Rica ederim. Dediğim tarz temizliği bazen çay demlenirken yapıyorum. Hafta sonu 1 günüm ütü günüm oluyor.çok teşekkür ederim, birde uyguladınığız rutininiz falan varsa duymak çok isterim
annesi yapıyormuşanneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum
benim söylediğim direkt eşimin kötü red flag biri olarak yaftalanması. ben de ona işini değiştir diyebiliyorum maddi sıkıntıların arasında veya başka bir şey. ben kötü mü oluyorum bunu söylediğim için? ya da eşim bir şey sordu diye kötü mü oluyor? siz herkesin farklı olabileceğini kabul etmiyorsunuz. kafanızda bir kalıp var o kalıbın dışına biri çıkınca kötü oluyor
Dağınıkların dağınığı olarakkk önerilerilerle geldim ahshshssanırım öyle oluyor. birde çamaşır biriktiriyorum farketmeden. beni en çok zorlayan çamaşır kısmı.
Eşime burasını neden temizlemedin diyerek ben de çok titiz olurum açıkçası.Eşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım
benim evim çocuklu, hafta içi iş okul, evde az vakit geçiriyoruz. katılıyorum sana haftada 2-3 kez süpürüyoruz ve yetiyor.her gun kim ev supuruyor ya hergun ev supurulecek kadar pislenir mi ev?
bahce kati - otoyol kenarı degilse abarti bence.
cocuksuz ve herkesin calistigi evde haftada iki süpürme - bir silme yeter de artar.
Hayır calışıyorum vardıyalı işim var erken kalkıp yapıyorum yada akşamları bazen geldikten sonra da yapıyorum yani eskiden insanların paspası yoktu viledası yoktu eğilip yerleri elleriyle siliyolar şimdi viledaya ilac atıp siliyosun e süpürgeler de elektirikli sonuçtaYok artık çalışma evde otur ev işi yap diyen koca?
Evdeki eşyaları azaltmakla başlayın. Bir tane de haftalık yardımcı gelsin eve. Siz de sadece yemek ve bulaşık işini halledersiniz.
Her gün ev süpürecek ve 2 günde bir yerleri paspaslayacak zamanınız nasıl oluyor ev hanımı mısınız?
Tabii ki düzenli temiz ev her zaman güzeldir ama her gün silip süpürecek kadar kirletmemek de bir seçenekHayır calışıyorum vardıyalı işim var erken kalkıp yapıyorum yada akşamları bazen geldikten sonra da yapıyorum yani eskiden insanların paspası yoktu viledası yoktu eğilip yerleri elleriyle siliyolar şimdi viledaya ilac atıp siliyosun e süpürgeler de elektirikli sonuçta10 dakika almaz süpürmek. Yemeği de izinli günlerde buzluğa attığımdan yada bir gün önceden bol yapıyorum yetiyor 2 kişiyiz. Böyle şeylere bahane uydurmak bana çok itici geliyor. Bu lafım abes kaçsa da bi insanın evi temiz olmalı. Dağınıklık başka ama hijenik ve titiz olamama temizlik yapmamak çok başka bişey. Benimde evim zaman zaman dağınık olabiliyor ama düzen şart.
Eşim(erkek)
Vallahi dağınıklığı ben de hiç sevmiyorum, inan böyle geriliyorum ister istemezay dağınığım ya itiraf ediyorum baya dağınığım galiba ben
Evin işi nankördür istediğiniz kadar temiz tutun dağınık olmasa bile tozlanır :) herkesin kendi yaşantısı ama ben böyle yapıyorum herkesin kendi bileceği işTabii ki düzenli temiz ev her zaman güzeldir ama her gün silip süpürecek kadar kirletmemek de bir seçenekbiz de iki kişiyiz şu an, evimizde de çok eşya yok. Haftada 1 yardımcı gelip dip köşe yapıyor yetiyor. Kendimi yoramam hiç 10 dk bile olsa. Hayat akıp geçiyor vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?