canim insallah birsey cikmaz zaten rahat bir islem bende olmustum hayirlisiylan al bu bebislerinide seninde güzel haberlerinizi aliriz insallah
Insallah canim insallah bak yuyonun guzel haberini aldik ne guzel insallah bizde boyle guzel haberler veririz rabbim sanada ikiz yada ucuz nasip etsin insallah.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.dua etmeye devam edelim insallah.
sagol canim amin insallah ikimizde burda hamile haberlerimizi veririz insallah önce sen sonra ardindanda ben veririm insallah o güzel haberi en cokta ikiz olsun istiyorum insallah ikimizinde ikizleri olur bence büyük ihtimallen yuyonunda ikizleri olacak cünkü degeri cok yüksek masallah.
Canlarım, güzel sözler için çok teşekkür ederim, size dua edeceğim , hiç umudunuzu kesmeyin kesinikle!!!
bu seferki tup bebek denememde hersey yolunda giderse 3 tane embriyo transferi yapilmasini istiycem tabi doktorum ne der bilmiyorum ama 3 tane istiycem olmazsa 2 de olur tabi.icimde hep bir umut var benim cocugum allahin izniyle olacak ama sabretmem lazim diyorum kendi kendime insallah hayirlisiyla tez zamanda guzel haberleri paylasiriz burada.sen ne yapiyorsun suan canim tekrar deniycekmisin.
canim kesinlikle 3tane transfer et derim gerci rabbim nasip etse 1taneyi bile ederde ama yinede insanin ici daha rahat olur cünkü bizde herseferinde 3istedik bebekler blastosiydi diye birakmadilar cok iyi kalitedeler 3ü tutarsa tehlikeli olur dediler ne oldu elimde sifir kaldi.ama bende bu sefer kesinlikle 3tane istiyecem esimde hep 3ten yanaydi hatta ikinci denemede doktorlan tartisti bende birak iki tane transfer edilsin dedim Rabbim nasip ederse olur zaten dedimde durdu ama olmayincada bana hep bak sen 3taneden korktun ne oldu diye o yüzden 3tane iste derim.
bende suanda kürlere felan basladim bakim ama ayin 29unda ´randevum var ilk yaptigim tüp bebek merkezinde bi konusmak istiyorum bakalim kismet aslinda bu yil düsünmüyorum ama iste bebek sevgisi agir bastigi icin belki Ramazandan sonra deneriz yine.
pes etme canim ne kadar husranla karsilassakta ne kadar negatif negatif negatif sonuclar alsakta pes etmek yok dua etmeye denemeye devam insallah.allahtan umudumu kesinlikle kesmiyorum sadece bazen umutsuzluga kapiliyorum olmadigi icin ama insallah olur.doktorum bana normal olarakta hamile kalabilirsin dediginde dunyalar benim olmustu ama ne normal nede tup bebek yoluyla birsey olmadi simdiye kadar.demekki zamani var daha ama insallah rabbim tez zamanda nasip eder.histereskopiden sonra konusmaya gidicez doktoruma herhalde tum testlerin sonucu iyi olursa tedaviye baslatir yine.allah yardimcimiz olsun insallah.bende kurlere basliycam yine ve kaynanamdan zemzem suyu aldim cocuk olmasi icin 70 er adet dualar var onlari suya okuyup icicem insallah bakalim.insallah bu sefer olur.
