sperm de çok iyi değil zaten. Biz embriolara genetik tanı yaptıracağız. Açıkçası moralim bozuldu, umidim de biraz kırıldı....artık hayırlısı
Merhaba kızlar!
Dün benim yumoşlarım toplandı, tam 28 tane... dün gün boyunca agrılar vardı, şimdi iyim ama
Bugun doktorum aradi, 17 tane dollendi diye soyledi ama işinin açıkçası yumoşlarım daha iyi bir kalitede bekleniyordu dedi ve sperm de çok iyi değil zaten. Biz embriolara genetik tanı yaptıracağız. Açıkçası moralim bozuldu, umidim de biraz kırıldı....artık hayırlısı
arkadaslar dondurulmus embrıyolarda tutma sansı dahamı dusuk oluyor??? Bunun bılımsel bır tanısı varmı gercekten???
Hayir, hayalcim, öyle birsey yok. Fark etmiyor.
canim hayirli olsun cok iyi cikmis bence insallah 17taneside cok iyi olurlan bende topu topu 7tane cikti 4tanesi cok iyidi 2tane gecen sefer transfer ettiler diger iki taneside zaten biri cözülürken bozuldu 1rini tek transfer yaptilar yani anlayacagin bence seninki cok iyi bir sayi benim esimdede sperm azligi vrdi2,5milyon felandi bendede yumurta azligi cikti zaten 7tane cikmisti.canim hic moralini bozma Rabbim zaten sana onlarda birini nasip eder insallah Rabbim ol derse her cesit olur benimkiler her zaman blastosi embiryoydu yani cok iyi kalitede ama tutmuyrdu bakalim simdi ne olacak insallah bebisim icimde simsiki tutunmustur bu arada diger topiclere bak hep orta ve iyi kalitedekiler bile cok tutunuyorlar yani bunun iyi normali blastosisi fark etmiyor sadece Rabbim OL diyecek insallah bizede der bunu busefer.
bozma moralini.....
Edanurcuyum, destegin için teşekkür ederim. Bence de abarttım ben, ama doktor öyle deyince üzüldüm. İste transfer gunü yaklaşırken daha da heycanlaniyorum, ümidim gidip geliyor, aslında 5 denemem alışmam lazım hala da heycanlaniyorum:)) haklısını kalitesi hiç önemli değil, önemli olan Allahın bu bebeğe hayat verilmesi.
Ve Çarşamba gunü transfer olacak:)
Merhaba kızlar!
Dün benim yumoşlarım toplandı, tam 28 tane... dün gün boyunca agrılar vardı, şimdi iyim ama
selam canim burdayim evet aldim dün bebegimi ama cok sükürki 1tanesi canliydi digeri cözülürken bozulmus ilk defa tek embiryo transferi yapildi heralde diyorum bu benim nasibim bu olack diyorum bilmiyorum ilk defa cok positiv düsünüyorum canim bana dua et dünden bi belirti felanda yok sadece biraz koyu renk akintim var test günüm 9mart ama doktor 7marttada yapabilirsin dedi cikabilirim bakalim Insallah tek bebegim tutarda rabbim bana mucizemi verir....
Inallah Hamile kalirsiniz! Dr Progesteron verdi mi? tablet halinde mi? Estrodiol degeriniz nasildi??? Duacigim!!!!
sagol canim insallah.utrogest diye bir hab verdi alttan kullaniyorum.valla degerlerden haberim yok....
Hayalcim, edanurcum, ummuseleme desteğiniz için çok çok teşekkür ederim.
Ummuseleme, canım benim, inşallah senin güzel düzgün yumoşların olur, inşallah, güzel güzel gelişir
İnşallah hepimiz hamile kalırız ve bu duyguyu yaşarız
Edanurcum nasılsın bugün? Buyuk gün yavaş yavaş yaklaşıyor, inşallah bebeşin seninle
Bugun hastaneden aradılar ve 13 tane güzel gelişiyor geri kalan da 4 tane biraz yavaş gelişiyor diye dediler. Bugün bebeklerime genetik tanı yapılacak ve sonuç çarşamba günü belli olacak çarşamba günü de transfer yapılacak
Ummuseleme, canım benim, inşallah senin güzel düzgün yumoşların olur, inşallah, güzel güzel gelişir
Edanurcum nasılsın bugün? Buyuk gün yavaş yavaş yaklaşıyor, inşallah bebeşin seninle
Bugun hastaneden aradılar ve 13 tane güzel gelişiyor geri kalan da 4 tane biraz yavaş gelişiyor diye dediler. Bugün bebeklerime genetik tanı yapılacak ve sonuç çarşamba günü belli olacak çarşamba günü de transfer yapılacak
Canim insallah Rabbim olumlu Pozitif sonuc almayi ve bebislerini eline alarak devamini nasip etsin! Insallah hersey yolunda olur... Masallah 13 yumos bu guzel bir haber yasini ogrenebilirmiyim ve ilk denemen mi? Genetik rest butun yumoslara yapiliyor mu? Duaciyiz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?