Tesekkur ederim, canım, iki tane embrio transfer edildi. Bebisleri alıp evde bol bol dinleniyorum. Hadi senden de güzel haber bekliyorum!
Hayalcim insallah bir sorun da cikmaz insallah kisa zamanda hamile kalirsin?
Edanur ya canim Insallah yuzun gulecek gun de uzakta degildir insallah... Butun testlerde sorun cikmamasi guzel embriyionlarin tutunmamasi ne etki yapar anlayamiyorum...Kendim Rahim tembellesiyor gibi birsey var mi boyle birsey olabilir -aydami diye dusunuyorum...2-asilama 2 tup bebek tutunamadi. Son 12 senedir hic korunmadik hic te hamile kalmadim...Bu beni cok cok korkutuyor...Bu sefer Tup bebek gerekli mi yoksa kaderimi boyle bilerek fazla kendimi zorlamadan durmalimiyim yoksa sonunda olacak basaririm diye kendimi umitlendirerek devam etmelimiyim bilmiyorum....
Yuyocum Allah yardimcin olsun insallah hamile kalirsin...herkez duaci insallah diyelim....Dusunmemeye calis..Dinlen ...Ilaclarina dikkat et!!!
Kizlar dualarinizi eksik etmeyin ! Ismini yazan yazmayan arkadaslar sizle icin duaciyim Insallah Rabbim kucagmzi bos birakmas...Insallah hersey dusundugumuz gibi olur! Insallah cocuk isteyen herkeze hayirli evlat nasip eder Rabbim insallah!!!
Kizlar bir sorum var bilen varsa cevap verin. 2-defa yumurtalari toplanabilir mi? Ornegin: 8-ayda protokol sonunda yumoslar toplansa ve kalitelisi dondurulursa sonra birkac ay dinlenerek tup bebege uzun protokolle girse yumurta toplanirsa ve once dondurulmuslarla birlikte transfer edilirse boyle durumlarla karsilastiniz mi? acaba fiyatta bir degisiklik olur mu?
Sorma nedeni yumurta azligi 1-2 adet yumos transferinden 4-5 transfer edilirse nasil olur diyorum....Hamile kalan arkadaslarimin cogunlugu 41 yaslarinda ve 4-5 transferi yapildi diyorlar... Bu hakkinda ne dersiniz dusuncelerinizi paylasin lutfen.
Hayalcim canim insallah bu tedavinde alirsin ikiz bebeklerini kucagina sende yurtdisindasin orda transferi ultarasonlanmi transfer ediyliyor embiryolar
Edanur ya canim Insallah yuzun gulecek gun de uzakta degildir insallah... Butun testlerde sorun cikmamasi guzel embriyionlarin tutunmamasi ne etki yapar anlayamiyorum...Kendim Rahim tembellesiyor gibi birsey var mi boyle birsey olabilir -aydami diye dusunuyorum...2-asilama 2 tup bebek tutunamadi. Son 12 senedir hic korunmadik hic te hamile kalmadim...Bu beni cok cok korkutuyor...Bu sefer Tup bebek gerekli mi yoksa kaderimi boyle bilerek fazla kendimi zorlamadan durmalimiyim yoksa sonunda olacak basaririm diye kendimi umitlendirerek devam etmelimiyim bilmiyorum....
Yuyocum Allah yardimcin olsun insallah hamile kalirsin...herkez duaci insallah diyelim....Dusunmemeye calis..Dinlen ...Ilaclarina dikkat et!!!
Kizlar dualarinizi eksik etmeyin ! Ismini yazan yazmayan arkadaslar sizle icin duaciyim Insallah Rabbim kucagmzi bos birakmas...Insallah hersey dusundugumuz gibi olur! Insallah cocuk isteyen herkeze hayirli evlat nasip eder Rabbim insallah!!!
Kizlar bir sorum var bilen varsa cevap verin. 2-defa yumurtalari toplanabilir mi? Ornegin: 8-ayda protokol sonunda yumoslar toplansa ve kalitelisi dondurulursa sonra birkac ay dinlenerek tup bebege uzun protokolle girse yumurta toplanirsa ve once dondurulmuslarla birlikte transfer edilirse boyle durumlarla karsilastiniz mi? acaba fiyatta bir degisiklik olur mu?
Sorma nedeni yumurta azligi 1-2 adet yumos transferinden 4-5 transfer edilirse nasil olur diyorum....Hamile kalan arkadaslarimin cogunlugu 41 yaslarinda ve 4-5 transferi yapildi diyorlar... Bu hakkinda ne dersiniz dusuncelerinizi paylasin lutfen.
Edanurdan haber var mi??? insllah hamissindirdir insallah
Dualarinizi eksik etmeyin!!!
canim heralde kacirmisin benim haberi maalesef 3üncüdede olmadi aslinda bunda cok umutluydum ilk defa dondurulmus oldugu icin daha rahattim ama gel görki Rabbim ol demeyince olmuyor herseferindede blastosi embiryoydu rahimde cok iyiydi histereskopi yaptim ama yine olmadi doktorumun dedigi sizinki kader ama pes etme hersey gayet iyi devam edelim dedi ama ben devammi yoksa kaderime razimi gelim bilmiyorum cünkü hersey cok iyiyken olmuyorsa demekki zamani gelmemis yani anlayacagin bir cikmazdayim ne yapacagimi bilmiyorum.Insallah 4.denemem´de alirim ikizlerimi rabbim kimseyi evlat sevgisiylen sinamasin.
sen neler yapiyorsun?
Canım, evet, hamileyimYuyo nerdesin canim insallah bebislerin seninlendirler yanilmiyorsam bugün test günün degilmiydi cok merak ettim....
Cok sevindimmmmm allaha sukur rabbim hayirlisi ile kucaginada almayi nasip eder insallah kacinci tup bebek denemendi canim
Canım, evet, hamileyim, darısı sizin basınıza inşallah
Yarindan sonra yani carsamba gunu histereskopim var kizlar insallah koru birsey cikmaz dua edin.
Canım, evet, hamileyim, darısı sizin basınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?