Ah canim benim, cok uzuldum, hic beklemedim Boyle bir sonuc senden, kader kismet canim, bir ara verin, dinlenin biraz, unutun bu konuyu, insallah dogal yoluyla olur bir surpriz!Selam kizlar maalesef bu sabah 3.NEGATIVimizide aldik ama ilk defa ben ve esim bir damla göz yasi bile dökmedik hatta güldükyine olmadi diye.Taktiri Ilahi ne yapalim kaderimizde varsa cekecegiz.Artik alistim ne dedim bugün kendime normalde bekleme sürecinden aglamaya baslardan teste kadar bugün ise hic bana aci vermedi bile ben istemezmiydim bugün bizim icin yeni bir gün olsun olmadi doktorun telefonunu acarken bile negativi duyacagimdan emindin.Bizim icin bu hayirlisiymis demekki yok hersey o kadar iyi gitmesine ragmen üc severdir Embiryolar bile Blastosiyken tutunmamasini hic bir nedeni yokken Rabbimin bir bildigi var elbet diyorum bugünden sonra.Insallah Rabbim o bebegi bize hayira cevirip nasip eder sagligiylan.
Benim icin bugünden itibaren Bebek olayi kapanmistir tabi diyorum ama bakalim en azindan bu yil icin düsünmüyorum yada yaza kadar:44:
ayyy bebisiyle oturuyormus masallah rabbim insallah bu sefer SIMSIKI tutunmasini yada tutunmalarini nasip eder.kac tane transfer yaptirdin bilmedigim icin:)insallah hayirli haberlerinizi alirim.ben birsey yapmiyorum adet gunumu bekliyorum adetin ucuncu gunu doktora gidicez.bakalim insallah adet olmam da hamileyimdir insallah.
Ah canim benim, cok uzuldum, hic beklemedim Boyle bir sonuc senden, kader kismet canim, bir ara verin, dinlenin biraz, unutun bu konuyu, insallah dogal yoluyla olur bir surpriz!
canim ne oldu insallah halen adet olmamissindir Rabbim insallah o POSITIVi sana gösterirde bebisine kavusursun hayirlisiylan bari sen bize güzel bir haber ver canim
canim ne oldu insallah halen adet olmamissindir Rabbim insallah o POSITIVi sana gösterirde bebisine kavusursun hayirlisiylan bari sen bize güzel bir haber ver canim
hayir canim henuz adet olmadim allahimada dua ediyorum olmam insallah diye dualariniz icin allah razi olsun hepinizden.insallah hamileyimdir allahim yuzumu guldurur insallah.rabbim hepimizin yuzunu guldursun tez zamanda hayirlisi ile insallah.
Edanurcum Allah yardimciniz olsun! Uzulmemek elde degil se elinden gelen herseyi yaptin belki kendin deigin gibi hayirlisidir... Insallah biraz dinlendikten sonra insallah karar verirsiniz insallah bundan sonraki pozitif sonuc alirsiniz. Szide hersey normaldi degil mi? Bir probleminiz yoktu? Mutlaka olur gozuyle bakalim guvenelim insallah diyelim.... Simdi saagligina dikkat et! Kendi dusuncene giore ne eksik yapildi hangi testleri yaptirdin yada yaptirmadin kendi dusuncen nedir?
sagol canim ne yapalim iste taktiri Ilahi.Vallahi bu sefer ah keske bunu yapsaydim diyecek birsey birakmadim yani herseyi denedim bu 3.denememde zaten bizim Embiryolar cok iyi kalitede Blastosi embiryo oluyor her 3denememde hata aklimda soru isareti kalmsin diye Histereskopi bile yaptim hic birsey cikmadi rahimde cok sükür ama yinede bebekler bir türlü tutunmadilar icerde artik Rabbim nasip etmeyince ol demeyincede olmuyor iste o yüzden bu sefer cok üzülmedim diger iki denememdeki gibi aglayaip sizlayip bagirip cagirmadim bu sefer demekki Rabbimin bir bildigi var dedim hayirlisiylan nasip eder insallah hayirsizsada,hayira cevirip nasip etsin insallah.
