Bende o iğneden vurulduğunda dogum kontrol hapı kullandım 2 gun sonra estrofeme başlıcam 28 temmuz kontrol sonra transfer dediler sizde acıbademde misinizGenelde doktorlar o şekilde ilerliyor estrofem veriyorlar ilk başta. Ben o iğneyi vurulduğum ay doğum kontrol hapı kullanmıştım bu da drğişik
Yok ben izmirdeyimBende o iğneden vurulduğunda dogum kontrol hapı kullandım 2 gun sonra estrofeme başlıcam 28 temmuz kontrol sonra transfer dediler sizde acıbademde misiniz
Yok ben izmirdeyim
Merhaba İzmir'de hangi doktora gidiyorsunuzYok ben izmirdeyim
Estf ben de duymadım hiçlucrin vurulunca doğum kontrol hapı kullanan ilk benim saniyordum ondan hemen atlatim
Medical Park Funda GödeMerhaba İzmir'de hangi doktora gidiyorsunuz
merhabalar birşey sorabilir miyim? Benim de yaklaşık sizinki gibi durumum 23 temmuzda adet oldum 25 inde kontrole gittim estrofem e ve vitaminlere hemen başladık 6 temmuzda kontrol var ama sizin döngüye bakınca17 temmuz transfer için biraz geç bir tarih değil mi acaba?
Merhba, Evet Bülent Tıraş. 2 ay önce de bana vermemişlerdi ilk ilaç kullanmaya başladığımda sanırım kalınlaşmamı beğenmedi o yüzden destek verdi..Merhaba hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz yanlış hatırlamıyorsam bülent tıraş'da tedavi görüyorsun diymi ? ben de 22 Haziran da Estrofeme başladım 07 temmuz da kontrole gideceğim ama fitil ve bant vermediler merak ettim sebebini
Merhaba, transferiniz oldu mu?Merhabalar bende yarın kontrole gidiceğim estrofem içiyorum sabah akşam transfer sürecim 30 haziran yada 1 temmuz olur gibi demişti hemşire. 2 tane 5. Gün embriyom var ilk deneme aşırı heycanlı ama bence en heycanlı ve stresli kısım embriyolog tarafından elenme için arandığımız zamandı benim sürecim aşırı zor geçti opu felan boş folikül şişkinlik aff ya rabbi emeğimizi boşa çıkartmasın
Merhaba, evet Maslak Bülent Tıraş a gidiyorum. Temmuz 17 gibi de benim planlanıyor. Tabi istediğinizi sorabilirsiniz bildiğim, tecrübe ettiğim bişey olursa yardımcı olmak isterimMerhabalar siz de mi Bulent Tiras ile calisiyorsunuz bende kendisinin hastasıyım temmuz 27 side benim transferim olacak ins ama benim Merhaba, Nasilsin? tane embriyom kaldı sizinle iletişim kurmak isterim benim bir kac sorum var anlayamadigim
Merhabalar pazartesi ayın 5 i yani transfer oldum dün ağrılarım vardı ama bugün bişey hissetmiyorum korkuyorum :/Merhaba, transferiniz oldu mu?
Ben de kontrole gittim salı günü,bir sorun yok.intralipid serum aldım aynı gün.simdi CMT öğlende iki adet 3.gun embriyosu transfer edilecekMerhaba, benim rahim kalınlaşması inceydi o yüzden biraz fazlalaştırdı sizin de 11-12 si gibi büyük ihtimal transfer olue güzel haberler vermeniz dileğiyle.. Transfer sürecinizi de merak ediyorum
memnun musunuz? sosyal medyadan takip ediyorum funda hanımı :) bende irenbede yaptırdım transferlerimiMedical Park Funda Göde
sanırım ondan ben de dün gittim kontrole e2 değerim biraz düşük çıktı o nedenle vajinal de kullanmamı istediler estrofemi 12 temmuz da olacak transferim bir aksilik olmazsaMerhba, Evet Bülent Tıraş. 2 ay önce de bana vermemişlerdi ilk ilaç kullanmaya başladığımda sanırım kalınlaşmamı beğenmedi o yüzden destek verdi
Memnunum çok güler yüzlü bi doktor tabi çok yoğunlar o ayrı ama bütün tüp bebek merkezleri aynı yoğunlukta muhtemelenmemnun musunuz? sosyal medyadan takip ediyorum funda hanımı :) bende irenbede yaptırdım transferlerimi
güzel haberler alın inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsunMerhabalar pazartesi ayın 5 i yani transfer oldum dün ağrılarım vardı ama bugün bişey hissetmiyorum korkuyorum :/
Hayırlı haberler alalım inşallah hepimizMemnunum çok güler yüzlü bi doktor tabi çok yoğunlar o ayrı ama bütün tüp bebek merkezleri aynı yoğunlukta muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?