Rabbimin izniyle bugun tedavimize basladik insallah rabbim hayirlisiyla pozitif sonuclanmasini nasip eyler.
Hergun 1 tablet folik asit ilacimi
2 kere Clomid tablet
ve 2 ampul menopur igne yapilacak ayin 16'sina kadar.
Hayalcim canim hayirli olsun Rabbim insallah sana bu tedavinde saglikli ve hayirli ikiz evlatnasip eder inssssaaaaaaaalllllllaaaaaahhhh.
cok zor bir sürec biliyorum 3defa yasadim ama sakin stres yapma demesi kolay diyorsun tabi bende hep stres yaptim bak sonuc ne oldu sen öyle yapma rahat ol hep inan olacak diye positif düsün öyle düsünki öyle olsun insallah.
bu duayida dilindne düsürme ben yeni yeni cözdüm bu duyayi....
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr""Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
(amin)
Hayalcim insallah pozitif sonuc alirsiniz...sanki icimden bu sefer hamile kalacak diye birsey geldi..insallah diyelim....Duaciyiz ve Dr lutfen sorarmisin o kullandigi yontem nedir yani diyeni lutfen sorup haber verirsen seviniriz....
Aminnnn canim aminnn allah razi olsun senden rabbim muradini tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah.Suan stres yok igneleri oldugum icin ama insallah transfer sonrasida stresim olmaz.Karnim davul gibi ama suan :)) kestane bali kurunede devam ediyorum fakat transfer oncesi birakmam mi gerekiyor bilmiyorum ama kizlar.....
sagol canim amin insallah.karninin davul gibi olmasi normal bende öyle olmustum sanki 3aylik hamileymis gibi.
suanda bu kürü yapman iyi canim ama transferden sonra birsey diyemem cünkü bu kürü bende suanda kullaniyorum ama 12gün sadece diyorlar sonrasinda kullanilmalimi bilmiyorum.
Sevgili hayal_22,
Dilerim Allah' tan tez zamanda hayırlı sonuçlar alırsın İnşallah.
Sadece moralini iyi tut yeter. Bak çok şükür tedavi durumuna kadar gelebilmişsin.
Ben hala kilolarla uğraşıyorum.
Buradaki zayıflama ile ilgili diğer başlıklarıda takip ediyorum. Onlarla beraber hareket etmeye çalışacağım. Birlikten kuvvet doğar derler.
Emin ol yazdıklarınızı okuyunca tekrar tekrar kendimi düşünüyorum. Yalnız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor.
Sana tek diyebileceğim şey sadece sakin olmaya, kendini strese sokmamaya çalış. Çok imkansız gibi görünüyor. Ben sadece yazılanları okuyunca bile kalbim pırpır ediyor senin için. Şu anda karışımına devam etmende iyi. Hiç olmazsa son dakikaya kadarda devam et bence. Bünyeni kuvvetli tutman lazım. Gerisi önce Allah' a sonra doktorlara kalıyor. En sonrada eşinle sana tabi. Sadace yediğine içtiğine değil moralinide yüksek tutmaya çalış. Aslında işin yarısı bitti sayılır. Bak tedaviye başlamışsın. İnşallah kalan yarısındada başarılı olursun. Allah nurtopu gibi evlatlar nasip ederde sana seni gördükçe bizde daha çok umutlanırız.
Simdi kizlar kiminiz 4.denemesini yapacak kiminiz 3 kiminiz 5 vs...Dun butun gunumu bu forma gecirdim ve az kalsin kafayi yiyordum.
Ama bugun kendimi toparladim rabbimden allahin izniyle gucumu aldim ve sizlere diyorum ki gelin yeni basliyacak olanlar hep bir olalim.
Kim basladi kontroller nasil gidiyor birbirimizi takip edip dualar edelim ve destek olalim ve gelin bu sefer kacinci denememiz olursa olsun ilk defa basliyormus ve tutacakmis gibi dusunelim hep.Yanlis ya olmazsa ya yine tutmazsa sozleri olmasin.Sahsen ben bu sefer allahin izniyle namazima basliycam ayni zamanda kûrlerde uyguluycam tabi ayni zamandada doktor kontrolleri.Inanin stres yapmamak cok onemli.Kafamiz ne kadar rahat olursa o kadar rahat gecer bu surec.Dualarla birbirimize destekle gecirelim bu seferi.Siz ister bana katilin ister katilmayin ben bu sefer yasadiklarimin hepsini buraya yazicam insallah.Hadi birlik olalim birbirimize dualar edelim ve moral verelim ve insallah hamile haberleriyle sukur namazlari kilalim.Katilan katilmayan herkezden allah razi olsun allah tez zamanda bebis nasip etsin.....
ben bu duayı biliorum:))hatırlattığın için çok teşekkür ederim....inşallah hepimizin ikizleri olur en sağlıklısından:))))))))aminnnn aminnnnnHayalcim canim hayirli olsun Rabbim insallah sana bu tedavinde saglikli ve hayirli ikiz evlatnasip eder inssssaaaaaaaalllllllaaaaaahhhh.
cok zor bir sürec biliyorum 3defa yasadim ama sakin stres yapma demesi kolay diyorsun tabi bende hep stres yaptim bak sonuc ne oldu sen öyle yapma rahat ol hep inan olacak diye positif düsün öyle düsünki öyle olsun insallah.
bu duayida dilindne düsürme ben yeni yeni cözdüm bu duyayi....
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr""Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
(amin)
Edacim duanin arapca harflrle yazili olani var mi? bulmak mumkun mu? bulamadim. Tedavin ne oldu?
kizlar tup bebekte yumurta cizme yada rahim cizme bunlar nedir? uygulayan var mi???? baska hangi yontemler var?
hayalcim insallah pozitif sonuc alarak Rabbima cok sukurler etmek nasip olur....Insallah hersey gonlunce olur! stresten uzak oldugu kadar uzak durmaya calis... insallah bu sefer olur olur diyelim...
Canim o sana uyguladigi yomtem hakkinda bize lutfen bilgi ver merak ediyorum....
Duaciyiz canim....
Kizlar nasilsiniz???? okudum guldum tsk ederim!
Edacim duanin arapca harflrle yazili olani var mi? bulmak mumkun mu? bulamadim. Tedavin ne oldu?
ummuselama nerdesin? Nasilsin? tedaviye hazirlaniyormusun?
kizlar tup bebekte yumurta cizme yada rahim cizme bunlar nedir? uygulayan var mi???? baska hangi yontemler var?
ben bu duayı biliorum:))hatırlattığın için çok teşekkür ederim....inşallah hepimizin ikizleri olur en sağlıklısından:))))))))aminnnn aminnnnn
hayalcim canim nasilsin nasil gidiyor tedavin?
canim bak az önce diger sayfadada yazdim ari sütü ve polen yumurtalara ve embiryolarin tutunmasina cok iyi geliyormus yani hamile kalmayi kolaylastiriyor (Arı Dünyası ile Yapılan Röportajlar ve Videolar) ben bu sitede gördüm güvenilir bir site siparis verdim ama Almanyada yasadigim icin ben bugün aradilar gümrükte takiliyormus o yüzden türkiyeden biri getirirse daha iyi dedi benimde suanda türkiyeden gelen kimsem olmadigi icin bende mecburen Alman sitesinde Bio olarak geciyor ordan siparis ettim 3ay deneyecem belki normal olur diye cok vitamin icinde var yani nedersen icinde var sabah aksam bir tatli kasigi yeniliyor dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?