Ben de kontrole gittim salı günü,bir sorun yok.intralipid serum aldım aynı gün.simdi CMT öğlende iki adet 3.gun embriyosu transfer edilecek
Merhaba benim de 28 temmuzda kontrolüm var.Estrofeme 8 temmuzda başladım.Sizin de mi genetik taramalı tüp bebek.Benim transferim geç yapılıcak tekrar hasta olurum diye korkuyorumBende o iğneden vurulduğunda dogum kontrol hapı kullandım 2 gun sonra estrofeme başlıcam 28 temmuz kontrol sonra transfer dediler sizde acıbademde misiniz
Yok genetik taramalı değil canım normalde benimde adet olmam gerekiyor ama ben geçenay lucrin iğne oldum olmazsın dedi doktor şuan estrofem kullanıyorumMerhaba benim de 28 temmuzda kontrolüm var.Estrofeme 8 temmuzda başladım.Sizin de mi genetik taramalı tüp bebek.Benim transferim geç yapılıcak tekrar hasta olurum diye korkuyorum
Ben de geçen ay yaptırdım lucrin iğne ama çok korkuyorum transfer bu kadar gecikirse tekrar adet olursam diye.Senin transfer ne zaman canım belli miYok genetik taramalı değil canım normalde benimde adet olmam gerekiyor ama ben geçenay lucrin iğne oldum olmazsın dedi doktor şuan estrofem kullanıyorum
Yok genetik taramalı değil canım normalde benimde adet olmam gerekiyor ama ben geçenay lucrin iğne oldum olmazsın dedi doktor şuan estrofem kullanıyorum
Merhaba kızlar ben 1 temmuzda transfer oldum sizin gibi önceki ayında lucrin vurulmuştum adetim 30 hazirandı ama adet olmadım transferim yapıldıBen de geçen ay yaptırdım lucrin iğne ama çok korkuyorum transfer bu kadar gecikirse tekrar adet olursam diye.Senin transfer ne zaman canım belli mi
Çok sevindim ya içim rahatladı.Hadi hayırlı olsun transferiniz.İnşallah burdan güzel haberlerinizi de alırızMerhaba kızlar ben 1 temmuzda transfer oldum sizin gibi önceki ayında lucrin vurulmuştum adetim 30 hazirandı ama adet olmadım transferim yapıldı
İnşÇok sevindim ya içim rahatladı.Hadi hayırlı olsun transferiniz.İnşallah burdan güzel haberlerinizi de alırız
Sabret canım bekle biraz daha adet olana kadar umut var bence.Rabbim gönlüne göre hayırlı olanı versinİnşama çok umudum yok açıkçası 7.gün erken gebelik testi yaptım ama negarif çıktı
Amin inş canım hepimiz için hayırlısı olsunSabret canım bekle biraz daha adet olana kadar umut var bence.Rabbim gönlüne göre hayırlı olanı versin
Hayırlısı olsun canım.Ne olursa olsun pes etmek yok.Bak benim 5.transferim olucak evet diğerlerinde çok ağladım yıprandım ama en azından sağlıklı embriyo bulunana kadar çabaladık. Olsun olsun diye diretip hasta bebeklerimiz olmasındansa Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin inş canım hepimiz için hayırlısı olsunyarın test günüm ak koyun kara koyun belli olur
Aminn aminn tabiki herzaman hayırlısını istiyorum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşHayırlısı olsun canım.Ne olursa olsun pes etmek yok.Bak benim 5.transferim olucak evet diğerlerinde çok ağladım yıprandım ama en azından sağlıklı embriyo bulunana kadar çabaladık. Olsun olsun diye diretip hasta bebeklerimiz olmasındansa Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bende korkuyordum hatta hemşireye söyledim iğneden dolayı adet olmazsınız dedi 28 temmuz kontrolüm rahim kalınlığı uygunsa 5 gun içinde transfer olcak şuan estrofem kullanıyorum sadece 28 inde kontrolüm var banada uzun geliyor bu süreç ama bilemedimBen de geçen ay yaptırdım lucrin iğne ama çok korkuyorum transfer bu kadar gecikirse tekrar adet olursam diye.Senin transfer ne zaman canım belli mi
İnşallah herşey yolunda gider desene aynı zamanlarda transferimiz.Benim diğerleri hep 21.gün yapıldı.İlk defa böyle gecikecek.Demek ki senin de benim de doktorumuz böyle uygun görmüş.Önce Allah'a sonra doktora güvenicez,sabredicez canım.Bende korkuyordum hatta hemşireye söyledim iğneden dolayı adet olmazsınız dedi 28 temmuz kontrolüm rahim kalınlığı uygunsa 5 gun içinde transfer olcak şuan estrofem kullanıyorum sadece 28 inde kontrolüm var banada uzun geliyor bu süreç ama bilemedim
Aynen canım Allah eziyetimizin emeklerimizin karşılığını en güzel şekilde almamızı nasip etsin. Benim ilk olcak heycan ve korkuda var hakkımızda hayırlısı olsun bekliycez güvencez yapcak bisey yok ❤İnşallah herşey yolunda gider desene aynı zamanlarda transferimiz.Benim diğerleri hep 21.gün yapıldı.İlk defa böyle gecikecek.Demek ki senin de benim de doktorumuz böyle uygun görmüş.Önce Allah'a sonra doktora güvenicez,sabredicez canım.
Naptın canım test yaptın mı.İnşallah güzel haberlerin vardırAmin inş canım hepimiz için hayırlısı olsunyarın test günüm ak koyun kara koyun belli olur
Ah canım keşke ama maalesef negatif oldu inş sizler güzel haberler alırsınızNaptın canım test yaptın mı.İnşallah güzel haberlerin vardır
Yaa çok üzüldüm.Allah büyük canım üzülme sakın vardır bir zamanı.En yakın zamanda Rabbim sevindirsin inşallahAh canım keşke ama maalesef negatif oldu inş sizler güzel haberler alırsınız
Amin canım inş hepimizi sevindirsinYaa çok üzüldüm.Allah büyük canım üzülme sakın vardır bir zamanı.En yakın zamanda Rabbim sevindirsin inşallah
MERhaba sizin rahim kalınlığınız kaçtı. Bugün adetimin 3. Günü endometrium 2,5 çıktı. Estrofem verdi . Kalınlaşır mı acaba transfere kadarMerhaba, benim rahim kalınlaşması inceydi o yüzden biraz fazlalaştırdı sizin de 11-12 si gibi büyük ihtimal transfer olue güzel haberler vermeniz dileğiyle.. Transfer sürecinizi de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?