Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Ah canim benim, cok uzuldum, hic beklemedim Boyle bir sonuc senden, kader kismet canim, bir ara verin, dinlenin biraz, unutun bu konuyu, insallah dogal yoluyla olur bir surpriz!

Tesekkur ederim, canım, iki tane embrio transfer edildi. Bebisleri alıp evde bol bol dinleniyorum. Hadi senden de güzel haber bekliyorum!

Ah canim benim, cok uzuldum, hic beklemedim Boyle bir sonuc senden, kader kismet canim, bir ara verin, dinlenin biraz, unutun bu konuyu, insallah dogal yoluyla olur bir surpriz!

kader ne yapalim artik cekecegiz bende zaten bir süre herseyi birakacam.insallah senin bebelerin sana simsiki tutunurlar....

Bir mucize.........

Bir mucize nasip etse rabbim bize icimizde hissetsek zaman gectikce buyuse o mucize 1ay 2 ay 3 ay 4 ay 5 ay 6 ay 7 ay 8 ay 9 ay 10 falan surse ilk mesela.Sonra bir sanci kaplasa vucudumuzu icimizdeki mucize disari cikmak istese mesela.Bir suru agri sanci ceksek dirensek agrilara katlansak ama sonucunda kucagimiza verdiklerinde o mucizeyi bize kucucuk gozleriyle kucucuk agziyla gulumsese.Sonra varsin aglasin gece gunduz varsin gaz sancisi olsun varsin biz uyumayalim o uyusun varsin biz yemeyelim o yesin varsin biz giymeyelim o giysin.Sonra 1-2 yasina gelsin anne desin baba desin.6 yasina gelsin okula gitsin okulun ilk gunu aglayalim buyudude okula gidiyor diye.Sonra okulunu bitirsin meslegini eline alsin evlensin murvetini gorelim.Torunlarimizi gorelim varsin bakmasinlar bize yaslaninca ama mutlu olsunlar.

Bir mucize istiyorum rabbim.Kimine gore olagan olan bir seyi ben senden mucize olarak bekliyorum rabbim.Sen ol de olsun sen istedikten sonra olmiycak sey yoktur.
Bana can veren nesef almami,yuruyup,yemek yememi,su icmemi kisacasi yasamami saglayan rabbim sen bizlerden de bir can olmasini nasip eyle ya rabbel alemin...Aminn...

bugun ikinci gun adet olmadim hala.insallah hamileyimdir ve adet olmam insallah insallah insallah.

Edanurcum Allah yardimciniz olsun! Uzulmemek elde degil se elinden gelen herseyi yaptin belki kendin deigin gibi hayirlisidir... Insallah biraz dinlendikten sonra insallah karar verirsiniz insallah bundan sonraki pozitif sonuc alirsiniz. Szide hersey normaldi degil mi? Bir probleminiz yoktu? Mutlaka olur gozuyle bakalim guvenelim insallah diyelim.... Simdi saagligina dikkat et! Kendi dusuncene giore ne eksik yapildi hangi testleri yaptirdin yada yaptirmadin kendi dusuncen nedir?

Yuyocum Insallah hic problemsiz Pozitif sonuc almayi Rabbim nasip eder!!! Duaciyiz! Ilaclarina dikkat et!

Hayalcim insallah hamilesindir! Dualarina AMIN AMIN AMIN Insallah guzel duygular! senden hangi testler yaptirdigini haberlerini bekliyoruz. Bu rahim olculeri ne demek normal ultrasyonla bakip soyliyorlar ya o mu acaba? Asagi yukari onu DR hemen soylemesi gerekir yoksa bu da baska bir sekilde bakilir mi tupleri cektirgigimiz FILM gibi....

Kizllar trup bebege baslayanlar insallah pozitif sonuc almayi Rabbim nasip eder! BCocuk isteyen herkeze Rabbim insallah gun gelir istedigimiz hayirli bebislerimizi nasip eder!

Kizlar blok bir-birimize yardimci olmak amaciyla yaziyoruz... Simdi mumkun olursa:

1) hangi testleri tahlilleri yaptirdiniz yada yaptirmayi dusunuyorsunuz?

2) hangi kurlere devam ediyorsunuz?

3) kacinci tup bebek denemeniz sonuc nasil? mutlaka yasinizi belirte bilirmisiniz?

