Kizlar yarin sabah hayirlisiyla yumurta toplama islemim var bana dua edin iyi gecsin insallah.
İlk defa belcikada denen bir teknikmis suan bana uygulanacak olan tup bebek islemi.doktorum profesorlugunu kisirlik ve tup bebek uzerine yapmis bu yeni sistemide ekibiyle kendisi gelistirmis soylediklerine gorede baya ise yariyormus insallah bizdede yarar bakalim hayirli.soran arkadaslar vardi yeni teknigi ondan yazdim.arastirmak icin bilgi istedik bulamazsiniz internettr ilk defa burda deneniyor dedi.
10 taneden 6 tanesi tutmus.uzuldum az olmasina ama hic olamayanda var diye teselli ediyorum kendimi insallah bu sefer emeklerimizin karsiligini verir yuce rabbim
Kizlar nerdesiniz yaaa morale ihtiyacim var coooookkkk
Dogru soyluyorsun canim bu seferde tutmazsa diye panige kapildim ne biliyim hayirlisi neyse o olsun insallah bu sefer rabbim ol der ve olur insallah
Hala narkozun etkisindeyim yumoslarim toplandi allaha sukur iyi gecti agrim vardi fakat iki kucuk sise agri kesici serum verdiler gecti suan sadece sersemlik var baska birsey yok.dua eden etmeyen herkezden allah razi olsun rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah
2 yumosuzu aldik geldik evimize insallah bu sefer tutar rabbim ol der ve olur insallah dua edin ne olur kizlar.rabbim cumlemize saglikli hayirli cocuklar nasip etsin tez zamanda insallah
:Kizlar buraya yazmasanizda dua edin lutfen bu sefer tutsun ve mucizen gerceklessin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?