Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Rabbimin izniyle bugun tedavimize basladik insallah rabbim hayirlisiyla pozitif sonuclanmasini nasip eyler.

Hergun 1 tablet folik asit ilacimi
2 kere Clomid tablet
ve 2 ampul menopur igne yapilacak ayin 16'sina kadar.

Hayalcim canim hayirli olsun Rabbim insallah sana bu tedavinde saglikli ve hayirli ikiz evlatnasip eder inssssaaaaaaaalllllllaaaaaahhhh.
cok zor bir sürec biliyorum 3defa yasadim ama sakin stres yapma demesi kolay diyorsun tabi bende hep stres yaptim bak sonuc ne oldu sen öyle yapma rahat ol hep inan olacak diye positif düsün öyle düsünki öyle olsun insallah.
bu duayida dilindne düsürme ben yeni yeni cözdüm bu duyayi....

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
(amin)

Aminnnn canim aminnn allah razi olsun senden rabbim muradini tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah.Suan stres yok igneleri oldugum icin ama insallah transfer sonrasida stresim olmaz.Karnim davul gibi ama suan :)) kestane bali kurunede devam ediyorum fakat transfer oncesi birakmam mi gerekiyor bilmiyorum ama kizlar.....

Hayalcim insallah pozitif sonuc alirsiniz...sanki icimden bu sefer hamile kalacak diye birsey geldi..insallah diyelim....Duaciyiz ve Dr lutfen sorarmisin o kullandigi yontem nedir yani diyeni lutfen sorup haber verirsen seviniriz....

Ayyyyyy canim insallah insallah insallah.Stres yapmamaya calisiyorum ama bakalim.doktora gidince sorucam canim sana yazarim burdanda.Dualarimdasiniz hepiniz......

sagol canim amin insallah.karninin davul gibi olmasi normal bende öyle olmustum sanki 3aylik hamileymis gibi.
suanda bu kürü yapman iyi canim ama transferden sonra birsey diyemem cünkü bu kürü bende suanda kullaniyorum ama 12gün sadece diyorlar sonrasinda kullanilmalimi bilmiyorum.

bende bilmiyorum canim ama yumurtalar toplanana kadar yemeye devam edicem insallah.sonra birakicam.

Sevgili hayal_22,
Dilerim Allah' tan tez zamanda hayırlı sonuçlar alırsın İnşallah.
Sadece moralini iyi tut yeter. Bak çok şükür tedavi durumuna kadar gelebilmişsin.
Ben hala kilolarla uğraşıyorum.
Buradaki zayıflama ile ilgili diğer başlıklarıda takip ediyorum. Onlarla beraber hareket etmeye çalışacağım. Birlikten kuvvet doğar derler.
Emin ol yazdıklarınızı okuyunca tekrar tekrar kendimi düşünüyorum. Yalnız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor.
Sana tek diyebileceğim şey sadece sakin olmaya, kendini strese sokmamaya çalış. Çok imkansız gibi görünüyor. Ben sadece yazılanları okuyunca bile kalbim pırpır ediyor senin için. Şu anda karışımına devam etmende iyi. Hiç olmazsa son dakikaya kadarda devam et bence. Bünyeni kuvvetli tutman lazım. Gerisi önce Allah' a sonra doktorlara kalıyor. En sonrada eşinle sana tabi. Sadace yediğine içtiğine değil moralinide yüksek tutmaya çalış. Aslında işin yarısı bitti sayılır. Bak tedaviye başlamışsın. İnşallah kalan yarısındada başarılı olursun. Allah nurtopu gibi evlatlar nasip ederde sana seni gördükçe bizde daha çok umutlanırız.

canim bu ne guzel bir yazidir boyle ne guzel temennilerde bulunmussun allah razi olsun senden rabbim ne muradin varsa versin insallah.bu 4. denemem ve her seferine dim dik ilk defa yapiyormus gibi baslamak inan cok zor.rabbimden umudumu kesmiyorum fakat ust uste yasanan negatifler beni surekli olumsuzluklara itmeye basladi sanki.annem bana hamileyken babam surekli annemi dovdugu icin ve eve bakmadigi icin beni dusurmeye calismis kizmiyorum tabiki ona.neler yapmis beni dusurmek icin ama dusmemisim inatla tutunmusum hayata sonrada annem tovbe etmis.onca emege ragmen rabbim korumus beni.beni bu dunyaya getiririp yememi icmemi hareket etmemi saglayan rabbim banada ayni sekilde bir evlat versin insallah.SIMSIKI tutunsun bana gitmesin beni terketmesin baska bir istegim yok rabbimden.hayatim boyunca huzurlu ve mutlu bir yuvanin hayalini kurdum huzurum yerinde rabbime sukur fakat mutlulugum yarim.ahhh ahhh bilmiyorum rabbim dunya mali icin kotuluk icin bos seyler icin o kadar dua eden varki ben sadece bir evlat istiyorum senin yolunda yetistirebilecegim.

çok güzel söyledin....benim ikinci denemem olucak..ilki tutmuştu ama düşük yaptım...stresten günlerdir sürekli ağlıyorum,panik atak gibi bişey oldum,sanırım ilaçlarında etkisi var,allahım hepimize anne olmayı nasip eder inşallah:))))))))panik ve stres olmamak mümkün değil,allahım bize yardımcı olsun..

ben bu duayı biliorum:))hatırlattığın için çok teşekkür ederim....inşallah hepimizin ikizleri olur en sağlıklısından:))))))))aminnnn aminnnnn

Aminnn canim amin insallah.rabbim bize merhamet edip hayirli saglikli evlatlar versin insallah.

