Temizlikçiler konusunda yanlış mı yapıyorum?

Yorumlarin ilk bikacini okudum ve birinde sizden bulmustur bu samimiyet diyen vardi
Ben aslaaaa boyle bisey kabul edemem
Annemin evinds bile izni olmadan cop almam ve asla kimsenin izinsiz dolabimi acmasina izin vermm bu etik ve ahlakli bir davranis degildir
Siz de kimseye dolabinizi acamayacagini evi istedigi gibi gezemeyecegini belirtin taaa ilk bastan bunu anlatinki cekinsinler
Ben acikcasi evde tek bile kalmam yardimciyla dunyanin kirk turlu isi var

Kimisi biraz görmemiş oluyor bende ilk Doğumda komşularımdan gayet medeni umduğum bir aile geldi
Bi de ne göreyim 24 yaşında kızı benim parfümü sıkmış banyoda bişi diyemedin gidince Yeni aldığım kremi bir açtım yarısı Yok
Birde çekinmede Yok benim koyduğum keki böreği yedikten sonra hadi bişi hazırlamasam neysede sormadan buzdolabından meyve bile atıştırdı ben şok oldum

Acayip sinir olurum öyle tiplere

Ay ben temizlikci cagirmadim hic evime.. cagirirsam nasil davranicam ben de bilmiyorum.. mesela basinda bekliyor musunuz? Bi bebegim var evim cok daginik bazen pis de oluyor mutfak banyo. Yetisebildigimi yapiyorum,temizlikci dusunuyorum ama... uff basa cikabilir miyim.bilmiyorum. Oyle hanimlik taslayamam ki. Biliyorum ki gelen kisiyle samimiyet kurarim ben. O da yalandan yapar al yaptim der.. :/ bilenler napcagimi soylesn lutfen.
Bi de evim korkunc,o gelmeden once ayip olmasin diye biraz toparlamam gerekir mi..

Benim annem ablam bile dolabımı karıştırıp bişey yemiyor. Kızıyorumda niye böyle yapıyorsunuz diye. Sürekli şunu ye bunu ye demek zorunda kalıyorum çünkü su harici bişeye ellerini sürmüyorlar. O yüzden bana aşırı anormal geldi

Çok ayıp ve çok garip... yüzsüzce aynı zamanda insanda utanma olur...
Siz uyaramıyorsanız saklayın bütün abur cubur tatlilari. Sadece yemek birakin.. bi daha da gorurseniz karistirirken yine ne istiyorsan söyle ben veririm diyin. Cikolata cips derse yok diyin. Ay bu ne ya çocuk gibi.

Kızın yaptığı çok çirkinmiş
Bence bir daha yaparsa uyarın benden isteyin ben sana veririm dersiniz.

Ayip denen bisey var.. dizilerde oluyo ya evin haniminin parfumunu skip kiyafetini giyiyo hanim kiz.. aklima o geldi.. herkesin ayip siniri baska iste..

Cok acimasiz gelebilir ama ben bastan gunde kac kahve icip ne yiyecegine kadar anlasiyorum.
Bu ne canilik diyen olacak eminim ama 5 yildan fazla evimde hep temizlikci oldu. Haftada 1 falan degil haftada 5 gun yarim geldi genelde. Arada haftada 1 aldigim da oldu.
Bir yerden sonra tumu salip kahve keyfine yemek sefalarine donusuyor. Hem temizlik vaktinden caliyor hem somururcesine yiyor. Tamam helal olsun demek kolay ama aksam yemegine kendimize hazirladigimiz kofteden 3-4 adet alip yemek bir sey degil. Tum koftenin bittigini biliyorum. Aksam yemeksiz kaldigimizi biliyorum. Bir yerde dur demezseniz ucu kaciyor. Bir de baktim ne goreyim kadin ben laf etmiyorum diye paketlemis evden benim aksam yemegimi kendi evine goturuyor.
Evime iki kilo meyve aliyorum. Bu fazla mi ben goturup recel yapayim diyor. Hayir istesin ona da alayim ama benim evimin yemegini kendi evine tasimak ne oluyor? Bir de bunu gunluk gelen 150 tl alan kisi yapiyordu. Ben gunde 150 tl kazanmiyordum ki o donemde. Yeni yeni o seviyeye ulastim. Kadin benden zengin aslina bakarsaniz. Hani cani cekmistir gormus ozenmistir yaziktir garibandir diye cok kendinizi yipratmayin.

normal değil ayıp

Görgüsüzlük.
Aslında ben takılmam, bana gelen ablaya bir iki sofra kurdum sonra üşendim, ne bulursan onu ye dedim.
Kendi ne isterse onu yer.
Ama hiç suistimal etmedi, hatta önceki günden kalan yemeği ısıt ye diyorum, biz akşam yeriz diye dokunmuyor.

Yaptigi sey yuzsuzluk. Ben annemin evinde o kadar rahat degilim sahsen.

Onlar gelince kaldırın dargozlulukten değil haddini aşmış kazık kadar kız. Ben olsam 2.paketi vermem zaten izinsiz almış.

Cocukken annem misafirlige gitmeden once "ev sahibini rahatsiz etmek yok. Yanimizdan ayrilma, baska odalara gitme, bir yerleri kurcalama vs vs" derdi. Hala daha ev sahibi ikram etmediği surece hic bisey istemem. Dogru olanin bu oldugunu düşünüyorum. Sahsen evimize gelen misafirinde dolaplarimizi kurcalamasindan hoslanmam

Yemek yemesi tamam ama benim mutfak dolaplarımı, buzdolabımı karıştırarak yemek aramasını kabul edemem. Annesini uyarırım ve kızını uyarmasını isterim, tekrarı olursa çalışmayı sonlandırırım. Ne olursa olsun, benim kendi arkadaşlarım bile rahat rahat dolaplarımı karıştıramaz. Terbiyesizlik bu yapılan.

Bir daha gelirse çok resmi ol, yine aynı şeyi yaparsa "canım ben çekmecelerimin kurcalanmasından pek hoşlanmıyorum" diyip uyar.
Ben de sinirlenirdim.
Bana gelen abla da 10 yaşındaki oğluyla geliyordu, onlar gelmeden abur cubur dolduruyorum dolaba geldiğinde veriyorum. Helal olsun. Oturup muhabbet de ediyorum. Bir kere abla camın içerden çerçevesini de alır mısın dediğimde siliyorum zaten diye tersleyince bir daha çağırmadım. Bazen samimiyete güvenip sınırı aşabiliyorlar.

canı istemiş yemiş seninde sakındığın yok yaptığı doğru değil ama hoşgörsen birşeyde eksilmez.

Sormadan karıştırmaması lazım.
Ben abimin ewinde bile yapmıyorum bunu.

Büyük ihtimal siz sohbet etmeseniz de yapacaktı. Saygısızca bir davranış. Canı çektiyse sizden isteyebilirdi. Bazı insanlar böyle oluyor maalesef.

Ben evine gelen ablayı uzun süredir tanıyorum, ben bekarken de anneanneme gelirdi, hala gider. Dolapta nerde ne bulursan ye diyorum, onun karıştırmasını takmıyorum. Ama birkaç defa gördüğüm kızı yapsa sinir olabilirdim. Bence söylerseniz ters teper. Evinize ve çocuğunuza bakan insanla ne samimi olun ne de zıt gidin derler. Bilemedim. Abur cuburları mı yok etseniz? Sakındığınızdan değil de anlasın diye.

iş verenle verilen arasında her zaman mesafe koymalı...çalışmaya değil yemeğe geliyorlarmış ana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…