Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Tesekkur ederim, canım, iki tane embrio transfer edildi. Bebisleri alıp evde bol bol dinleniyorum. Hadi senden de güzel haber bekliyorum!

canim ne yaptin test gunun geldimi merak ettim sonucu insallah hayirli haber verirsin :)

Hayalcim canim insallah bu tedavinde alirsin ikiz bebeklerini kucagina sende yurtdisindasin orda transferi ultarasonlanmi transfer ediyliyor embiryolar

Hayalcim insallah bir sorun da cikmaz insallah kisa zamanda hamile kalirsin?

Edanur ya canim Insallah yuzun gulecek gun de uzakta degildir insallah... Butun testlerde sorun cikmamasi guzel embriyionlarin tutunmamasi ne etki yapar anlayamiyorum...Kendim Rahim tembellesiyor gibi birsey var mi boyle birsey olabilir -aydami diye dusunuyorum...2-asilama 2 tup bebek tutunamadi. Son 12 senedir hic korunmadik hic te hamile kalmadim...Bu beni cok cok korkutuyor...Bu sefer Tup bebek gerekli mi yoksa kaderimi boyle bilerek fazla kendimi zorlamadan durmalimiyim yoksa sonunda olacak basaririm diye kendimi umitlendirerek devam etmelimiyim bilmiyorum....

Yuyocum Allah yardimcin olsun insallah hamile kalirsin...herkez duaci insallah diyelim....Dusunmemeye calis..Dinlen ...Ilaclarina dikkat et!!!

Kizlar dualarinizi eksik etmeyin ! Ismini yazan yazmayan arkadaslar sizle icin duaciyim Insallah Rabbim kucagmzi bos birakmas...Insallah hersey dusundugumuz gibi olur! Insallah cocuk isteyen herkeze hayirli evlat nasip eder Rabbim insallah!!!

Kizlar bir sorum var bilen varsa cevap verin. 2-defa yumurtalari toplanabilir mi? Ornegin: 8-ayda protokol sonunda yumoslar toplansa ve kalitelisi dondurulursa sonra birkac ay dinlenerek tup bebege uzun protokolle girse yumurta toplanirsa ve once dondurulmuslarla birlikte transfer edilirse boyle durumlarla karsilastiniz mi? acaba fiyatta bir degisiklik olur mu?

Sorma nedeni yumurta azligi 1-2 adet yumos transferinden 4-5 transfer edilirse nasil olur diyorum....Hamile kalan arkadaslarimin cogunlugu 41 yaslarinda ve 4-5 transferi yapildi diyorlar... Bu hakkinda ne dersiniz dusuncelerinizi paylasin lutfen.

Son düzenleme:

selam kuka senin dedğin gibi yumurta rezervi az olanlara böyle bir tedavi uygulanabiliyor..bende bu gittiğimde doktorla konuşmayı düşünüyorum en azından daha fazla yumoş olur belki şans daha çok artar..rezerv azlığında aslında çok fazla yüksek ilaç kullanmakta kaliteyi bozup şansı azaltıyor.. senin dediğin gibi uzun sürede olan yumurtaları biriktitip denenebiilir hem ne kaybederizki yaş oldu41 yani ben oldum :)allahım tez zamanda versin yarabbim hepimizin yardımcısı olsun manevi olarakta çok ihtiyacımız var allahım güclü kılsın muradlarımızı versin.. aminn

Hayalcim canim insallah bu tedavinde alirsin ikiz bebeklerini kucagina sende yurtdisindasin orda transferi ultarasonlanmi transfer ediyliyor embiryolar

sagol canim insallah bu sefer olur.evet ultrasonla transfer ediyorlar ama ilk transferimde embriyolari koyunca rahime itiyorlardi tekrar ve tak tak diye bir ses gelmisti ama ondan sonrakilerde hic oyle birsey yapmadilar.simdi doktorum rahmimin yukarda olmasndan supheleniyor o yuzden bu carsamba histeroskopi yapicak iste.rabbim tez zamanda hayirlisi ile hepimize bol bol bebisler versin insallah canim.

cok tesekkur ederim canim insallah ayin 21 inde konusma yapicaz tum testlerin sonucunu konusucaz insallah kotu birsey cikmazsa tekrar tup bebege basliycaz bakalim insallah bu sefer olur.yoksa yazin Turkiye'ye gelicez tup bebek icin.hepiniz her zaman dualarimdasiniz rabbim uzuntulerinizi sevince cevirir insallah canim.

bence normal bazen öyle olabiliyor..düşükle olan pıhtıyal normal adet pıhtı çok farklı ben yaşamıştım umarım kimse yaşamaz aklına takma canım bunları işallah burdan hepimize tüm istiyenlere allah sağlıklı hayırlı bebişler versin..pıhtı doku şeklinde oluyor düşükte ..seninki normal adet canım

selam arkadaslar araniza yeni katildim 4 dusukten sonra tup bebege basladik ve cok heyecanliyim.duyduklarim beni fena halde strese soktu simdiden ilk denemede tutmasi cok zormus zaten.bide arkadaslar su adettin 21 gunumu burun spreyine baslaniyor.su ilac olayini bi anlatsaniz bana ben yurt disinda yasiyorum doktor anlatti ama stesten bildiklerini unutuyor insan

