Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Arkadaslar en fazla kac tane yumurtaniz toplandi???????yumurtalarin cok cikmasi dahami iyi???

Amin canim insallah.rabbim insallah bu sefer yuzumuzu guldurur.yuce rabbim hepimize yardimci olsun insallah.sen ne zaman basliycaksin canim tedaviye.

canim bende 3denemeden sonra ilk tüp bebek yaptigim yere gittim gecen hafta doktor bakti herseyin en iyisini yapmislar dedi sorunda yok side dedi tek bir test yapilmamis oda kan pihtilasmasi testi eger o sende varsa o yüzden tutunmuyordur dedi cünkü bebeklerde en iyi kalitede oldumu tutma sansin normalde cok dedi 3seferde en iyi kalitedeydi benimkide tek bir test kalmis onuda yaptilar tam 16 sise kan aldilar haftaya belli olur eger o sorun varsa yani kan pihtilasmasi varsa bende tekrar baslarim cünkü o kan pihtilasmasi olunca onun icin ayri bir igne vurmam lazimmis hergün rahime kan gidince bebekler öyle tutunuyormus.ne dedim biliyormusun insallah bu cikarda sorun belli olur cünkü böyle sebebsiz tutunmamalari daha zor hic olmazsa nedenini biliriz.

Arkadaslar en fazla kac tane yumurtaniz toplandi???????yumurtalarin cok cikmasi dahami iyi???

canım yumoşların çok çıkması yumurtalıkların iyi olduğunu gösterir bu güzel haber ama 1 veya 2 tane koyuyorlar diğerleri ya dondurma oluyor ya da elveda...((( hadi hayırlısı olsun tatlım...güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Verdigi ilacin etkilerini okuduk hamile kalmayi kolaylastiriyormus rahimi hazirliyormus ve en en en onemlisi ikiz yada daha fazla gebeligi arttiriyormus ayyy insallah insallah.

canim insallah diyelim... O yontemin adi neymis nasil uygulaniyormus o hakkinda lutfen birsorabilirmisin? mutlaka nasil yapilacagi anlatir ya en azindan onu ogrenelim....

Hangi hastaya dr kim canim dedigine gore ilgilenen bir dr olmali genelde genel bakis olarak pek yardimci olmuyorlar ya.....

Canim insallah bir sorun cimaz rabbim da bu tedavi sonucunda uzun zamandir bekledigin sevindirici haberi alamayi nasip edr!

Genelde kan pithilasmasi tup oncesi yapiliyodu yoksa yanlis mi hatirliyrum? Hormon virus ve kanla ilgili tahliller iyi cikarsa hemen tupe baslaniyrdu? Tup bebege ne zaman baslayacaksiniz?

herkeze duaciyiz! insallah bebislerimizin rahime yerlesmesi ve saaglicakla kucaklarimiza almak icin zamani gelmistir

Canim yurt disinda yasiyorum ben.Yontemin adi nedir bilmiyorum ogrendikce yazicam insallah sizlere.Doktorumun anlatti su: "4-5 Aydir denenen ve genelde iyi sonuc alinan bir yontem deniycez.Folik asit almaya basla adet olunca tedaviye basliycaz en az 8 saglam embriyo cikmasi lazimki sende daha fazlada cikiyor.8 embriyonun 4 tanesini normal ivf yontemiyle 4 tanesinide yeni yontemle ilaclar yardimiyla deniycez"dedi ve birde folik asit disinda bir ilac verdi ama o ilaci tedavi surecinde doktorum dedigi zaman icicekmisim.Ilacin etkilerini okuduk hamile kalmayi kolaylastiriyor rahimi hazirliyor ve cogul gebelik sansini yukseltiyormus.Insallah bu sefer olur rabbim yuzumuzu guldurur insallah.Tedavi surecimi gunu gunune ayrintisi ile paylasicam insallah canim.

cok haklisin canim hic bir sebep yokken olmamasi dahada kotu etkiliyor insani ama gonlum yinede hic bir sorunun olmamasindan yana cunku sorunlar cok ugrastiriyor insani tup bebek belli basli bir ugras zaten birde yan ugraslar cikinca insan dahada yipraniyor.rabbim biran once hayirlisiyla bebisini sana nasip eder insallah canim.

