Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Canim 100 gr kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçıni ekleyip adet olana kadar sabah ac karnina aksam yatmadan once yiyorsun gercekten cok faydali ben bu ay bu kûrû ve ari bali sutu ve poleni yedim duzenlmi olarak o ara gittim doktora doktor bakti yumurtaliklar dollenme asamasinda dedi.bence sende dene canim.

adet olucam hissediyorum ve rabbime yalvariyorum insallah hamileyimdir de adet olmam diye (((((

kizlar nerelerdesiniz ne alemdesiniz transferi olanlar test yaptiranlar nerde guzel haberleriniz...

üzülme kardeş elbet bir gün gelecek o bebişler..allah tez zamanda nasip etsin hayırla sağlıkla...sabrın sonu selamet her ne kadar zor da olsa sabredelim ..allah emeklerin karşılığını verirmiş..allah yar ve yardımcımız olsun ..sırayla hepimiz işallah hamiş oluruz...umut dua gayret bu üçü bi arad işallah

hayalcim gecmis olsun canim senide uyku tutmadi galiba bos ver takma elbet bir gün olur insallah ama gelde takma diyorsun dimi bende takmiyorum diyorum ama bak bu saatte neleré bakiyorum

selam kızlar...rabbim dualarınızı kabul etsin...tekrar başlamaktan tekrar negatif sonuç almaktan çoooooook korkuyorum...inşallah bu kez olur ve evladımıza kavuşuruz....dondurulmuşlarla deneyecem..3.denemem olacak.ama öncesinde tahlil yaptıracam..sizler hangi tahlileri yaptırdınız????hangileri mutlaka yaptırmamız gereken tahliller.??bilginiz varsa paylaşır mısınız????

canım öncelikle stresten ve bu korkulardan uzak dur deri. her yeni başlangıç yeni bir umut bence ben 5. yaptıracağım Allahın izniyle...kanda pıhtılaşma,histereskopi,genetik analizler yapırabilirsin ama önce doktorunla konuş derim...hangi merkezde yaptıracaksın bu arada? sorun nedir

Malesef sonuc yine husran kizlar (((((((

canım benim benzer duyguları hemen hemen hepimiz yaşıyoruz benim de günüm geçince heycanlanmıştım ne hayaller kurmuştum ama sabah kalkınca herşey kırmızılaştı...o gün kendime gelemedim...bazı şeylerin önüne geçilmiyor malesef...hakkımızda hayırlısı...durmak yok yola devam....

iki gundur ruh gibiyim.ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyorum.bu sefer doktor butun testleri yaparak tup bebege basliyacak bakalim bir baska sorun varsa ki insallah yoktur ona gore devam edicez insallah.artik buradada olmazsa bu yaz Turkiye'ye umut tup bebek merkezine gidicez bakalim.hayirlisi umudumu kaybedip strese depresyona girmek istemiyorum.allah sukur bildigimiz kadariyla tutmamasinin disinda bir problemimiz yok ama diger yapilacak testler ne diycek bakalim.yarin ariycam hastaneyi doktorum adet olunca ara bir test yapilacak adetken demisti.sanirim rahimin icinde yapisiklik varmi yokmu diyede kamera ile bakicaklar.hayirlisi bakalim.allah yardimcimiz olsun insallah.

iki gundur ruh gibiyim.ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiyorum.bu sefer doktor butun testleri yaparak tup bebege basliyacak bakalim bir baska sorun varsa ki insallah yoktur ona gore devam edicez insallah.artik buradada olmazsa bu yaz Turkiye'ye umut tup bebek merkezine gidicez bakalim.hayirlisi umudumu kaybedip strese depresyona girmek istemiyorum.allah sukur bildigimiz kadariyla tutmamasinin disinda bir problemimiz yok ama diger yapilacak testler ne diycek bakalim.yarin ariycam hastaneyi doktorum adet olunca ara bir test yapilacak adetken demisti.sanirim rahimin icinde yapisiklik varmi yokmu diyede kamera ile bakicaklar.hayirlisi bakalim.allah yardimcimiz olsun insallah.

Allαh'ım ! Bαhαrı Çiçeksiz, Yuvαyı Çocuksuz, Çocuğu Sαhipsiz, Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! Aminnn...

kizlar eski sayfalari okudumda biraz yaptirdiginiz testleri soranlar var cok bastan ele alalim konuyu

yas?

problem?

kacinci tup bebek denemesi?

yaptirdiginiz testler??

bunlari yazalim belki faydamiz dokunur diger arkadaslara.

Bugun doktorum cagirdi ve gittik kan testi istedi kan verdim.adetimden oncede rahime ve yumurtaliklara bakmisti ve kan vermistik bugunde kan verdik haftaya carsamba
histeroskopi yapicak 02.04.2012 carsamba gunude sonuclari konusucaz insallah kotu birsey cikmaz.histeroskopide rahim yukaridami veya rahimde yapisiklik varmi diye bakilacakmis.

işallah bu tedavinde pozitif sonuca ulaşırsın canım ..allah tez zamanda sanada hepimize nasip etsin...

