Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

selam anne adayi nasilsin canim nasil gidiyor insallah bir sikinti yoktur az kaldi canim insallah burda hamileyim yazisini görücem hayirlisiylan senin. Rabbim sana onlari nasip etsin insallah.

selam kızlar ..inşallah hepimiz burdan birgün müjdeli haberleri veririz:)annne oluyorummmmmmmmmm diye bağırırız ..

ben bir kez doğal yoldan gebelik yakaldım fkat 8 haftalıkken veda etti bize..ondan sonra da birdaha hamile kalamadım..2 aşılama denedim olumsuzz..şubatta ilk tüp transferim oldu 8 hücreli 3.gün embriyosu tek sonuç negatif..

nisan ayında ise 2 adet dondurulmuş 6 hücreli embriyolarım vardı onların transferi sonuç..2.0 11.gün negatif yani..hiç tutunma neden olmuyor anlamıyorum açıkçası ..bu süre zarfında 1 hsg 1 laparoskopi geçirdim ..ama sonuç alamadım hala..şimdi histereskopi deneyip 2 tane daha donmuşum var acaba onları mı kullansam diyorum kafam çok karışık ne yapmalıyım acaba ..birde adetlerim az oluyor benim ya 2.gün bitiyor nerdeyse doktorar sorun değil diyor bence histereskopiyi yaptıırp rahatlamalıyım sanırım..of of işte böyle her negatiften sonra büyük yıkım oluyor ..eşimde de bende de sorun gözükmüyor ama olmuyor bazen umudumu kaybediyorum ..

Slm edanurcum iyiyim allaha sukur fakat uc gundur evde yatmaktan cok bunaldim ama insallah neticesi guzel olur sen nasilsin neler yapiyorsun

Melodicim benimde dorduncu denemem suan transferimin ucuncu gunundeyim bakalim bu sefer neyle sonuclanacak insallah pozitif olur.benimde bazen umutlarim tukeniyor simdiye kadar hic hamilelik olusmadi bende ama insallah bu sefer olur.biliyorum cok zor ama umudunu kaybetme rabbimin bize verdigi bir imtihan insallah kuacigimizda bebislerimizle geceriz bu imtihani.insallah hepimiz hamileyimmmmm diye topikler acariz aminnnn

inşallah canım inşallah..güzel sonucu alacağını umuyorum allahın izniyle bu yol çok zor ama başarabilirsek alacağımız ödülün mutluluğu bir başka olacak ..güzel rabbim bu yolda mücadele eden tüm kadınların bebişlerin mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin inşallah...

arkadalar ben 3,5 yıllık evliyim korunmamamıza karşı hiç çocuğumuz olmadı ve dr hep tüp bebek diyor bazıları bir ere aşıla yapalım olmazsa sonra tüp bebek diyolar siz olsaydınız ne hangisini tercih ederdinizz bunca yıl içinde o kadar hayal kırıkları yaşadım ki psikolojim bozuldu bir süre ilaç kullandım allahtan hayırlısı herşeyin bu konuda tecrübe yaşamış olanlar yardımınız ihtiyacım var

Canim benim doktorun direk tup bebek diyorsa vardir bir bildigi diycem ama bana kizma.sende ve esinde bir problem yoksa bu iyi stres yapma hayatim allaha havale et kendini hangisi hayirliysa ona yonlendirsin rabbim seni ama rahim filmin falan cekildimi canim

Slm edanurcum iyiyim allaha sukur fakat uc gundur evde yatmaktan cok bunaldim ama insallah neticesi guzel olur sen nasilsin neler yapiyorsun

selam taze annecik nasilsin canim belirti felan yokmu agri sizi ne bileyim iste neyse az kaldi cok sabirsizlaniyorum valla insalla tutnmusturlar canim evden huc ciktinmi canim ekstra birsey yiyormusun

Slm canimmm 4 gun oldu kasiklarimda bazen agri oluyor birazda belimde o okadar.araba surmedim gezmeye cikmadim sadece esim bazen arabayla hava almam icin cikartiyor.ama cok evde kalip bunalma yarin biraz gezelim dedi bakalim.magnezyum ve multivitamin suruplari aldim aktardan onlari iciyorum ayrica folik asitimi iciyorum.gun icinde 3-4 tane kayisi kurusu yiyorum kabiz olmamak icin.bu sefer rahat geciyor hic transfer olmusumda bekliyormusum havasi yok pek tabiki pozitif sonuc bekliyorum canim ama kafaya takmiyorum canim rahatim kullandigim ilaclardan herhalde bilmiyorum canim hayirlisi neyse o olsun insallah pozitife cok alistirmiyorum kendimi uzulmemek icin fakat insallah rabbim pozitif sonuclanmasini nasip eder.dua edin bana litfen sizlerde hep dualarimdasiniz benim.

