- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
vayyy özentim benimm vayyy sen o yüzüğün resmini bile alamazsın
Tamam pazar gününe kadar bekliyoruzYazıkkkk
Cidden cok ayip ediyorsunuz. Neden alamasinlar? Belki cok zenginler? Olamaz mi yani? O yuzugun resmini bile alamazsin ne demek ya? Yazik falan filan nedir? Bu kadar olur, pesss!
sergerdan rica ederim pazar günü yuzugu elinizde paylasin da rahatlatin hanimlari...
bilgece seni yorumlarından tanır severim ama gerçekten bu yüzük eski bır konuda ki bır bayanın resımde gorup yaptırmak için yana yakıla kuyumcu aradığı kocasını şehır şehır dolaştırdığı ama bulamadığı yüzüğün aynısı yani satılan bir yüzük degıl turkıyede yurtdışında benzerini zor bulmuştu kadın ondan ınanmadım ben resım ordan görülüp fake konu açılmış diyeCidden cok ayip ediyorsunuz. Neden alamasinlar? Belki cok zenginler? Olamaz mi yani? O yuzugun resmini bile alamazsin ne demek ya? Yazik falan filan nedir? Bu kadar olur, pesss!
sergerdan rica ederim pazar günü yuzugu elinizde paylasin da rahatlatin hanimlari...
bilgece seni yorumlarından tanır severim ama gerçekten bu yüzük eski bır konuda ki bır bayanın resımde gorup yaptırmak için yana yakıla kuyumcu aradığı kocasını şehır şehır dolaştırdığı ama bulamadığı yüzüğün aynısı yani satılan bir yüzük degıl turkıyede yurtdışında benzerini zor bulmuştu kadın ondan ınanmadım ben resım ordan görülüp fake konu açılmış diye
valla o zaman ben o bayanın yalancısı oldum konusunu baştan sona okumuştum öle yazmıştı ki taşları buyuk karat pırlanta işçiliği turkıye de yapılmıyor kalıbı yok falan fılan deyince ben de bu bayan da ordan alıntı yapmış sandım yannıldıysam bayandan özür dılemesini de bılırımYa yok ya bizim mahallenin kuyimcusunda bile vardi bu yuzukler. Gercek degil ki taslari. O konuyu ben de hatırlıyorum. Yapilabilir ne var ki. O bayan abartmisti O zaman yok bulamiyoruz bilmem ne diye.. oysa yapilmasi zor degil..
valla o zaman ben o bayanın yalancısı oldum konusunu baştan sona okumuştum öle yazmıştı ki taşları buyuk karat pırlanta işçiliği turkıye de yapılmıyor kalıbı yok falan fılan deyince ben de bu bayan da ordan alıntı yapmış sandım yannıldıysam bayandan özür dılemesini de bılırım
yok gerçekten o bayan öle bır anlatmıştı ki sanki kaşıkçı elmasıydı yüzük öle etkilenmiştim valla normalde ben sevmem böyle abartılı şeyleri ama anlatımdan yüzüğü görmüştüm rüyamda ha ha iyi geceler diliyorumCok kibarsiniz
@justholdmetight nin konusuydu canım belki hatırlsrsın bende görünce hemen tanıdım yüzüğüCok kibarsiniz
aaa dur bir bakayım tekrar yüzüğe ne yüzükmüş be efsane oldu kadınlar kulübünde@justholdmetight nin konusuydu canım belki hatırlsrsın bende görünce hemen tanıdım yüzüğü
Taş özel bir zevkimdir.valla o zaman ben o bayanın yalancısı oldum konusunu baştan sona okumuştum öle yazmıştı ki taşları buyuk karat pırlanta işçiliği turkıye de yapılmıyor kalıbı yok falan fılan deyince ben de bu bayan da ordan alıntı yapmış sandım yannıldıysam bayandan özür dılemesini de bılırım
Hepinize selamlar arkadaşlarBu hafta sonu sözümüz var kısmet olursa. Evlenme teklifi alalı 2 gün oluyor yüzüğümü internette görüp görüp iç geçiriyordum gerçeğini karşımda görünce çok mutlu oldum ama şimdi de sanki abartıymış gibi gelmeye başladı Yüzüğün fotoğrafını aşağıya koyacağım. O zamanki telaştan çekmeyi unutmuşum fotoğrafını Yani işlemesi felan abartı gibi geliyor şimdi de . Sizin yorumlarınızı merak ediyorum hanımlar
Eki Görüntüle 1626519
Yok bakma aynısı değilmiş bende tam emin olamamıştım burda konusu just un yaptırmak istediği daha zor işçiliği olan bir yüzük bu arkadaşın yüzüğü benziyor ama daha basitiaaa dur bir bakayım tekrar yüzüğe ne yüzükmüş be efsane oldu kadınlar kulübünde
evet çok benzeri ama aynısı değilmiş neyse sevenler güle güle kullansın ben ikisini de asla almazdımYok bakma aynısı değilmiş bende tam emin olamamıştım burda konusu just un yaptırmak istediği daha zor işçiliği olan bir yüzük bu arkadaşın yüzüğü benziyor ama daha basiti
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ozel-yapim-yuzuk.706543/
Onun muydu ya Allah Allah.@justholdmetight nin konusuydu canım belki hatırlsrsın bende görünce hemen tanıdım yüzüğü
sonunda çözüldü sorun herkes rahatladı ha ha .Bu arada böylee yüzüklere ister altın ister pırlanta olsun asla tektaş yüzük denmez kuymculukta bunların adı fantezi yüzüktür tek taş 4 ya da 6tırnakla tutturulmuş altın ya da pırlanta tek bir taşa verılen addır öle sağında solunda yanlarında başka taş olmaz olursa da adı fantezi yüzük olurOnun muydu ya Allah Allah.valla just sorry
fantazi yazacaktım pardonsonunda çözüldü sorun herkes rahatladı ha ha .Bu arada böylee yüzüklere ister altın ister pırlanta olsun asla tektaş yüzük denmez kuymculukta bunların adı fantezi yüzüktür tek taş 4 ya da 6tırnakla tutturulmuş altın ya da pırlanta tek bir taşa verılen addır öle sağında solunda yanlarında başka taş olmaz olursa da adı fantezi yüzük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?