Melodicim benimde dorduncu denemem suan transferimin ucuncu gunundeyim bakalim bu sefer neyle sonuclanacak insallah pozitif olur.benimde bazen umutlarim tukeniyor simdiye kadar hic hamilelik olusmadi bende ama insallah bu sefer olur.biliyorum cok zor ama umudunu kaybetme rabbimin bize verdigi bir imtihan insallah kuacigimizda bebislerimizle geceriz bu imtihani.insallah hepimiz hamileyimmmmm diye topikler acariz aminnnn
Slm edanurcum iyiyim allaha sukur fakat uc gundur evde yatmaktan cok bunaldim ama insallah neticesi guzel olur sen nasilsin neler yapiyorsun
Slm canimmm 4 gun oldu kasiklarimda bazen agri oluyor birazda belimde o okadar.araba surmedim gezmeye cikmadim sadece esim bazen arabayla hava almam icin cikartiyor.ama cok evde kalip bunalma yarin biraz gezelim dedi bakalim.magnezyum ve multivitamin suruplari aldim aktardan onlari iciyorum ayrica folik asitimi iciyorum.gun icinde 3-4 tane kayisi kurusu yiyorum kabiz olmamak icin.bu sefer rahat geciyor hic transfer olmusumda bekliyormusum havasi yok pek tabiki pozitif sonuc bekliyorum canim ama kafaya takmiyorum canim rahatim kullandigim ilaclardan herhalde bilmiyorum canim hayirlisi neyse o olsun insallah pozitife cok alistirmiyorum kendimi uzulmemek icin fakat insallah rabbim pozitif sonuclanmasini nasip eder.dua edin bana litfen sizlerde hep dualarimdasiniz benim.
Canim doktorum kendi gelistirmis bu yontemi 3-4aydir uygulaniyor ve sadece belcikada uygulanan bir uygulama dedi yumurta ve spermin dogal yolla dollenmesini sagliyorlarmis fazla bilgi vermedi ama ise yariyormus soyledigine gore hayirlisi bakalim.evet canim allahima sukur tutmamasinin disinda bir problemimiz yok.7mayis test gunum.sen nasilsin neler yapiyorsun dualarin icin cok tesekkur ederim rabbim ne muradin varsa versin insallah.sen almanyadaydin dimi canim
Kizlar karnima ara ara kramplar giriyor nedendir acaba gazdanmi usuttummu anlamadim finri olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?