Insallah hayalcim insallah Rabbim kucagimizi bos birakmas...Incir kurunu biliyorum kestane bali kuru nedir? Olculer normal muaynede yapilanlar aslinda Rahim icini tupleri kalinligini Laporoskopi ile daha net gorebilirler... Demek senin icin Dr gerekli bulmamis...Iyi Isaret genelde laporoskopi oneriyorlar ya....
Canim insallah hamilesindir...Insallah...
selam kızlar...rabbim dualarınızı kabul etsin...tekrar başlamaktan tekrar negatif sonuç almaktan çoooooook korkuyorum...inşallah bu kez olur ve evladımıza kavuşuruz....dondurulmuşlarla deneyecem..3.denemem olacak.ama öncesinde tahlil yaptıracam..sizler hangi tahlileri yaptırdınız????hangileri mutlaka yaptırmamız gereken tahliller.??bilginiz varsa paylaşır mısınız????
Malesef sonuc yine husran kizlar(((((((
Bugun doktorum cagirdi ve gittik kan testi istedi kan verdim.adetimden oncede rahime ve yumurtaliklara bakmisti ve kan vermistik bugunde kan verdik haftaya carsamba
histeroskopi yapicak 02.04.2012 carsamba gunude sonuclari konusucaz insallah kotu birsey cikmaz.histeroskopide rahim yukaridami veya rahimde yapisiklik varmi diye bakilacakmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?