Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

Hala narkozun etkisindeyim yumoslarim toplandi allaha sukur iyi gecti agrim vardi fakat iki kucuk sise agri kesici serum verdiler gecti suan sadece sersemlik var baska birsey yok.dua eden etmeyen herkezden allah razi olsun rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah

İlk defa belcikada denen bir teknikmis suan bana uygulanacak olan tup bebek islemi.doktorum profesorlugunu kisirlik ve tup bebek uzerine yapmis bu yeni sistemide ekibiyle kendisi gelistirmis soylediklerine gorede baya ise yariyormus insallah bizdede yarar bakalim hayirli.soran arkadaslar vardi yeni teknigi ondan yazdim.arastirmak icin bilgi istedik bulamazsiniz internettr ilk defa burda deneniyor dedi.

iyi lmana sevindim canım kaç yumoş toplandı? birde şu yeni tekniği biraz anlatır mısın nasıl bir şey? normal tüpten farkı nedir?

Ah canim bir anlasam nasil bir teknik oldugunu yumurtayi ve spermi bir tup icinde birlestirip en dogal sekilde dollenmeyi gerceklestirip transfer yapiyorlarmis benim anladigim buranin dilini tam kapamadim ama bir daha ki seferde tekrar sorucam insallah.mikro enjeksiyonu diger tup bebek islemlerini soyledim turkiyede yapilan hayir bu sadece burada yapiliyor dedi i internette arastiralim dedik bulamadik adida Ambrecke Techniek.bu arada 10 Tane toplandi birazdan arayip kac tanesinin dollendigini ogrenicez.3-4 aydir uygulanan bir teknikmis denenme asamasinda fakat ise yariyormus artik bakicaz insallah yarar ise

10 taneden 6 tanesi tutmus.uzuldum az olmasina ama hic olamayanda var diye teselli ediyorum kendimi insallah bu sefer emeklerimizin karsiligini verir yuce rabbim

Bilmiyorumki canim hep iki tane transfer ettiriyoruk biz ama bu sefer nasil yapicaklar bilmiyorum.moralim bozuldu cok.persembe gunu yapilacak transfer insallah bu sefer tutar rabbim bize merhamet eder ve tutar insallah

Puregon ile daha cok yumurta cikiyordu ama doktorum bu sefer menopur verdi ancak 6 tane saglam cikti insallah cozulurken falanda bozulma olmaz moralim cok bozuldu ama bunada sukur bir tanesi tutsa yeterli bizim icin insallah tutar insallah

Kizlar nerdesiniz yaaa morale ihtiyacim var coooookkkk

Canım moralini bozma, bazı ınsanlarda o da yok, bende 28 tane yumurta çıktı ama iki tane sağlam embrio kaldı ve hiç moralimi bozmadım yeter ki sağlam olsunlar, güzel tutunsunlar ve gelişsinler. Bosuna üzülme canım

Dogru soyluyorsun canim bu seferde tutmazsa diye panige kapildim ne biliyim hayirlisi neyse o olsun insallah bu sefer rabbim ol der ve olur insallah

Amin kardeşim, cümlemize İnşallah.

2 yumosuzu aldik geldik evimize insallah bu sefer tutar rabbim ol der ve olur insallah dua edin ne olur kizlar.rabbim cumlemize saglikli hayirli cocuklar nasip etsin tez zamanda insallah

2 yumosuzu aldik geldik evimize insallah bu sefer tutar rabbim ol der ve olur insallah dua edin ne olur kizlar.rabbim cumlemize saglikli hayirli cocuklar nasip etsin tez zamanda insallah

ay canim cok sevindim Rabbim insallah bu mübarek gecede duaalarimizi kabul ederde sana o iki yavrunu hayirlisiylan nasip eder inssllah ikizlerin olur canim.kiz bu saatte halen uyaniksin bebislerini yorma git uyu sana simsiki tutunsunlar insallah taze anne benim icin suanda hamilesin tadini cikar canim rahat ol stres yapma insallah rabnim hayirlisiylan nasip edef ikizlerini.
Ay ceptende yazmak zor oldu buarada laptop kirildi bir iki hafta fazla takip edemiyecem ama senin icin hergün girmeye calisicam.
Hayirli geceler canim optüm....

Canimsin allah razi olsun canim insallah tutar bu sefer.rabbim sanada tez zamanda saglikli evlatlar nasip eder insallah.ben senin dualarina cok icten inaniyorum canim insallah birgun bebeklerimizin hikayelerinide paylasiriz birbirimizle.birazdan yaticam gunduz uyudugum icin bu saate kaldim.allaha emanet ol kendine iyi bak canim.internete giremesende uzulme ben senin destegini hissederim.dualarimdasin...

Kizlar buraya yazmasanizda dua edin lutfen bu sefer tutsun ve mucizen gerceklessin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…