Sürekli buraya giriş yapıp konuları takip etmeye çalışıyorum. Fakat normalde yazı yazmak yerine paylaşılanlar okuyorum. Aslında şunu anlıyorumki herşeyi içine atarak insan yapamıyor. İnanın buraya her girişimde başıma ağrılar giriyor. Sizlerin yaşadıklarını okudukça kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. Gerçi benim sadece bir defa deneme yapma şansım oldu. Büyük bir hastanede yaptırdım. herşeyi düzenli yaptık. Kısmet olmadı. Fakat operasyondan sonra adet düzensizliği başladı. Benimle ilgilenen doktoru aradığımda (epeyce denedim) telefonlara çıkmadı. Sadece buda değil oradaki görevliler tuhaf konuşmaya başladılar. Doktor hanım meşgul neden arıyorsunuz. ne istiyorsunuz gibi sanki işin bitti bidaha arama tarzında konuşmaya başladılar. Ben hala bütün dirayetimle adet düzensizliğimden bahsedip sadece doktora danışmak istediğimi izah etmeye çalıştım. En sonunda çok meşgül olan doktorlarına ulaşıp benim için sormuşlar. Doktor olur öyle birkaç ay sonra düzene girer demiş. Bende bir daha tövbe ettim. O hastaneye öleceğimi bilsem sadece bu konuda değil hiçbir konuda gitmem. Hala bile hatırladıkça zoruma gidiyor. Neyse o zaman özelde yaptırmıştım. Şimdi ise bazı imkansızlıklar sebebiyle ssk dan rapor çıkartırmaya çalışıyorum. Yine özelde yaptırıcam ama bayağı fiyat fark ediyormuş. Ama emin olun ssk ile uğraşmak kadar işkence verici birşey yok. Sürekli tahlillerle uğraşıyorum. En son semiha şakir den rapor çıktı gibi fakat hasekidende bir rapor daha alıp öyle semiha şakire gitmem gerekiyormuş. Ondan sonrada doktorumla görüşüp hemen günü belirleyip ilaçları yazdırıp tekrar s.şakire gidip raporu çıkartırmam gerekiyormuş. Bu raporun sadece 3 günü varmış. Bu sürede bütün tedavi için olanları alabilmem gerekiyormuş. Öyle tuhafki Ağustos 2011 den beri bu rapor için uğraşıyorum fakat geçerlilik süresü 3 gün.
Kusuruma bakmayın. Duygusal sıkıntı bir tarafa birde bu konuyla uğraşmak çok zorluyor beni. Neyse bunuda Allah ın izniyle başaracağım. Bu arada eşime bir atardan aldığım bir karışımı uyguluyorum. Bunuda tavsiye üzerine aldık. Bir tanıdığın abisinde sperm yok görünüyormuş. (bizimkide aynı sorun). Adam bu karışımı kullanmış (2 aylık karışım). 3-4 ay sonrada eşi hamile kalmış. Şimdi bir kızları varmış. Bunuda deneriz deyip aldık. Bakalım. Şu anki durumum bu. Ha bu arada asıl kötü haber 98 kiloyum ve boyum 165 cm. Önceki tüp bebek tedavimden sonra 25 kilo aldım. (hem tedavi hemde sigarayı bıraktım). Dokturum 10 kilo vermem gerektiğini söylüyor. Bunca şeyin yanı sıra birde kilo vermeye çalışıyorum. E tabi eşimin duyarsızlığıda cabası. Bana destek olmuyor. Daha doğrusu onunda bunaldığının farkındayım kendisi yüzünden bu sıkıntıları yaşadığımızı düşünüyor buda umursamaz davranmasına sebep oluyor. Sanki biz bu iş için uğraşmıyormuş gibiyiz. Bu karışımı sabah akşam yemesi lazım çocuk bigi ona hatırlatıyorum yesin diye. Her gün vitamin içiriyorum hap biraz büyük yutamıyorum diye olabildiğince sallıyor. Sanki birde onunla uğraşıyormuşum gibime geliyor. Tahlil günlerimizi unutması yada işim var diye sallamasıda cabası. Aslında biliyorumki bebeğimiz olmasını benden çok istiyor.
Ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kusura bakmayın dedim ya sadece okuyorum diye içim galiba biraz fazla doluydu. Epey dert yandım galiba.
Elimden gelen herşeyi yapıyorum. Geris Allah a kalmış. Hep Allah hayırlı evladı hayırlı zamanda versin diye dua ediyorum. Demek ki hayırlı zaman daha gelmedi diyorum. Sabır.
