kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesinden ürünler alıp kullandınız mı?
hayal-22 geçmiş olsun canım histereskopi olmuşsun...inşallah sonuçlar olumludur.bu arada ne kadar verdin bende acıbademde düşünüyorum 2500 dedi bana doktor...
kuko dukan diyeti sağlık açısından sıkıntı yok zaten bu diyeti diğerlerinden ayıran kısa zamanda kilo vermek 3 evre var...en çok kilo 1. evre olan atak evresinde veriliyor sadece proteinle besleniyorsun...süt,yoğurt,yumurta ,günde 1,5 kaşık yulaf kepeği...7-10 gün arası sürüyor...2. evrede protein + sebze ha unutmadan ilk evrede kesinlikle karbonhidrat ve şeker yok....ikinci evrede yine kilo veriyorsun ama daha yavaş...son evrede sadece haftada 2 gün protein diğer günler sana kalmış...günde yarım saat yürüyüş...bakalım şimdilik fena değil ama çarşı pazara çıkıp yemek yiyen insanları görünce dayanmak daha zor oluyor:))))
merhabalar ben aranıza yeni katıldım vevikinci bu ay ilk tüp denememden olumsuz sonuç aldım ve ikinci denemeyi acıbademde düşünüyorum siz hangi acıbademden bu fiyatı aldınız acaba merak ettimde
selam kızlar, bende nisan-mayıs gibi 2. denemeye başlayacağım. ocak ayı başında ilk denememizi yaptık, pozitif sonuç aldık ama neyazıkki 25 gün önce kaybettim ikizlerimi. doktorum ilk adetinde gel rahim güzel toparlamış dedi, bende bekliyorum ne zaman adet olacağımı bilemiyorum tabii. Allahım hepimize sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin..
merhabalar ben aranıza yeni katıldım vevikinci bu ay ilk tüp denememden olumsuz sonuç aldım ve ikinci denemeyi acıbademde düşünüyorum siz hangi acıbademden bu fiyatı aldınız acaba merak ettimde
selam kızlar, bende nisan-mayıs gibi 2. denemeye başlayacağım. ocak ayı başında ilk denememizi yaptık, pozitif sonuç aldık ama neyazıkki 25 gün önce kaybettim ikizlerimi. doktorum ilk adetinde gel rahim güzel toparlamış dedi, bende bekliyorum ne zaman adet olacağımı bilemiyorum tabii. Allahım hepimize sağlıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin..
Canim sana diognostik (tani amacli) ve ofis histeroskopi yapilmistir. Ofis histeroskopi de denilir -tuplerin rahime acildigi yerler(noktalar) ve rahim ic duvarlari incelenir biopsi de alinir. Ofis histeroskopide rahim agzina lokal yada rejional anestezi yapilir yada agir kesici ilaclar verilir bazi durumlarda genel anestezi ile yapilir. Kucuk mudaheleler gerektiren durumlarda yapilir.
Operatif histeroskopi ise cok durumlarda genel anestezi ile yapilir. -rahim içerisine minik aletler sokularur ve rahim içerisinde septum kesimi / polip/ myom çıkarılir ve yapışıklıklar varsa açılması temizlenir.
Hayalcim dr temiz denilmesi cok iyi birsey...Demek kist endometriozis yok ve tup girisleri acik olmali...Dr hemen anlatirlar... canim seniki diognostik amacli ofis histeroskopi.... Dr sonuclar alirken yazili oluyor...Kafana takma...
Biopsi yapilmis ise yaklasik bizim ulkemizde 10-gun sonra sonuclar alinir...
Canım biliyorsun be arı sutu kullanıyordum hala da kullanıyorum, bildigim kadarıyla bunun faydası var, zaten bitmek üzereKizlar tup bebek tedavisine basladiginizda kûrleri kullanmayi birakiyormusunuz yoksa devammi ediyorsunuz.Ben ne yapacagimi bilemedim.Yardimci olan olursa sevinirim.
aramiza yeni katilmis kizlar varmis hos geldiniz topige!!!
Hayalcim Dr bir konus ben kendim incir kurunu devam ettim baskasini kesmistim zaten tup bebek oncesi butun tedavilerimi 10-gun once bitirmistim...Biraz dinlendikten sonra baslamistim....
Umiselemecim ben de daha once yazdigim gibi urunleri kullanmiyorum arasinda ari suru de var...Tam 5-kilo aldim acaba bu urunlerin mi etkisi yoksa aralik ayindaki tup bebege gitdim ondan boyle mi oluyor? sanki hergun kilo aliyorum.... Simdi sasirmis durumdayim diyet hic uygulayamiyorum...elimden gelmiyor... hatta onceleri oruc tutmada zorlanmiyrdum suan borclu oldugum gunler olmasina ragmen hala tutamadim...Cok zorlaniyorum ac kalamiyrum... Ne yapsam bilemiyrum...
Yuyocum nasilsin? insallah iyi geciyor gunlerin tatini cikar masallah!!!!
Allahim hepimize yardimci olsun!!!
Kizlar tup bebek tedavisine basladiginizda kûrleri kullanmayi birakiyormusunuz yoksa devammi ediyorsunuz.Ben ne yapacagimi bilemedim.Yardimci olan olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?