temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cok sağolun kizlar iyi dilekleriniz icin ben de ilk size haber verdim baska da kimseye haber vermedim daha gercekten ailem kadar yakin oldunuz burda bana, her animizi paylastik birbirimize destek olduk. Keske normal hayatta da görüssek diyorum hatta cogu arkadasimdan daha cok destek gordum sizden. Ay aglicam simdi
Gecelim dogum hikayeme. Oglen 12.30 da suni sanciyi baslattilar. Aksam 7 ye kadar agrilara dayandim zaten adet agrisindan cok az fazlaydi. 7 de epidural 1. doz yapildi. Sonra etkisi 2 saatte gecti. Aslinda 2 saatte 1 yapiliyodu ama ben azicik dayaniyim dedim saat 11 de 2. dozu aldim. Ama etkisi hic olmadi. 11 de sancilarim fazlalasti suyum geldi baya bosaldi yani sanki 1 lt su akti icimden. Ama yine de agrilar dayanilmayacak gibi degil kizlar. Benim canim cok tatlidir o yüzden zorlandim ama arada sancilar kesiliyo hicbi sey olmamis gibi guluyosunuz. Sonra tekrar geliyo bagiriyosunuz falan :)
Neyse beni 12 de doguma aldilar o ara sancidan baya bağırdım dayanamiyorum diye. Dogumhanede esim de yanimdaydi. 40 dk boyunca ikinmayi denedim. Ama beceremedim bi türlü çünkü dogumhanede hic aci sanci hissetmedim. Sadece azicik kabizmisim gibiydi. Oyle olunca ikinmam yetersiz kaldi. Ebeler karnıma bastira bastira dogurttular. Artik kendimden gecmisim oglumu gordum inanamadim. Ama inanin hic aci hissetmedim kafasının ciktigi ani hatirliyorum o biraz acidi sadece :)
Sonra kucagima verdiler oglumu cok guzel bi duyguydu. Bu ana kadar her sey cok guzeldi.
Sonra esimle oglumu cikardilar dikislere baslandi. 2 saat surdu dikisler dokularim cok hassasmis diktigi yere dokununca dikisler atti tekrar diktiler falan. Uyusuk oldugu icin aci cok az hissettim ama psikolojik olarak coktum. Doktor bile sok oldu nasil hassas olur bu kadar diye. Neyse dikisler bitti beni kaldirip sedyeye yatirip goturceklerdi. O arada tansiyonum dusmus bayilmisim. Gozlerimi açtım baska bi odaya almislar bana sesleniyolardi. Bi an öldüm sandim nerde oldugumu algiyamadim. Sonra kendime geldim odaya aldılar. O kadar saat cikmayinca esim ve aileler meraktan olmusler tabi. Oglusum da cok acikmis :) sutum geldi hemen sukur ama gogus ucum olmadigi icin cok zor tutuyo. Cok guzel bi duyguymus kizlar gercekten. O dogum yapan kisinin ben olduguna inanamiyorum.
Ama baştan sona dikisliyim makatta bile var sezaryenliden daha kotu haldeyim. Travma yaşıyorum dogumu dusundukce bayiliyorum asiri kan kaybi yasamisim zaten. Oglumla da tam ilgilenemiyorum. Insallah gecer bugunler.
Size nacizane tavsiyem epidural almayın cidden ikinma hissi gidiyo. Bir de sanci ya da su olmadan hastaneye gitmeyin. Disardan mudahale normal gidisati bozuyo.
Allah geride kalanlara hayirli doğumlar nasip etsin :)

Ya ne guzel anlatmis sin biraz zor olmuş ama başardın yemin ediyorum sizi gördükten okuduktan sonra bende acab Sezeryan sonrası normal doğum yapabilirmiyim diye düşünüyorum bi gaza gaza geliyorum sormayın emzirmek içinde elinden geleni yap më güzel maşallah sana sütun var ilk silikon göğüs ucuyla alisir sonra normale donersin ay burda doğum yaptıkları gördükçe bende hevesleniyorum artık bizim de zamanımız biran önce gelsin diye bizim 2 hafta falan daha var size bol emzirmeli bol kakalı bezli günler ins gaz problemi olmaz

