TEMMUZ 2021 💎 Transfer Olacaklar 🦸‍♀️

Genelde doktorlar o şekilde ilerliyor estrofem veriyorlar ilk başta. Ben o iğneyi vurulduğum ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu da drğişik
Bende o iğneden vurulduğunda dogum kontrol hapı kullandım 2 gun sonra estrofeme başlıcam 28 temmuz kontrol sonra transfer dediler sizde acıbademde misiniz

Hatta gecikme olur demişlerdi ben 4 günde erken adet oldum pco olmasına rağmen

Merhaba, benim rahim kalınlaşması inceydi o yüzden biraz fazlalaştırdı sizin de 11-12 si gibi büyük ihtimal transfer olue güzel haberler vermeniz dileğiyle.. Transfer sürecinizi de merak ediyorum

Merhba, Evet Bülent Tıraş. 2 ay önce de bana vermemişlerdi ilk ilaç kullanmaya başladığımda sanırım kalınlaşmamı beğenmedi o yüzden destek verdi..

Merhaba, transferiniz oldu mu?

Merhaba, evet Maslak Bülent Tıraş a gidiyorum. Temmuz 17 gibi de benim planlanıyor. Tabi istediğinizi sorabilirsiniz bildiğim, tecrübe ettiğim bişey olursa yardımcı olmak isterim

Merhaba, benim rahim kalınlaşması inceydi o yüzden biraz fazlalaştırdı sizin de 11-12 si gibi büyük ihtimal transfer olue güzel haberler vermeniz dileğiyle.. Transfer sürecinizi de merak ediyorum
Ben de kontrole gittim salı günü,bir sorun yok.intralipid serum aldım aynı gün.simdi CMT öğlende iki adet 3.gun embriyosu transfer edilecek

Merhba, Evet Bülent Tıraş. 2 ay önce de bana vermemişlerdi ilk ilaç kullanmaya başladığımda sanırım kalınlaşmamı beğenmedi o yüzden destek verdi
sanırım ondan ben de dün gittim kontrole e2 değerim biraz düşük çıktı o nedenle vajinal de kullanmamı istediler estrofemi 12 temmuz da olacak transferim bir aksilik olmazsa

Bende bu ay transfer olacağım nasipse . 2 Temmuz itibari ile ilaçlara başladım . Embriyolar 3. Gün orta kalite . Dua edin lütfen

Herkese merhaba. Bende bu ay dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi olucam ama durumum biraz farklı. Doğal süreç olacakmış. Hiç ilaç kullanmıyorum. 26 Haziran da adet oldum 3. Gün kontrole gittim. 10. Gün kontrole gittim. Bugün gittim. Pazartesi yine çağırdılar. Sizce ortalama ne zaman olur transfer ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…