Hayalcim gecmis olsun! Insallah iyi haberler de olur!!1

Ben senelerce kendiligimden hamile kalirim siye heray umit ediyordum boylece yas 37-olmus..... Sonra tup bebek olaylari negatif sonuc husran uzulme yikilma tekrar toplanarak yola devam etme....

HAYAT BUDUR. Elden bi sey gelmiyor....

Hamile kalamamak ve tup bebegin tutunmamasi acaba rahim yumurta V.s. tembelleserek tepki mi veriyor??? Acab sebep nedir??? Tabii Allahim isterse olurdu belki durum boyle degil birseylerri hata yapiyoruz belki .... Haftada 2-3 kere spor ve baska da birseyler yapilmamimidir kendi sagligin icin artik bilmiyorum...Cogunlukta pc basindayiz oturuyoruz fazla hareket yok..Kilo sorunu var...Vucutumuz fazla hareket etmiyor acab bu mu etkiliyor???? Yumurtalar iyi gelisiyor tutunmadi anlayamiyorum...

Belki 2-yumos yerine 4-6 transfer edilirse nasil olur? Genelde duydugum hamile kalan arkadaslarim 4-5 yumos transfer edildi diyorlar(Yurtdisindayim)7../

Kizlar hayalin yaptigi sorular cevaplayarak devam edelim kime ne etkis oldugunu okuyan arkadaslar anlasin>

1) Yas 39
2) 2-tup bebek-Negatif

Arkadaslar yazdiklari zor gidyor yada elkleyemiyorum.....

1) 39
2) Problem yok gozukuyor
3) 2-tup bebek negatif
4) kan tahlilleri ( sivi mi/ sekeri/ pthilasma var mi?)/ Virus ve enfeksiyon/ Hormonlar/ Suan hatirladigim ...Tup bebek oncesi nerdeyse 700-800$ civarinda bazen fazla oluyor tahliller yaptiriyorlar yapmasan giremessin ( Yurtdisindayim) ... Hla ve pariyotip yazin yaptiracagiz ///

Genetik test gerekli degil dediler. Cunku son 1.5-senedir usenmeden sikilmadan anne-baba ve onlarin anne-babasi ( 3-nesil) onlarin akrabalari ve butun akrabalar siralayarak yazarak arastirdik buna 7-nesil hakkinda yazilmis kitap varmis Allah sukur cok cok cok yardimi oldu. Esim tarafi anne-baba onlarin anne-babasi akrabalari hakkinda arastirdik...

Sasirtici Bizim disinda herkezin en az 3-cocuktan fazla...

BILMIYorum .. Dua kabul olmus olabilirse BIz yeni evlendigimiz ilk esimin evine gittigimde kayinvaliden vefat etmis oglunun cocuklarin bize alin bu sizin icin yeterli erkek ve kiz cocuk var diye surekli soyleyince/ Kayinvalidemin gorumcesi kizmisti kendi cocuklari olur niye oyle diyorsun demisti???? Suan esimle belki o bir duamydi diyoruz????

bende kaderimi söylim!!!!!

yas 26
esimin yasi 28
5 yillik evli
esimde sperm azligi ve varikozel ameliyati oldu
bende yumurtalar yavas calisiyor,troid
1.Tüp Bebek deneme Blastosi 2 Embiryo Negativ 04.11.2009 (Almanyada alman doktor yapti)
2.Tüp Bebek deneme Blastosi 2 Embiryo Negativ 04.11.2011 (Almanyada Türk doktoru yapti)-
extra IMSI ve Assisted Hatching yapildi

3.Tüp Bebek deneme Dondurulmus Blastosi 1 Embiryo Negativ 10.03.2012 (AlmanyadaTürk doktor yapti)

genetik test yapildi cok sükür sorun yok
Histereskopi yapildi cok sükür sorun yok
tüm testler yapildi cok sükür sorun yok

son denemede teshis: Türk doktorunun söyledigi sizinki Kader yani biz yapila bilecek herseyi yaptik bizim isimiz Allaha kalmis o ol demedikce biz ne yaparsak yapalim olmuyor.Rabbim bize merhamet etsin bizim cabalarimizi bosa cikarmasin Insallah.

Yasadiklarimi rengarenk yazdim ama asil hersey simsiyahti maalesef!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dualariniz icin cok sagolun arkadaslar insallah bu seferki tedavimde pozitif sonuc aliriz.

yas 25 sol yumurtalik tupu yok yumurta gelisimi ve kalitesi iyi bildigim kadariyla bir problem yok.yapilacak testlerdede insallah birsey cikmaz.
esimde bir problem yok allaha sukur.
3 kez tup bebek denedik hic pozitif sonuc alamadik.
suan rahim olculerim alindi kan testleri yapildi onumuzdeki carsamba histeroskopi yapilacak bir sonraki hafta carsambada doktorum tum sonuclari konusmak icin
cagirdi.insallah testlerden kotu birsey cikmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…