Temizlikçiler konusunda yanlış mı yapıyorum?

Onlar gelince kaldırın dargozlulukten değil haddini aşmış kazık kadar kız. Ben olsam 2.paketi vermem zaten izinsiz almış.

Aslında saklamak kaldırmak taraftarı değilim. Zaten temizlik yapılırken her yer açılıyor siliniyor. Saklamak çözüm olmaz diye düşünüyorum çünkü insan gözünün önünde bile olsa böyle davranmamalı değil mi

Bir de diğer paketi verdim bayağı canı çekmiş demek ki diye düşündüm. Çünkü benim takıldığım neyi ne kadar yediği de değil çekmeceyi açıp o paketleri karıştırmasına çok takıldım. Gerçi ben hamile halimle ne kadar canım çekerse çeksin yine istemem bile çıkar kendime alırım en kötü ihtinal

Biz zaten veriyoruz canı istemiştir falan diye yedigimden ictigumden asla esirgemem. Böyle küçük şeyler için vebal almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Ama izinsiz alırsa kaldiririm galiba. Çünkü bebek değil çocuk değil böyle şeylerin yapılmaması gerektiğini bilecek yaşta.

Baştan tavrımızı belli etseydiniz böyle olmazdı sanırım siz birşey demiyorsjnuz diye kendilerini aileden biriymiş gibi gördüler özellikle kiz. Bence irtibatı kesin bask temizlikçi bulun böyle olmaz

Kötü bir huy. Bazı insanlar yemek uğruna kendini rezil ediyor hiç tarzım değil. Bu kadar verici olmayın herkes nerede duracağını bilsin.

Ne kadar saçma. Ben 6 aylık evliyim eşimin cüzdanindan kart çıkarmaya çekinirim ki kaldı ki başka birinin evinde bi yer karıştıracağım. Inanamıyorum hatta kendi evimde izin de vermiyorum.

Yani kaç aydır ben kv dem olsun eşim ailesinden biri olsun onların evinde bile bu kadar rahat olamadı.

Bence çizginizi artık koyun insanlara. Bugün bunu yapan yarın abartırda abartır..

Ay bu dolap karıştırma olaylarına acayip takığım.
Hangi dolap olursa olsun.
Keşke deseydin bir şey istediysen söyle ben bakayım diye.
Hiç hoşlanmam.
Geçen evime gelen misafir bile ben diğer odadayken, kocası soğuk bir şey istedi. Kadın hemen atladı kola var diye.
Deli oldum.
Ya sen ne ara gördün dolapta, hadi gördün belki sana almadım ne diye kendi kendine ikram ediyorsun?
Sırf tepki göstermiyim diye az oyalandım sonra gittim yanlarına, yoksa kovacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…