Kizlar merhaba herkeze guzel haberlerimiz varmis masallah... Yuyocum insallah saglikla kucagina almayi Rabbim nasip etsin!!! 5-deneme masallah hic kolay olmadigini burdaki herkez farkinda onemlisi sonuc alaim... Masallah!!!
Hayalcim gecmis olsun! Histeroskopi tup bebek oncesi yaptiranlar sonuc aldik diyorlardi genelde...Simdi Dr ne diyor? hersey masallah iyi gidiyor Rabbim hamile kalarak iyi haberi bizlere vermeyi nasip eder insallah...
tharbank canim diyetlerinin faydasi olur merak ettim nasil bir diyet 3-gunde 3-kilo saglik acisindan nasil etkisi var mi?
Edanurcum insallah kisa zamanda hamile kalirsin Allahim mucizesi mutlaka olur insallah!
Rabiacim yazdiklarini okuyup ilk kk girdigim gunleri hatirladim... Aslinda ictigimiz kurlerin etkisi ve neler yaptigimizin haberlerini sureklu verirsek iyi olurdu. Arada bir Dr gittigimizde yada tedaviye baslayince yaziyoruz... Ben de bunlar onemli belki bir seyin etkisi olur umuduyla kacirmadan okumaya calisiyorum...Baya arkadaslar beklemedigimiz urunleri kullanarak hamile kalanlar var...Insallah onlarin sanatindan oluruz.. Cocuk isteyen herkeze Rabbim nasip eder insalla!
rabiyacim kk baya yardimi oluyor bunlari yasdim burda ayni kaderdeki arkadaslar oldugu icin paylasiyorsun. insan hafifliyor ve Allah razi olsun kizlar usenmeden bir soru takildigin birsey varsa yardimci oluyorlar... Ve kiloya gelince mutlaka vermelisin. Tup bebek oncesi kilo vermek iyi olur..Insallah hersey istedigin gibi olur!
39-yas ve 10-seneden fazla cocuk icin ugrasan biri olarak herkeze ZAMAN cok onemli gec kalmayin sansiniz varken ugrasin diyecegim insallah Rabbim dualarimizi kabul eder!!!
canim bir suru kan testi yapti rahimi olctu en son histeroskopi yapti iyi dedi fakat butun sonuclar bu carsamba gunu konusulacak bakalim doktorum ne diycek neye karar vericek bir sorun yoktur insallah ve bir sonraki adetimde baslatir insallah yeni tedaviye.sen nasilsin canim neler yapiyorsun???,
hayal-22 geçmiş olsun canım histereskopi olmuşsun...inşallah sonuçlar olumludur.bu arada ne kadar verdin bende acıbademde düşünüyorum 2500 dedi bana doktor...
kuko dukan diyeti sağlık açısından sıkıntı yok zaten bu diyeti diğerlerinden ayıran kısa zamanda kilo vermek 3 evre var...en çok kilo 1. evre olan atak evresinde veriliyor sadece proteinle besleniyorsun...süt,yoğurt,yumurta ,günde 1,5 kaşık yulaf kepeği...7-10 gün arası sürüyor...2. evrede protein + sebze ha unutmadan ilk evrede kesinlikle karbonhidrat ve şeker yok....ikinci evrede yine kilo veriyorsun ama daha yavaş...son evrede sadece haftada 2 gün protein diğer günler sana kalmış...günde yarım saat yürüyüş...bakalım şimdilik fena değil ama çarşı pazara çıkıp yemek yiyen insanları görünce dayanmak daha zor oluyor:))))
canim ben yurt disinda yasiyorum burada yaptirdim ama histeroskopimi oldum ne oldum ben anlamadimki rahime ince uzun bir demir esliginde kamerayla girip rahime ve tuplerin acik olup olmadigina bakti sonra ultrasonla bakti cikti.5 dakika surdu kendi rahim icimi gordum cok tuhafti.sizin histeroskopi dediginiz nasil oluyor.kafamda bir suru soru isaretleri var????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?