Ya annesi çalışsın veya çalışmaain herkesin mizacı farklıdır, annesi çalışsa bile düzenli biridir ve yapabilir başka biri evde de olsa dağınıktır değişmez bunlar, ben çalışıyorum ama düzeni seviyorum bakım temizlik değil düzen, o yüzden evlendim evleneli cam silmemisimdir kapı silmemisimdir ya eşim siler ya birisi gelir ama yemek yapmayı severim bu ayrı, dışardan yemeği çok yiyemem, çalışsam bile yorgunsam bazen evde kahvaltılik dışardaki yemekten daha cazip gelir...annesinin çalışmasını değil karakterinizi söyleyin eşinize, ben bu kadar yapabiliyorum ya birini alalım ya da haftalık iş bölümü yapalım debakın tekrar tekrar söylüyorum, bozulmuyorum. bana işten çıkı da dayatmıyor. annen çalışmıyordu diyorum, o da bunu sunarak istersen çık diyor. ben çıkmayacağım diyince konu kapandı zaten. ayrıca çözüm bulmak için yazdım zaten yapan nasıl yapıyor nasıl ilerletiyor öğrenmek için
En güzeli, gereksiz eşyayı fırlatıp atıyorum ben de .Valla ben çok fazla giysi olsun eşya olsun atıyorum çok fazla kalabalıkta göz yorucu dağınıklık evi kirli gösterir
Evinizde fazla eşyaları kaldırın özellikle aksesuar gibi. Onun dışında tezgah üstünü de, banyo dekorasyonu gibi lavabo kenarlarını da boş tutun. Yaz aylarında ben halı kullanmıyorum genelde ince postlar atıyorum yere ve onları balkona çırpıp silip süpürmek çok kolay oluyo bu şekilde yapın. Bulaşık biriktirmeyin elinize geçeni atın makinaya. Çok basit aslında her gün az az yaparak genel temizliği sağlamış olursunuz. Biriktirirseniz gözünüzde büyürEşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
bakın bunu 3 kez falaan belirttim zaten hala dalga geçme ihtiyacı duyuluyor. Başka forumlarda karma oldugu icin o sekilde belirtme ihtiyacı duydumBelki inanmazsın benim eşim de erkek
Dilimizde bunun için çok güzel bir kelime var aslında. Kocam?bakın bunu 3 kez falaan belirttim zaten hala dalga geçme ihtiyacı duyuluyor. Başka forumlarda karma oldugu icin o sekilde belirtme ihtiyacı duydum
O sırada günde 2 kez ev süpüren benEşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
çok fazla misafir gelmiyorsa aşırı dağılmaması lazım derin temizlik için haftada 1 gün belirle her gün temizlik yapmak zorunda değilsin günlük olarak süpürge açabilirsin bi de dağınıklığı topla bunlar maksimum 15 dakikanı alır eşin de titizse zaten senle birlikte yapacaktırEşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
bana biraz kaba geliyor da eşimi kullanıyorum o yüzdenDilimizde bunun için çok güzel bir kelime var aslında. Kocam?
Bu konu ben nefret ediyorum temizlik yapmaktanEşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
Ben de dizi takip ederken daha çok iş yapıyorum.Vee kulaklı takip ,dizi dinleyerek de işler kolay yapılıyor. Yaptıkça, düzen oluşturma alisabilirsin. Ama bu aliskan cocuk gelince, tersine dönebilir
sanırım öyle oluyor. birde çamaşır biriktiriyorum farketmeden. beni en çok zorlayan çamaşır kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?