Ummuselemecim Insallah allahim hayirlisiyla uzun zamandir bekledigimiz hamilelligi sonra da bebislerimizi nasip eder!! Gercekten kaybedecek hicbirsey yok. Insallah 6 -ci aydan sonra kan/ hormon/ HLA/Kariyotip bildigim tahlilleri yaptirmaya baslayacagim. Eylul ayinda Dr konusarak dedigin gibi yumurta toplama islemlerini isteyecegim.... Bak sana yas olmus 39 ben ise zamanim var gibi dolasiyorum... Beklemeden de olmas suan kilo da sorun olmaya basladi vucut olarak ta dinlensin ve en onemlisi psikolojik olarak hazirlik bununla birlikte Maddi imkanlar....Artik dusunmuyorum elimden gelenleri yapip hazirim diyebilecegim zaman girecegim insallah gec kalmam...

Gec olmadan kisa zamanda hayirlisiyla Rabbim nasip eder.... Sen suan dinleniyormusun? Tedaviye ne zaman baslayacsin? Insallah senelece goz yaslarini dokerek ettigin dualar kabul olur...Allah buyuktur insallah diyelim....

Hayalcim sana da duaciyim...Insallah sorun cikmas insallah coktan bekledigin sevindirecek sonuclari almayi Rabbim nasip eder!!!

Edanurdan haber var mi??? insllah hamissindir dir insallah

Selilaycim bu hakkinda bilgim yok ama senin tedavin hayirlisi olsun insallah hamilekalarak bebisini eline almayi Rabbim nasip eder!!!!

Dualarinizi eksik etmeyin!!!

Son düzenleme:

canim heralde kacirmisin benim haberi maalesef 3üncüdede olmadi aslinda bunda cok umutluydum ilk defa dondurulmus oldugu icin daha rahattim ama gel görki Rabbim ol demeyince olmuyor herseferindede blastosi embiryoydu rahimde cok iyiydi histereskopi yaptim ama yine olmadi doktorumun dedigi sizinki kader ama pes etme hersey gayet iyi devam edelim dedi ama ben devammi yoksa kaderime razimi gelim bilmiyorum cünkü hersey cok iyiyken olmuyorsa demekki zamani gelmemis yani anlayacagin bir cikmazdayim ne yapacagimi bilmiyorum.Insallah 4.denemem´de alirim ikizlerimi rabbim kimseyi evlat sevgisiylen sinamasin.

sen neler yapiyorsun?

Yuyo nerdesin canim insallah bebislerin seninlendirler yanilmiyorsam bugün test günün degilmiydi cok merak ettim....

canim kusura bakma simdi hatirladim.... Allah buyuktur.4- denemende kendin dedigin gibi hamile kalarak bebislerini eline alirsin insallah.. Suan dinleniyormusun? Tupler tikanik degilse dogal yoldan tedaviyi denedin mi? Hersey yolunda hersey yapildi belki ilacsiz tedavi yada dogal ilaclar yardimci olur?

Ben 21.01.2012 tarihinden baslayarak dogal ozel uretim bitkisel bir su kullaniyorum...Buna ek olarak kullandigim urunler de var... 2-aylik surecte farkettigim 7-gun regl 3-gun kahverenginde akinti 3-4 gun su gidiyordu. Cok cok zorlaniyordum. Suan sukurler olsun adet 2-gun iyi geliyor sonraki 2-gun az sonraki gunler sanki onceki aylara senelere nazaran azalmaya basladi....Kahve ranginde akinti+su sanki yok diyebilecek az geliyor...

6-aya kadar bu tedavileri devam ettirecegim ve kilo vermeye calisirim sonra Tahlillere baslayayacagim....Suan icin durum budur... Insallah cocuk isteyen herkeze Rabbbim nasip eder.

Yarindan sonra yani carsamba gunu histereskopim var kizlar insallah koru birsey cikmaz dua edin.

Cok sevindimmmmm allaha sukur rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi nasip eder insallah kacinci tup bebek denemendi canim

Yarindan sonra yani carsamba gunu histereskopim var kizlar insallah koru birsey cikmaz dua edin.

canim insallah birsey cikmaz zaten rahat bir islem bende olmustum hayirlisiylan al bu bebislerinide seninde güzel haberlerinizi aliriz insallah

Canım, evet, hamileyim, darısı sizin basınıza inşallah

Okadar sevindimki ve duygulandimki icimden aglamak geldi ve pes etmek yok diyede kendimi umitlendirdim tekrar.Insallah rabbim bizede nasip eder.Benim yarin histereskopim vardi ama doktorum yarin yokmus cuma gunune ertelendi.insallah bizde boyle guzel haberler veririz bize dua et canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…