Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

embriyolarimin kalitesi gecen sefer iyiydi canim ama ben yinede bu sefer tedaviye basladigimda ayni zamanda incir ve kestane bali kûrûnû kullanmayi dusunuyorum tabi doktorum ne zaman baslaticak daha bilmiyorum.yaptirdigimiz testlerin sonuclarini bilmiyorum henuz pazartesi gunu konusmaya gidicez bakalim hayirlisi.rabbim yardimcimiz olsun.umudumu kaybetmek istemiyorum.rabbimden saglikli bir evlattan baska hic bir istegim yok.

Hayalcim hamile olarak hayal edememen normaldir.Cunku senelerce ugrasiyorsun? Bu anlayan insana kolay degil ve herkezin dediklerine inanirsan oooooo suan herseye bos verirdik yada artik 5-cocugu olacak durumda olurduk... Bos ver hemde tedavi baslayacagin zaman konulari okurken dikkat etmeyiyiz moral cok onemli psikoloji cok onemlidir Insallah bu sefer hayirli olur hamilelligin hayali degil gerceklesir insallah....

Ummuselemacim evet bu hafta sanki 1-kilo vermis gibi oldum...Ekmekten uzak durmaya calisiyrum...Hamurlu herseyi dikkat ediyrum...Insallah 2-ay icerisinde 5-klo verirsem cok iyi olurdu...Insallah basaririm buru Allahin yardimiyle.... Bu arada yuzum berbet oldu sisli birseyler cikiyor.... Sen tedavin ne zaman? hazirlik nasil gidiyor?

Kizlar dualarinizda bizleri eksik etmeyin!!!

herseyden etkilenir oldum.rabbim imtihanimizi kolaylastirsin insallah.ruyamdaki o tombul bebisi versin bize insallah.rabbim her isteyene versin insallah.

canım mayısa kadar durayım diyorum belki kendiliğinden hamiş kalırız doğal seyrinde bi bakıyım diorum sonra başlayım diye içimden geçiyo allahım işallah kızlar kendiliğinden hamiş kalırız çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun ..kimseyle konuşamıyosun derdini anlatamıyosun söylesen takmış buda kafayı bebeğe derler..yaşamayan bilmezki ..sen ne zaman düşünüyorsun hangi ilaçları vermişti doktor ben puregon 300 kullandım 5 yum. oldu..tez zamanda allahım versin işallah..hayırlı sağlıklı bebişler

yaşın çok genc moralini yüksek tut rezervinde iyiymiş bak gör belkide kendiliğinden hamiş kalırsın

Boylesine bir imtihanin icindeyken sizlerden bu destegi almak benim icin cok onemli umut veriyorsunuz bana iyiki varsiniz diyemiyorum anlarsiniz fakat insallah rabbim hepimizin yuzunu guldurur.sizlerden baska kimseyle konusamiyorum rabbim tez zamanda hayirlisiyla iyi haberlerinizi duymayi nasip etsin bana.amin

Hayalcim tup bebek oncesi psikolojik mi insana hersey etki yapar onun icin uzulme... Ben birisi hamile yada birinin cocugu okula basladi yada cocugu open v.s. gorunce duyunce eve gelir gelmez bagira bagira agliyordum... Suan ityi seyleri dusunerek tedavine baslaman en iyisi insallah hamillelik haberini kisa zamanda verirsin...

thorbank canim suan o diyete takildim simdi arastiracagim insallah deneyebilirim. Sen ne zamandir deniyrsun ve kilo verbildin mi? tsk ederim canim!

Umucum Rabbim dedigin gibi kendiliginden hamileligi nasip etsin! hamis haberini vermeyi bizlere umit isigi olmayi insallah nasip etsin! Ben once tupler ne durumda bir baktirmaliyim Sonra Am hormonu /HLA ve kariyotip yaptirdktan sonra insallah birsey cikmasa kendiliginden olabilir mi bilemiyrum ama bir kac ay deneyecegim simdi tup bebek dr disinda uzman bir dr aramayi onunla bu tedavileri devam etmeyi dusunuyrum...Tup bebek yaptirdigim hastanedeki Dr devam edecegim sadece ikisine de gidiyim diye dusunuyrum.