Kızlar saat 3te doğumhaneye girdim 3:17 doktorum geldi 3:26 da 3490 gr bebegimi çatır çatır doğurmuş bulunmaktayım... Herkeslere tavsiye ederim basta zor gibi gelsede gerçekten çok kolaymis ay bunun için mi millet korkup kendini kestiriyor diyorum simdik... inşallah hepiniz bian evvel kucağınıza alırsınız... Uyucam simdi ben

Çok geçmiş olsun. Biraz zor bir Doğum olmuş ama sonu güzel bebeğine sağlıkla kavuşmuşsun çok şükür . Allah analı babalı büyüsün İnşallah canım.

Canım çok çok geçmiş olsun .tez zamanda iyileşirsin umarım. Normal.dogum yürek işi derim hep valla tebrik ederimbebeğin le güzel günleriniz olsun inşallah

Allah analı babalı büyütsün. Normal Doğum herkeste aynı olmuyor. Kimi çok kolay doğuruyor. Siz de o şanslı kışındasınız demek ki ne mutlu.

Gözünüz aydın canım. Sağlıkla büyütürsun inşallah bebeğini. Güzel günleriniz olsun ..vefalı hayırlı evlat olsun inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Hemen iyileşirsin inşallah. Kolay değil vallahi. Güzel günleriniz olsun bebeğin le. Sağlıkla buyur inşallah

Ay inanmıyorum doğdu bitti bilemii ben şok,kız çok kolay oldu maşallah sana darısı bana ve diğer normal bekleyenlere, iyice cesaretim geldi sen gibi çatır çatır doğurmak istiyorum, Allahım sana ve bebeğine sağlıklı güzel ömürler versin bol bol kokla annesi

Canım çok şükür inşallah iyileşirsin sende en kısa zamanda sen işin büyük kısmını kolay atlatmışsın ne güzel yavrunda kucağında daha neolsun, biz herzaman yanındayız iyileş hızlıca,

Ahh canım benim çok geçmiş olsun. Bebeğin sağlıkla büyüsün.. bende hep derim normal olmuyorsa zorlamamak lazım. Batikon falan sürülür mutlaka inşallah toparlarsın rahatlarsın. Bebiş iri miydi zorlandın bu kadar

Zoru başardın canım sağlıkla büyüt bebeğini.. yaraların dikişlerin de hemen iyileşir inşallah. Doğum anını düşünme boşver bebeği düşün sen..

Canım gözün aydın :) sağlıkla büyüsün kuzun:))

Gizun aydin Güle güle büyüt darısı bana inşallah hayirlisiyla ve benim gibi bekleyenlere

Maşallah cnm iyi istirahatlar :)

Gözünaydın canım Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Bende ilk oglumda alistiramadim da bunda bari alistirayim diyorum alisinca cok rahat edersin diyorlar . Chicconun kaucuk damakli emzigini,aventin silikon emzigini almistim ama biraz tutuyor sonra itiyor hemen . En son nuk denedim onda da aynisini yapti. Aventin soothie si varya plastik kocaman acaba onlar nasil onlarda deneyen varmi

Canim sezeryande hic kolay degil inanki 16 gunluk oldum hala dikis yerlerim iyilesmedi aciyor icten ice

Canim dogumun cok kolay olmus ama senin dokularin cok hassasmis o zorlamis seni insallah dikislerinde bir an once iyilesir . Kendini sakin zorlama iyi oldum diye dinlen bol bol.insallah cabucak toparlarsin kendini . Bebisinde saglikliymis bak ne guzel en onemlisi o . Cok gecmis olsun

Ay ne guzel bir dogum olmus masallah iyi dinlenmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…