sende benim gibisin :) birşey aldımı cümle alem dünya görsün ve begensin isterdim ...elimi yüzümden asla çekmem illah gösterecem illah aaaaaa çok güzelmiş diyecekler :)Yorumlar bu kadar mı ya
Parmakta duruşu çok şık ama acayip gösterişli gibi geliyor banaParmaktaki durusu nasil. Ben modeli cok begendim ama rahat olurmuki?
Takilmasin sonra her yere..
Her gün takacaksanız inanılmaz abartılı bir yüzük. Tabii giyiminizi bilemiyorum giyiminiz de abartılıysa garip durmayabilir. Bir de yüzük pırlanta değildir umarım.
sende benim gibisin :) birşey aldımı cümle alem dünya görsün ve begensin isterdim ...elimi yüzümden asla çekmem illah gösterecem illah aaaaaa çok güzelmiş diyecekler :)
İnsanları neden kandırıyorsun ? Bu fotoğrafı daha ben geçen yıl kuyumcuya göstermiştim ??
Senin yüzüğün değil.
Kompleksli misin nesin ?
Bana inanmayan olursa i link:
http://elbisem.net/tag/tek-tas-yuzuk-modelleri
http://enmodagelinlik.com/tek-tas-yuzuk-modelleri/
Fotoğrafını çekip aşağıya koyuyorum demişsin, parmağında çek de görelim
gerçekçi yorum bekliyorsan; güzel değil
bu yüzük evli başka bir uyenın hayalındeki yüzüktü yana yakıla resmını koyup nerden bulabılecegını soruyordu pırlantaydı taşları sen de fake sin aynı resmi koymuşsun yeme biziiiParmakta duruşu çok şık ama acayip gösterişli gibi geliyor banane bileyim takılma felan olmadı ama içime sinmeyen bir şey var sanki
Tektaş her gün takılmaz mı kigiyimim hiç abartılı değil daha önce bu yüzüklere bakmıştık hoşuma gitmişti o da gidip yaptırmış aynısından şimdi abartılı gibi gelmeye başladı gidip beğenmedim de diyemem ki
vayyy özentim benimm vayyy sen o yüzüğün resmini bile alamazsınHiç aklımdan bu geçmemiştiSadece içime sinmeyen bir şeyler var diye size de sormak istedim
Fotoğrafı ben çektim demedim ki daraltmada şu an yüzüğüm pazar günü söz olurken getirecekler. Siz yüzüğü kuyumcuya gösterdiğiniz gibi kuyumcularda da bu yüzük bulunabiliyor yani. Pazar günü fotoğrafını koyarım nasip olursa. Bence sizin bir kompleksiniz var sanki. Senli benli konuşmayı da kesersiniz daha bir hoş sanki. Neyse ben arkadaşların yorumunu merak etmiştim. Yani senin değil
Hiç aklımdan bu geçmemiştiSadece içime sinmeyen bir şeyler var diye size de sormak istedim
Fotoğrafı ben çektim demedim ki daraltmada şu an yüzüğüm pazar günü söz olurken getirecekler. Siz yüzüğü kuyumcuya gösterdiğiniz gibi kuyumcularda da bu yüzük bulunabiliyor yani. Pazar günü fotoğrafını koyarım nasip olursa. Bence sizin bir kompleksiniz var sanki. Senli benli konuşmayı da kesersiniz daha bir hoş sanki. Neyse ben arkadaşların yorumunu merak etmiştim. Yani senin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?