4) bir probleminiz varsa nedir? ilacla cozulebilir mI>

KIZlar ben 39 yasindayim 2-asilama 2-tup bebek sayisiz tedaviler neticesi kocaman SIFIR olunca sebebi TABII onca RABBIMIN istegi diyorum sonra gec basladim tup bebege ve bazi testleri yaptirmadan tup bebege girdim bunlar benim tarafimdan gidilen eksikliklerdir.

1) HLA /kariyotip ve bazi hormon testleri yaptirmaliyim

2) Suan Ozel hazirlanan bir bitkisel su iciyorum ve Aloe-Veranin suyu ve polen ari sutu/ sarimsalki kekik urunlarini kullaniyorum + 24 saatlik aclik oruclara baslamayi dusunuyorum

3) 2-asilama 2-tup bebek

4) Suan bir problemin yok ama yas dolayisiyla yumurta azalmasi var ve kalitesiz yumurtalar fazla oluyor bunlara karsi kurler uygulamaliyim.....

Hek kk bloklari okurken acaba benim gibi tedavi goren yas olarak ta ayni olan arkadaslar neler yapiyor biy umit var mi yoksa bosuna mi cabaliyorum diye surekli dusunuyorum....

Slm kukacimmm dualarin icin cok sagol.ben sana incir kuru ve kestane bali kurunu oneririm.ayrica yagmur suyuna okunan dualar var 7 gun boyunca icilen onlarida yap bence.cok icten dua ediyorum tum kalbimle insallah insallah insallah bu sefer hamile kalirsin bebisin hatta bebislerin olur insallah.rahime bakti olctu etti birseyler isaretledi ekranda ama hic birsey demedi bize iyi veya degil diye o yuzden birsey diyemiyorum canim.normal jinekoloji muaynesi gibi bakti.

Son düzenleme:

Insallah hayalcim insallah Rabbim kucagimizi bos birakmas...Incir kurunu biliyorum kestane bali kuru nedir? Olculer normal muaynede yapilanlar aslinda Rahim icini tupleri kalinligini Laporoskopi ile daha net gorebilirler... Demek senin icin Dr gerekli bulmamis...Iyi Isaret genelde laporoskopi oneriyorlar ya....

Canim insallah hamilesindir...Insallah...

Son düzenleme:
Hayalcimmm Insallah diyelim insallah rabim yuzunu guldursun!!!

Son düzenleme:
sagol canim ne yapalim iste taktiri Ilahi.Vallahi bu sefer ah keske bunu yapsaydim diyecek birsey birakmadim yani herseyi denedim bu 3.denememde zaten bizim Embiryolar cok iyi kalitede Blastosi embiryo oluyor her 3denememde hata aklimda soru isareti kalmsin diye Histereskopi bile yaptim hic birsey cikmadi rahimde cok sükür ama yinede bebekler bir türlü tutunmadilar icerde artik Rabbim nasip etmeyince ol demeyincede olmuyor iste o yüzden bu sefer cok üzülmedim diger iki denememdeki gibi aglayaip sizlayip bagirip cagirmadim bu sefer demekki Rabbimin bir bildigi var dedim hayirlisiylan nasip eder insallah hayirsizsada,hayira cevirip nasip etsin insallah.
Bizde sorun esimin sperm azligi ama bendede problem cikti adet düzensizligi yani yumurta tembelligi yavas calisiyorlarmis doktorumun dedigine göre simdilik bu canim.Insallah sende en kisa zamanda bebegine kavusursun sizde problem neydi?
[/QUOTE]

Canim bu 2-asilama 2-tup bebek tedavisinden sonra bende yapmadiklarim vardi uzuldum Dr guvenmek yerine isteklerimi yapsaydim dedim...Hersey Allahin istegi ile olur dedigin gibi hayirli saglikli cocuk nasip etsin Rabbim! Insallah Rabbim cocuk isteyen dua eden herkeze nasip eder! Yumurta tembelligi icin dr birsey onerdimi?

Bizde bir problem yok gibi Hormonlar normal cikti/ 4-adet yumurta alindi onun ...2-adeti transfer yapildi ( yumurta biri morula biri 8-hucreliydi) transferden 4-gun sonra normaldi 8-ci gunu degerler dusuktu... 3-ci denemeye insallah girebilsem progesteronu ve estrodilol kremin (gunde 4-defa ) kullanacagim. Utrojestan 200ml derse 400 alacagim... Cunku 4-gune kadar deregler super oluyor sonra 0 kadar dusmesi ne demek oluyor?

Ccouk isteyen herkeze rabbim insallah nasip eder!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…