Rabbim cocuk isteyen herkeze insallah nasip eder Dualarinizi eksik etmeyin!

bu imtihan cok zor bir imtihan allah hepimize sabir versin insallah.insallah biran once bizlerde mutlu haberi burdan paylasiriz birbirimizle.yarin sonuclari konusmak icin doktoruma gidicez bakalim ne diycek insallah hemen tedaviye baslatir tedaviye biran once baslamak icin sabirsizlaniyorum.insallah bir problem yoktur.aminn...

Bugun doktora gittim butun testlerimin sonucu iyi cikmis allaha sukur.adetim basladiginda tup bebek tedavisine basliycaz allahin izniyle.adetim tahminime gore 8 nisanda basliycak 8 nisan evlilik yil donumumuz:) doktorum bu sefer farkli bir yontem deniycez dedi.bu yontem yeniymis ve baya ise yariyormus dedigine gore.eger 8 tane saglam embriyo cikarsa ki allaha sukur masallah cikiyor 4 tanesini normal ivf yontemiyle 4 tanesinide yeni yontemle deniyceklermis anlamadim ben pek ama insallah ise yarar.folik asite baslatti ve bir vitamin verdi tedavi surecindeyken icicekmisim.bakalim hayirlisi insallah bu sefer rabbim ihsan eder bize bir evlat.rabbim isteyen herkeze versin insallah.amin...

Hayalcim ne guzel masallah diyelim.Insallah bu sefer hayirlisyla tedavi sonunda pozitif sonuc alirsin. IVf baska yontem hakkinda bilgi ver acaba ymurta cimesi gibi mi? Daha dogrusu rahim cizilmesi oraya yumosu yerlestirmek.

Duaciyiz

Hayalcim ne guzel masallah diyelim.Insallah bu sefer hayirlisyla tedavi sonunda pozitif sonuc alirsin. IVf baska yontem hakkinda bilgi ver acaba ymurta cimesi gibi mi? Daha dogrusu rahim cizilmesi oraya yumosu yerlestirmek.

Duaciyiz

canim bende tam bilmiyorum doktorum sadece yeni bir yontem 4-5 aydir deneniyor ve genelde iyi sonuclaniyor dedi.cikan embriyolarin yarisini bu yontemle yarisinida normal ivf ile deniyceklermis birde ilac verdi kullan dedigimde kullanicaksin dedi.zaten tedavi surecimi burada paylasicam insallah.her zaman dualarimdasiniz.

Verdigi ilacin etkilerini okuduk hamile kalmayi kolaylastiriyormus rahimi hazirliyormus ve en en en onemlisi ikiz yada daha fazla gebeligi arttiriyormus ayyy insallah insallah.

hayalcim tedaviye başlamışsın galiba....inşallah bu son olur...bu arada ben fransız kaldım yeni bir tedavi şekli mi çıkmış:26::26::26: hadi hayırlısı...güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

amin canim insallah.bilmiyorum doktorum henuz 4-5 aydir denendigini soyledi.bakalim nasil bir yontem.tedavi surecimi burada paylasicam zaten.ayin sekizinde adet olucam sanirim adet olunca basliycaz tedaviye canim.ama bu sefer cok istekliyim sabirsizlaniyorum biran once tedaviye baslamak icin.

bende çok merak ettim hayal bizi aydınlat neymiş nasılmış öğrenince canım allahım yardımcımız olsun bebişler gelsin işallah ..

Hayirli olsun canim cok sevindim insallah bu son tedavin olur Rabbim insallah sana ikiz saglikli ve hayirli evlat nasip eder hadi bakalim o güzel haberlerini hep beraber duyariz burda canim.

bende çok merak ettim hayal bizi aydınlat neymiş nasılmış öğrenince canım allahım yardımcımız olsun bebişler gelsin işallah ..

Amin canim amin.tedavi surecimi gun gun burada paylasicam insallah.adet olmayi bekliyorum adet baslayinca basliycaz allahin izniyle.rabbim bu sefer yuzumu guldurur insallah.yuce rabbim hepimize biran once nasip eder insallah.

Hayirli olsun canim cok sevindim insallah bu son tedavin olur Rabbim insallah sana ikiz saglikli ve hayirli evlat nasip eder hadi bakalim o güzel haberlerini hep beraber duyariz burda canim.

Amin canim insallah.rabbim insallah bu sefer yuzumuzu guldurur.yuce rabbim hepimize yardimci olsun insallah.sen ne zaman basliycaksin canim tedaviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…