merhaba arkadaşlar bende 4. deneme yolundayım.diğer 3 denemem de hiç pozitifi görmedim sebebimiz sperm azlığı ve şekil bozukluğu.4. denemem ne zaman olacak belli değil.şimdilik Kaan Aydos ta sperm tedavisi görüyoruz.eşime göbekten iğne vuruyorm çünkü fsh hormonu çok yüksek bu yüzden de spermlerin durumu çok kötü dedi doktor.ayrıca ısırgan otu çayı.keçi boynuzu kürü,kuru incir ve nohut önerdi bunları uyguluyoruz.1 hafta sonra iğnelerimiz bitiyor test yapacağız umarım düzelme olmuştur.ilk önce 4 iğne vurup tahlil yaptırdık bayağı düzelme olmuştu.umarım devam etmiştir.benim kafamdaki en büyük soru işareti 4.denemeyi nerede yaptıracağım.Kaan hoca ankarada yaptırmamızı önerdi.ikametim istanbulda bakalım zaman ne gösterir.hepimiz hakkında hayırlısı.İnşallah bi an önce bebeklerimize kavuşuruz.

edaaa burda da buldum seniii hehe :))

Merhaba canim topigimize hosgeldin.Insallah bu son denemen olurda bebislerini hayirlisiyla alirsin kucagina.

slm nisa bizde kaan beyın hastayız benim esımde azospermı 4 deneme yaptım tutmadıı... bıraz ara verdık simdi... bakalım hayırlısı herkese hayırlı tedavıler dılıyorummm ve bu kadar denemeden sonra gelsın bebeklerımız artık allahın izniyle...

Kizlar bu adetimde doktorum tedaviye basliycak bugun adet oldum ama karnim kasiklarim agridan oluyorum agri kesici alsam birsey olurmu yada baska bir yontem soyleyin bana ne olur

Doktoruma ulasamadim kizlar yokmu aranizda bie fikri olan ilac alsam bi etkisi olurmu tedavi icin

Doktoruma ulasamadim kizlar yokmu aranizda bie fikri olan ilac alsam bi etkisi olurmu tedavi icin

canım bence ilaç alma belki yumoşlarına etki edebilir..doktorlar pek önermiyor fayan canım bebişler için..tedavinde hayırlı uğurlu olsun işallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz...tez zamanda bebişler geldin

kizlar kan pihtilasma testi nasil yapiliyor.bugun adetimin ikinci gunu azonce ayiptir soylemesi parmagimin uzunlugunda et gibi parca geldi ondan sonrada ufak ufak 3-4 tane daha geldi bu kan pihtilasmasinin gostergesi olabilirmi sizce bilgisi olan varsa yazsin lutfen

yok canım pıhtıların onunla alakası yokkk olsaydı bendede cok pıhtı gelıyo dr suphelenır test isterdı.

ne biliyim canim cok korktum baktim koca koca parcalar geliyor baya et gibi yani acaba kan pihtilasmasimi var bende diye suphelendim korktum canim

Rabbimin izniyle bugun tedavimize basladik insallah rabbim hayirlisiyla pozitif sonuclanmasini nasip eyler.

Hergun 1 tablet folik asit ilacimi
2 kere Clomid tablet
ve 2 ampul menopur igne yapilacak ayin 16'sina kadar.

Rabbimin izniyle bugun tedavimize basladik insallah rabbim hayirlisiyla pozitif sonuclanmasini nasip eyler.

Hergun 1 tablet folik asit ilacimi
2 kere Clomid tablet
ve 2 ampul menopur igne yapilacak ayin 16'sina kadar.

Hayalcim insallah pozitif sonuc alirsiniz...sanki icimden bu sefer hamile kalacak diye birsey geldi..insallah diyelim....Duaciyiz ve Dr lutfen sorarmisin o kullandigi yontem nedir yani diyeni lutfen sorup haber verirsen seviniriz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…