Birazda gulelim yaaa:))

Temel aksam eve gitmis Fadime evde yok.Yarim saat sonra gelmis
-Nereyeydun Fadime?
-Guzellik salonuna gittim ordan geleyrum.
-Eeee ne oldiii sana sira gelmedumi?
:)) Benim hosuma gitti sizle paylasiyim istedim.

bir tanede benden Bir gün Temel askere gitmiş.Askerde uçma dersi veriliyormuş.Komutanı Temele uçaktan atladığında ilk olarak birinci, ikinci olarak ikinci ipi çek o zamanda paraşüt açılmassa Meryemanaya dua et demiş.Temel Komutanıyla beraber atlamış.Komutanının paraşütü hemen açılmış ama Temel birinci ipi çekmiş paraşüt açılmamış,ikinci ipi çekmiş yine açılmamış daha sonra Temel Komutanına ' Komutanim neydi o karinin adı demiş

hayalcim insallah pozitif sonuc alarak Rabbima cok sukurler etmek nasip olur....Insallah hersey gonlunce olur! stresten uzak oldugu kadar uzak durmaya calis... insallah bu sefer olur olur diyelim...

Canim o sana uyguladigi yomtem hakkinda bize lutfen bilgi ver merak ediyorum....

Duaciyiz canim....

Kizlar nasilsiniz???? okudum guldum tsk ederim!

Edacim duanin arapca harflrle yazili olani var mi? bulmak mumkun mu? bulamadim. Tedavin ne oldu?

ummuselama nerdesin? Nasilsin? tedaviye hazirlaniyormusun?

kizlar tup bebekte yumurta cizme yada rahim cizme bunlar nedir? uygulayan var mi???? baska hangi yontemler var?

Edacim duanin arapca harflrle yazili olani var mi? bulmak mumkun mu? bulamadim. Tedavin ne oldu?

kizlar tup bebekte yumurta cizme yada rahim cizme bunlar nedir? uygulayan var mi???? baska hangi yontemler var?

selam canim valla bu sekil bula bildim ancak
tedavi görmüyorum suanda en son 04.03.2012de aldigim 3.tüp bebek negatifinden sonra kürlere basladim yani anlayacagin kürlerlen devam ediyorum insallah sifa olur.

canim rahim cizmeyi bilmiyorumda ama embiryolar olustuktan sonra lazerlen cizik atiliyor embiryolara, transfer günü öyle transfer ediliyor embiryo zarindan kolay catlayip rahime tutunsun diye yapiliyor tipta adi (assisted hatching) ben ikinci denememde yapmistim ama bence iyi birsey bir daha yaparsam kesinlikle yine uyguluyacam bunu

cok sagol canim insallah bu sefer olur rabbim ol der insallah.bugun doktora gittik fakat doktorla hic konusma imkanimiz olmadi canim inan olsa sorucaktim kendimde bilmek istiyorum bu yontemi.hastane oldugu icin cok yogun oluyor doktor ultrasona bakti ilaclari yazdi kan vermeye yolladi bira dahada gormedim ama bu ayin 18 inde tekrar gidicem o zaman doktoruma soramasamda hemsire illaki bilir hemsireye sorucam bugun aklima gelmedi hemsireye sormak.

ben bu duayı biliorum:))hatırlattığın için çok teşekkür ederim....inşallah hepimizin ikizleri olur en sağlıklısından:))))))))aminnnn aminnnnn

Amin canim amin insallah zaten o kadar cok istiyorumki ikizlerim olsun diye ancak doyarim vallahi.
ben bu duayi gecen camiye gitmistim Hoca tahtaya yazmisti görür görmez icime girdi sanki inan dilimden düsmüyor artik.

Bugun kontrole gittim

Folik asite hamile kalana kadar devam
16.04.2012 2 Ampul Menopur
17.04.2012 3 Ampul Menopur, 1 Ampul Orgalutran
18.04.2012 Tekrar kontrole gidilecek.

Ayriyeten antibiyotik yazdi yumurta toplama isleminden 3 gun once hem ben hemde esim gunde bir kez icicez insallah.Fakat suan yumurta toplama isleminin tarihi belli olmadigi icin antibiyotik beklemede....

hayalcim canim nasilsin nasil gidiyor tedavin?
canim bak az önce diger sayfadada yazdim ari sütü ve polen yumurtalara ve embiryolarin tutunmasina cok iyi geliyormus yani hamile kalmayi kolaylastiriyor (Arı Dünyası ile Yapılan Röportajlar ve Videolar) ben bu sitede gördüm güvenilir bir site siparis verdim ama Almanyada yasadigim icin ben bugün aradilar gümrükte takiliyormus o yüzden türkiyeden biri getirirse daha iyi dedi benimde suanda türkiyeden gelen kimsem olmadigi icin bende mecburen Alman sitesinde Bio olarak geciyor ordan siparis ettim 3ay deneyecem belki normal olur diye cok vitamin icinde var yani nedersen icinde var sabah aksam bir tatli kasigi yeniliyor dene derim

canim tedavim iyi geciyor allahima sukur fakat surekli bir bitkinlik ve yorgunluk var bende.bende yurt disinda yasiyorum burda buldum bi ari sutu aldim ama bir baktim yuzde 45 i alkol ertesi gun gittim geri verdim dikkat et sende canim.suan kestane bali kûrûnû uyguluyorum canim elimde polen var ama ari sutu bulamam turkiyedende getiremem.markette ari sutu bali vardi buram markada ondan alip poleni karistirip yerim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…