- 13 Temmuz 2017
- 545
- 918
- 103
Cumartesi günü boş boş ev temizliğine gittim yeni taşınılacaktı.Sabah kendi pogocamı ve meyve suyunu aldım yol uzaktı 2 araba degiştirdim.Bayan bana da getirmiş sagolsun ,yiyemem dedim aldım ,zaten olmadı öğlen yemegi verme bunlarla idare ederim dedim bir de sigara kullanıyorum kendisi bana da bıraktı 10 tane ver tşk ettim kendi sigaramın oldugunu söyledim yine de tezgahta bıraktı.Evi tertemiz yaptım artık kendisi diyor çok ugraşma yeter diye :) İkinci çağırısı beni bu arada, çıkarken ve öğlen geldiğinde ben kontrol etmesini söyledim.Poğacaları vermek istedim almadı sıgaralara hiç dokunmadım bile.Arkadaşlar biraz vicdan meselesi bu kesinlikle üstünkörü yapanlara çok kızıyorum hatta helal oluyor mu acaba o tür kazançlar.Rabbim helalinden yedirmeyi nasip eylesin.Ne iş olursa olsun özenerek yapılması lazım.
Allah emeğinizin karşılığını kat kat versin kazancınız bereketli olsun inşallah. Alışverişte düzgün insanla karşılaşmak o kadar önemli ki.Cumartesi günü boş boş ev temizliğine gittim yeni taşınılacaktı.Sabah kendi pogocamı ve meyve suyunu aldım yol uzaktı 2 araba degiştirdim.Bayan bana da getirmiş sagolsun ,yiyemem dedim aldım ,zaten olmadı öğlen yemegi verme bunlarla idare ederim dedim bir de sigara kullanıyorum kendisi bana da bıraktı 10 tane ver tşk ettim kendi sigaramın oldugunu söyledim yine de tezgahta bıraktı.Evi tertemiz yaptım artık kendisi diyor çok ugraşma yeter diye :) İkinci çağırısı beni bu arada, çıkarken ve öğlen geldiğinde ben kontrol etmesini söyledim.Poğacaları vermek istedim almadı sıgaralara hiç dokunmadım bile.Arkadaşlar biraz vicdan meselesi bu kesinlikle üstünkörü yapanlara çok kızıyorum hatta helal oluyor mu acaba o tür kazançlar.Rabbim helalinden yedirmeyi nasip eylesin.Ne iş olursa olsun özenerek yapılması lazım.
Aslında en iyisini yapıyorsunuz. En başta zaten eve alacağınız kişi güvenilir mi hırlı mı hırsız mı düşünüyorsunuz. Hadi güvendiniz işini güzel yapıyor mu. Onu da buldunuz böyle huzur kaçıran şeyler yaşanıyor mu insanın çektiği strese değmiyorIşte tam da bu yüzden başında duracak kadar vaktim varsa ve sağlığım elveriyorsa kendi evimi kendim temizlerim diyorum.
Kızın yaptığı kesinlikle çok arsızca.
Ben tahammül edemezdim.
İyi temizlik yaptığı için bitirmeden gitmediği için başka birini aramak istemiyorum. Belki ben fazla ince düşündüm diye buraya yazdım ama görüyorum ki kimse normal karşılamıyor. Nasıl söylerim bilmiyorum ya da biraz daha mesafeli davranmaya çalışacağım ki çekincesi olsun, fayda eder mi o da kesin değil tabiNe yapmayı düşünüyorsunuz? Bende onu merak ettim..Başka birini mi arayacaksınız..Yoksa yardımcınız ile konusacak mısınız?
Benim dediğim gibi söyleyin iste, simdilik bisey demeyin ama eğer ki ayni hareketle bi kere daha karşılaşırsanız "canım bisey istersen bana söyle bidaha ben vereyim tamam mı" diyin. Böyle biraz serte kaçan bi tonla.İyi temizlik yaptığı için bitirmeden gitmediği için başka birini aramak istemiyorum. Belki ben fazla ince düşündüm diye buraya yazdım ama görüyorum ki kimse normal karşılamıyor. Nasıl söylerim bilmiyorum ya da biraz daha mesafeli davranmaya çalışacağım ki çekincesi olsun, fayda eder mi o da kesin değil tabi
Bence tam da bize anlattığınız gibi yardımcınıza anlatın biraz mesafeli bir anlatım tarzı ile..Siz değil baska bir yerde de olsa yapmaması ve iyiliği adınaİyi temizlik yaptığı için bitirmeden gitmediği için başka birini aramak istemiyorum. Belki ben fazla ince düşündüm diye buraya yazdım ama görüyorum ki kimse normal karşılamıyor. Nasıl söylerim bilmiyorum ya da biraz daha mesafeli davranmaya çalışacağım ki çekincesi olsun, fayda eder mi o da kesin değil tabi
Bence tam da bize anlattığınız gibi yardımcınıza anlatın biraz mesafeli bir anlatım tarzı ile..Siz değil baska bir yerde de olsa yapmaması ve iyiliği adına
Benim dediğim gibi söyleyin iste, simdilik bisey demeyin ama eğer ki ayni hareketle bi kere daha karşılaşırsanız "canım bisey istersen bana söyle bidaha ben vereyim tamam mı" diyin. Böyle biraz serte kaçan bi tonla.
Belki de o rahatlığı onlara siz verdiniz kendinizi sorguladınız mı tabiki de yemek verilir kibar davranılır ama aradaki mesafeyi ayarlayamamışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?