Bizde sorun esimin sperm azligi ama bendede problem cikti adet düzensizligi yani yumurta tembelligi yavas calisiyorlarmis doktorumun dedigine göre simdilik bu canim.Insallah sende en kisa zamanda bebegine kavusursun sizde problem neydi?
hayir canim henuz adet olmadim allahimada dua ediyorum olmam insallah diye dualariniz icin allah razi olsun hepinizden.insallah hamileyimdir allahim yuzumu guldurur insallah.rabbim hepimizin yuzunu guldursun tez zamanda hayirlisi ile insallah.
amin caim amin insallah yarin gidip bi test yapsana cikar zaten cünkü adetin kecikmis yani Insallah yarin -kizlar Hamileyim diye yazarsin-Insallah yarabbi nasip et
amin caim amin insallah yarin gidip bi test yapsana cikar zaten cünkü adetin kecikmis yani Insallah yarin -kizlar Hamileyim diye yazarsin-Insallah yarabbi nasip et
allah razi olsun canim benim insallah insallah o kadar cok istiyorumki bunu hayatta hic bir seyi bu kadar cok istememistim.yarin adet olurum diye korkuyorum bazen 3-5 gun gecikiyor cunku.cok korkuyorum adet olurum diye yalvariyorum allahima bu sefer yuzumu guldur diye ama nasipte ne varsa onu yasiycaz yine.dualariniz icin cok tsekkur ederim rabbim razi olsun hepinizden insallah.kul baska kula dua edince melekler dua edeni isaret ederek ''allahim buna daha cok ver'' diye dua ederlermis insallah rabbim yuzunuzu guldurur kader yoldaslarim...
allah razi olsun canim benim insallah insallah o kadar cok istiyorumki bunu hayatta hic bir seyi bu kadar cok istememistim.yarin adet olurum diye korkuyorum bazen 3-5 gun gecikiyor cunku.cok korkuyorum adet olurum diye yalvariyorum allahima bu sefer yuzumu guldur diye ama nasipte ne varsa onu yasiycaz yine.dualariniz icin cok tsekkur ederim rabbim razi olsun hepinizden insallah.kul baska kula dua edince melekler dua edeni isaret ederek ''allahim buna daha cok ver'' diye dua ederlermis insallah rabbim yuzunuzu guldurur kader yoldaslarim...
Hayalcim, inşallah adetin gelmez canım benim inşallah hamilesin!
Slm kukacimmm dualarin icin cok sagol.ben sana incir kuru ve kestane bali kurunu oneririm.ayrica yagmur suyuna okunan dualar var 7 gun boyunca icilen onlarida yap bence.cok icten dua ediyorum tum kalbimle insallah insallah insallah bu sefer hamile kalirsin bebisin hatta bebislerin olur insallah.rahime bakti olctu etti birseyler isaretledi ekranda ama hic birsey demedi bize iyi veya degil diye o yuzden birsey diyemiyorum canim.normal jinekoloji muaynesi gibi bakti.
Hayalcim, inşallah adetin gelmez canım benim inşallah hamilesin!
Allah razi olsun canim insallah insallah hamileyimdir bu ay kûrlerimi sabah aksam kullandim en son doktora gittigimizde doktor muayne esnasinda bu ara deneyin normal sekildede olabilir dedi.bugun 3.gun adet olmadim insallahta olmam ve hamileyimdir hayal kirikligina ugratmaz insallah yuce rabbim.kasiklarda ve belimde zaman zaman agrilar oluyor ama birsey yok ve bazen geciktigi olurdu adetimin yine oyle olacak diye cok korkuyorum ama insallah dediginiz gibi hamileyimdir kizlar allah razi olsun hepinizden insallah....rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.
Hayalcimmm Insallah diyelim insallah rabim yuzunu guldursun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?