Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesinden ürünler alıp kullandınız mı?

evet canim sogan kurun kullandim. Hala senede duruma gore 1 bazen 3-kurs (3-defa) deniyorum. faydasini hemen gordum sukur...Her sene ocak ayindan basliyorum....Mide /bebrek/ karaciger agrisi varsa dikkat et. Bende karacigerden korkmustum etkilemedi hatta faydasi oldu.

Tavsiye ederim..ama dikkat et yazildigi gibi kullanmalisin.

selam kızlar, bende nisan-mayıs gibi 2. denemeye başlayacağım. ocak ayı başında ilk denememizi yaptık, pozitif sonuç aldık ama neyazıkki 25 gün önce kaybettim ikizlerimi. doktorum ilk adetinde gel rahim güzel toparlamış dedi, bende bekliyorum ne zaman adet olacağımı bilemiyorum tabii. Allahım hepimize sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin..

merhabalar ben aranıza yeni katıldım vevikinci bu ay ilk tüp denememden olumsuz sonuç aldım ve ikinci denemeyi acıbademde düşünüyorum siz hangi acıbademden bu fiyatı aldınız acaba merak ettimde

merhabalar ben aranıza yeni katıldım vevikinci bu ay ilk tüp denememden olumsuz sonuç aldım ve ikinci denemeyi acıbademde düşünüyorum siz hangi acıbademden bu fiyatı aldınız acaba merak ettimde

canım hoşgeldin öncelikle...acıbadem maslak bülent hoca yapacak histereskopiyi 2500tl
bu arada geçmiş olsun canım inşallah bu denemeden de mutlu sona ulaşırsın...

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun çok üzüldüm...inşallah bu son denemen olur...

merhaba geçmiş olsun umarım son negatif olur..senin ve hepimizi için..

geçmiş olsun hayırlısı olsun..işallah bu sefer alırsın kucağına ikizlerini...

Gecmis olsun canim uzulme insallah bu sefer bebislerini hayirlisiyla alirsin kucagina.Moralini bozma rabbim hepimize hayirlisiyla tez zamanda miniklerimizi nasip eder insallah aminn.....

kizlar tup bebek tedavisine basladiginizda kûrleride ayni zamanda uyguluyormusunuz yoksa sadece tup bebek ilaclarinimi kullaniyorsunuz?????

evet canim bencede senin demen gibi bana ofis histeroskopi yapildi.02.04.2012 pazartesi sonuclari konusmaya gidicez bakalim ne diycek insallah hayirli haberler verir.biran once tedaviye baslamak istiyorum.hic bu kadar sabirsizlikla beklememistim tedaviyi :))))

Kizlar tup bebek tedavisine basladiginizda kûrleri kullanmayi birakiyormusunuz yoksa devammi ediyorsunuz.Ben ne yapacagimi bilemedim.Yardimci olan olursa sevinirim.

Kizlar tup bebek tedavisine basladiginizda kûrleri kullanmayi birakiyormusunuz yoksa devammi ediyorsunuz.Ben ne yapacagimi bilemedim.Yardimci olan olursa sevinirim.

Canım biliyorsun be arı sutu kullanıyordum hala da kullanıyorum, bildigim kadarıyla bunun faydası var, zaten bitmek üzere

aramiza yeni katilmis kizlar varmis hos geldiniz topige!!!

Hayalcim Dr bir konus ben kendim incir kurunu devam ettim baskasini kesmistim zaten tup bebek oncesi butun tedavilerimi 10-gun once bitirmistim...Biraz dinlendikten sonra baslamistim....

Umiselemecim ben de daha once yazdigim gibi urunleri kullanmiyorum arasinda ari suru de var...Tam 5-kilo aldim acaba bu urunlerin mi etkisi yoksa aralik ayindaki tup bebege gitdim ondan boyle mi oluyor? sanki hergun kilo aliyorum.... Simdi sasirmis durumdayim diyet hic uygulayamiyorum...elimden gelmiyor... hatta onceleri oruc tutmada zorlanmiyrdum suan borclu oldugum gunler olmasina ragmen hala tutamadim...Cok zorlaniyorum ac kalamiyrum... Ne yapsam bilemiyrum...

Yuyocum nasilsin? insallah iyi geciyor gunlerin tatini cikar masallah!!!!

Allahim hepimize yardimci olsun!!!

Acayip moralim bozuk allah nasip etmiyecegi seyi hayal ettirmez diye bir yazi okudum bende kendimi hic anne olarak hayal edemiyorum hic bir zaman ve cocugum olmus diye hayal edemiyorum umutsuzluga kapildim cok cok korkuyorum anne olamiycam diye

Azonce allah nasip etmiyecegi seyi hayal ettirmez diye bir yazi okudum acayip moralim bozuldu.bende kendimi hic anne olarak hayal edemiyorum hic bir zaman ve cocugum olmus diye hayal edemiyorum.cok korkuyorum anne olamazsam diye.

canım tüp bebek tedavisinde bi sürü hormon yüklüyorlar onlar kilo aldırıyor..eğer aç kalamaya dayanamıyorsan az az ama sık sık yemeğe çalış daha çokda sebze yemeği tüket ..kilodan uzak durmalıyız malum bizim bebişler nazlı :) elimizden geleni yapmalıyız ..

çoğu kişi özellikle incir ve bal çörek otu tarçın karışımını kullananlar çok fayda görmüşler ...yumurta kalitelerinin artığını söylüyorlar sen bilirsin tabi rezervin iyiyse hiç gerek yok tabii ..allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…