canim tedavim iyi geciyor allahima sukur fakat surekli bir bitkinlik ve yorgunluk var bende.bende yurt disinda yasiyorum burda buldum bi ari sutu aldim ama bir baktim yuzde 45 i alkol ertesi gun gittim geri verdim dikkat et sende canim.suan kestane bali kûrûnû uyguluyorum canim elimde polen var ama ari sutu bulamam turkiyedende getiremem.markette ari sutu bali vardi buram markada ondan alip poleni karistirip yerim belki.
o ilaclardandir canim o yüzden bitkinsindir gerci bende hic olmamisti ama cogunda duydum bitkinlik yapiyor.
bende gördüm icinde alkol olanida varmis ama bu bio yani organik o yüzden alkol yok bulabilirsen dene derim hatta sitelere bak bulursun bio diye vur kesin cikar kaldigin ülkede.bugün ignelerin kacinci günündesin ?
Ari sutunu ismarladigin yerin adresini bana yollayabilirmisin canim.
buldunmu canim verdigim adreste yeni gecmise baktim yuyo arkadasimizda bu seferki tüp bebek esnasinda kullanmis bunlari ve zaten biliyorsun suanda hamile kendisi yakalayinca tam sorarsin ona nekadar bir süre kullandigini veya özel mesaj at kendisine transferden sonrada kullanmismi diye.
Herkeze merhaba!
Hayalcim nasilsin? duaciyimmmm...
Edacim tsk ederim! Duayi istedigin zaman mi okunur yoksa sarti var mi?
Tedavi baslayan ve hazirlanan arkadaslar Allahim yardimciniz olsun!!!! Dualarinizda bizi eksik etmeyin!
Kizlar sizlerden ricam uc aylara baslarken erkenden haber verebilirmisiniz? Hersene basladiktan sonra hatirliyorum yada gec duyuyrum...
Herkeze merhaba!
Hayalcim nasilsin? duaciyimmmm...
Edacim tsk ederim! Duayi istedigin zaman mi okunur yoksa sarti var mi?
Tedavi baslayan ve hazirlanan arkadaslar Allahim yardimciniz olsun!!!! Dualarinizda bizi eksik etmeyin!
Kizlar sizlerden ricam uc aylara baslarken erkenden haber verebilirmisiniz? Hersene basladiktan sonra hatirliyorum yada gec duyuyrum...
MERHABA ARKADAŞLAR kısa bir süre giremedim nete....hayalcim iğnelere başlamışsın canım hadi hayırlı uğurlu olsun...bizde diğer ay başlayacağız inşallah...bu arada tedavisi devem eden ve tedavi olacak tüm arkadaşlar inşallah umutlarınıza(umutlarımıza ) kavuşuruz...
buldunmu canim verdigim adreste yeni gecmise baktim yuyo arkadasimizda bu seferki tüp bebek esnasinda kullanmis bunlari ve zaten biliyorsun suanda hamile kendisi yakalayinca tam sorarsin ona nekadar bir süre kullandigini veya özel mesaj at kendisine transferden sonrada kullanmismi diye.
canim buldum ari sutunu ama senin aldigin yerden degil bize yakin bir yerde bir aktar acilmis ordan buldum aldim ustelik cokta uygundu.15 euro 20 tup var tuplerin her biri 1500 mg ve gunde bir kere kullanilmali yaziyor uzerinde.ari sutuyle beraber magnesium surupda aldim bitkisel icinde yok yok insallah iyi gelir.her ikisininde tadi igrenc ama yaaaa( bu arada ari sutunu sade iciyorum icine polen koyuptami icmem lazim tek icsem olmazmi????
Kizlar yarin sabah hayirlisiyla yumurta toplama islemim var bana dua edin iyi gecsin insallah.
Canım, az kaldı ve büyük gün yaklaşıyor, rahat ve huzurlu ol, topigin basına bak, nasıl umutluydun ve neseliydin, bize hepimize moral verdin Hayalcim, umudu hiç kesmeden devam et, olacak canım, dua edeceğim senin için!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?