Telefon sapyla ak?!

ii birise baktın anlaşıytosanda tanışın kaynaşın evlenin cnm herkes sapık çıkmıyo telefonda seni taciz etmemişki sappık olsunnnnn

cnm ben tavsiye etmiyorum ya tlfla konuşurken gizemli görünür ondan hoşuna gider ama karşılaştıgında öle olmayacak emin ol hem de tanımadık yüzünü bile görmediğimiz insan ne kadar güvenli olabilir

Herkese göre değil ama ben çok gördüm kendisine telefon sapıklığı yapan biriyle evlenildiğini..
Bizim insanımız ilgiye muhtaç.

ilginç. telefon sapığıyla arkadaş olmak. ben adamı ilk telefonda benzetirdim. ikincide o tel. lar açılmazdı. devam edersede anında savcılığa başvururdum. .ki ben bunu yaşadım başvurdum. tel. dinlendi ev telefonuydu. anında buldular. para cezası yedi. öylesine çevirmiş. açan bayan olunca devam etmiş...
sizde tam tersi adamla arkadaş olmuşsunuz.
valla telefon sapıklarına gün doğdu. herkes sizin gibi yaparsa, vay halimize!!.
sapık sayısı 10 a katlanır.akannehir
umarım ,bu konuyu misafir olarakta olsa bir telefon sapığı okumaz.lmaz:

madem bu kdr kararlisin bari sen kamera açma..
sen doğru dürüst kıyafetlerle oturup hiç bı şey yapmasan bile liseli bilmemne diye yüzlerce böyle vido var internette..biliyosun di mı?MSN deki görüntüyü internette paylasabiliyorlar..snr internet e düşersin benden soylemesi!!istersen gir youtuba da ya da Google bı arat..bak bakalım neler cikiyo..gayet düzgün düzgün oturan bir kız bile liseli ...diye cikiyo..hayatta açma kamera fln yok de!!!sakın!!!snr buraya başlık acarsın görüntülerim internette diye!!!
biraz aklını basına topla be guzelim..hata yapıyorsun göz göre göre...inşallah haksız çıkarız...

yaşınızda küçük değil ki, niye böyle çocukca safça işler yapıyosunuz?

lütfen oturun mantıkla bir düşünün. adam askeriyeye telefon dağıtmış sizi arıyolar ordan ve siz onunla görüşüyorsunuz oda size ben sildirdim numaraları diyo.

yemin ediyo sizde inanıyorsunuz?

kusura bakmayın ama yaptığınız saçmalık...

silkelenip kendinize gelin telefon numaranızı değiştirin. başınıza bela alırsınız.

bugunlerde çok duyuyorum.karşındaki hırsızmı ugursuzmu bilemezsin.hiç riske atma ve daha başındayken görüşmeyi kes bence..

cok türedi bu telefon askları
mahmut tuncerın bı programı vardı adamcagız ılk defa orda karsılaşmış sormustu asıl yannn telefonda mı tanıstınız dıye sok olmustu
demekki oluyormuş
onlar evlenmıstı o zaman ama aıbetını bılemıycem
yuzyuze konusmadan bı adım
atmayın

öncelikle hepiniz sağolun yorumlarınız ve fikirleriniz için
mantıklı şeyler söyledikleriniz ve düşündükçe daha da mantıklı geliyor
ama en azından bi görücem kamerada bi arkadaş demişki sen açma
diye evet mantıklı önce bi o açsın daha iyi tanıyım sonra istersem güvenirsem ben açarım
ama hemen ilgiye muhtaçmışsın vb. kötü niyetlerde bulunan arkadaşlarım var onlarda sağolsunlar yorumları için
ben zaten hemen güveniyorum demedim ki
söylediklerim yanlış anlaşılıyo sanırım..

Adı üstünde SAPIK ...
Tanımadığı birine mesaj çekip sohbet etmek isteyecek kadar...
Kimbilir kaç kişiye daha yaptı ...yada yapıyor...
Kimseye güvenme canım bırak kes muhabbetini...