iyi yapiyorsun canim hadi hayirlisi insallah tutunmustur agrida iyi isaret bence bende hic olmamisti 3denememdede sadece ikincide oldu oda 3gün sürmüstü sonra tüm agrilar gecmisti insallah seninki tutunmustur canim heralde Blastosi embiryo transfer edildi sana degilmi canim he farkli bir yöntem denediniz galiba neydi o.doktorumda bana bu sefer yaparsak pgt yöntemiylen yapariz demisti cünkü baska birsey kalmadi ama tutunmuyorlar seninde benim gibi sadece tutnma problemi var degilmi hersey cok yiy olmasina ragmen.
Canim insallah senínlendirler test günün ne zaman?

Canim doktorum kendi gelistirmis bu yontemi 3-4aydir uygulaniyor ve sadece belcikada uygulanan bir uygulama dedi yumurta ve spermin dogal yolla dollenmesini sagliyorlarmis fazla bilgi vermedi ama ise yariyormus soyledigine gore hayirlisi bakalim.evet canim allahima sukur tutmamasinin disinda bir problemimiz yok.7mayis test gunum.sen nasilsin neler yapiyorsun dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim ne muradin varsa versin insallah.sen almanyadaydin dimi canim

Bu arada gunde 3 defa ultrogestan fitil kullaniyorum.fitildenmidir nedendir bilmem sanki adet olunca kan gelir hissedersinizya onun gibi birsey hissediyorum ama fitilden bence ve giguslerim acayip sizlamaya basladi.

Kizlar nasilsiniz?

Hayalciyim tabii dua ediyoruz herzaman duaciyiz insallah bu sefer yuzun guler/// Kaslarinin agirmasi bence iyi insallah hamilleligin ilk belirtisi diyelim ki oyle olsun!!! moralini bazacak seylerden uzak tut///Estradiol ve progesteron mu kullaniyorsun? ilaclarina dikkat et! Vajinadan yapilacak ilaclari yaparken mutlaka kalca kisimina yastik gibi bir sey koyarak yapmaya calis ve 20 dk yatarak dinlendikten sonra kalkmaya calis. Canim duaciyiz.....

yuyocum nasilsin? baya gorusemedik///yazini okuyunca iyi haberleri vardir diye dusundum....Nasilsin canim?

Edanurcum nasilsin canim? evet bu tutmama problemi bende de var..arkadaslarim yeni bir tedavi seklinden bahsediyorlar....Suan onu dusunuyorum... haber verecegim....Hamile kalan arkadaslarim var ama sorunlari bizden farkli hamile kalip dusuk yasayanlar.... Neler uyguluyorsun??? Benim artik yasim 39.5 oldu ben tup bebek konusunda hala bir kararimi veremedim insallah hayirlisi diyorum....

Slm canim nerelerdesin sen bayadir yoktun.ultrogestan fitil kullaniyorum canim dedigin gibi yastik koyuyorum kalcamin altina ve 20-30dakika yatiyorum.iki gundur goguslerimde sizlamaya basladi ama ben kendimi fazla umutlandirmiyor bu sefer.eger olmazsa hayal kirikligina ugramak istemiyorum tekrar fakat insallah pozitif olur sonucumuz.sen nasilsin neler yapiyorsun canim?

Kizlar karnima ara ara kramplar giriyor nedendir acaba gazdanmi usuttummu anlamadim finri olan varmi

evet canim ben Almanyada yasiyorum.Insallah bu yöntemlen gelir Bebeklerin.
az kaldi canim son 6gün yani safak 6 hadi hayirlisi o günü dört gözlen bekliyorum insallah o gün bilgisayari actigimda kizlar hamileyim diye yazmis olursun insalllaaahhhhhhhh.
ben valla suanda hic birsey yapmiyorum canim sadece bu adetlerim düzelsin diye sogan kürü felan yapiyorum sonrada kismetse artik bakacagiz ya sene sonunda yada seneye artik tekrar baslariz tüp bebege bana bu sefer pgt yöntemi denenecek herseyin hayirlisi insallah gerek kalmadan Rabbim mucize verir bize insallah.
Canim valla bak az önce yagmur sakir sakir yagiyordu hemen balkona ciktim saatte buarad 01.45 yani gece yarisini gecti yagmuru görünce hemen dua ettim balkonda sana kendime ve isteyen herkese 3kulhuvellahu 1 fatihada okudum Rabbim insallah dualarimi kabul eder sanada ikiz diye dua ettim insallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…