Son düzenleme:
Adı üstünde SAPIK ...
Tanımadığı birine mesaj çekip sohbet etmek isteyecek kadar...
Kimbilir kaç kişiye daha yaptı ...yada yapıyor...
Kimseye güvenme canım bırak kes muhabbetini...

ama bana telefonda bile herhangi taciz veya başka herhangi kötü birsöz söylemedi
yanlış anlaşılacak bilecek tek bir kelime bile duymadım ağzından
evet bu onunla konuşturmamaı gerektirmez
ama tanımak istiyorum neden olduğunu bilmediğim bi şekilde

canım sen kafana koymussun,planını yapmissin madem niye konu acıyorsun?bu kadar insan sana hata yaptığını söylüyor,madem bu kdr insanın fikrini dinlemiycektin niye soruyorsun?
kapattir bence konuyu..boş muhabbet donmesin en azından?
sen de Gönül rahatlığıyla goruscen mı konuscan mı napcaksan yap..

Ben de bir anımı anlatayım..Ya üniversite 1 de veya lise sonda falandım sanırım..O zamanlar özel radyolar ve özel radyo dj lerine aşk çok meşhurdu..Ben de bir dj le arada telefonlaşıyordum..Çocuk bana bir iki güzel söz söylese uçuyordum ..Ses tonuna falan aşık olmuştum..Sonra biz bununla Atakent te bir otobüs durağında buluşmaya karar verdik..Ben ve bir kaç kişi daha var..Yanımda da kısa boylu sıradan bir tip..Eh ben de Brad Pit gibi bir tip bekliyordum tabi..O zamanlar yeşil göze,boya posa aşık oluncak deli yaşlar tabi..:kedi: Bekle Allah bekle gelen giden yok...20 dakka falan geçti böyle..Sonra ben evlerine telefon ettim..Annesi tarif etti o arkadaşını bekliyor dedi..Halbuki o yanımdaki kısa boylu çocukmuş..Ben 1.80 civarı bir kızım..Gittim Barış ,sen misin dedim..ıkimiz de şok tabi..Oturduk bir yerde çay içtik..O beni ukala buldu ben de onu görgüsüz kaydirigubbakcemile3 Birbirimizi görünce hayallerimiz yıkıldı ya nasıl tersleriz diye uğraştık galiba..:kedi:kaydirigubbakcemile3 Çocukluk işte...............:1rolleyes:

Burda seni uyarıyoruz yanlış bişey diye...
Sen kararını vermişsen ne diye burda soruyorsunkii...
Ne yaparsan yap ozaman ne diyim!

canım yüzünü görmediğin için gizemli geliyor ve ilgi olnca hoşuna gidiyor
sana nedne kötü söz söylesin ki söylese sen konuşurmusun konuşmak için tabi söylemeyecek arkadaşım lütfen bunlara kanma çok afedersin ama hırlı mı hırsız mı sakın buluşmaya filan gitme arkadaşım

ben sizin fikirlerinizi almak istedim sadece ama herkeste bi kötü niyetlilik kötü dilekler vs.
karar falan vermiş değilim illa buluşucam yada sevgilim olacak diye bişeyde söylemiyorum
telefon sadece tanışma aracıydı bundan sonrası görüşme veya tanışma olabilir
telefon yada msn kullanarak herhangi birşey başlamayacak
anlatmak istediğim bu..

valla o kadar kadın programları herkesin başına gelenleri izleyip duruyoruız demekki hala ders alamamışız

tanımadan güvenmeden buluşmayacağım zaten
msnden tanışıp görüşenlerde var bu o kadar abest karşılanmıyor ama neden bilmiyorum bu durum çok garip karşılandı
söylediğim gibi telefon sadece tanışma aracı olarak
tanımadan güvenmeden buluşmayacağımda..
yorumun içinde ayrıca saol..

bence sende ona karsı bos degılsın.
muhtemelen vakıt gecırmek maksatlı konusuyodur senınle.askerlık biter sana olan askıda bıter sonra.ben olsam ınanmazdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…