- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #22.221
Canim boş gebeliktir büyük ihtimalle ama çoğu kadın bu acı tecrübeyi yaşıyor çok geçmiş olsunArkadaşım 9 haftalik boş gebelik deniyor su an. Bebek yok kese var malesef. Pazartesi hala bebek yoksa kürtaj olacak o yüzden sizin tecrubenizi merak ettim
Kizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogduhikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
idrar yolu iltihabı olabilir canımYa hanımlar hoş bi soru değl ama affınıza sığınark soruyorum. İdrar yaptğmz yerden akıntı gelme ihtimali var mı? Ben acı hissediyorum. Ve pedin üstün tarafına denk geliyor zaten baktığımda da idrar yaptığm yerin üstünde bişyler görüyorum. Bilemedim dr arasam mı? Yoksa ben mi oyle zannediyorum fikri olan yazabilir mi?
ohh gözün aydın kilosu filan maşallah yakışıklıya, Allah ım darısı bize inşallah zaten sayıca doğurmayanlar olarak azaldıkKizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogduhikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
bende nazara inanıyorum kuzum, yoksa bende merak ediyordum çınarı.Canım babamız biraz hassas o konuda. Bir de çok çabuk nazara geliyoruz.Kusurumuza bakma olur mu teyzesi. Sağlığı iyi çok şükür. Sadece sindirim sisteminin gelişmemesinden dolayı epey sıkıntılıyız. Çok zorlanıyor. Bizi de zorluyor. Dün 24 saat neredeyse hiç uyumadım.
Canım hadi gözünaydın ikiniz de iyisiniz çok şükürhelal olsun bak öyleydi böyleydi derken normal doğumla sağsalim kavuştuk alpimize
Hoşgeldi aramızageçmiş olsun sana da canım
Çarşambayı bekleriz inşallahBen de kalıyorum Çarşamba günü inş :)
Hakikaten senin günün de pek bi gerideymişEn son doguracak olan benmisim gibi geliyo bana
resmen saat sayıyorum artık :)Çarşambayı bekleriz inşallah
Yaşasınnn istediğin oldu kızzzKızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Yaylaya geldik pikniğe camların serinliğinde yatiyom bizimkisi yemek hazırlıyor hayret arada birde ufaklık kipirdiyo agritiyoArzucum bugün diye diye doğurcan vallahadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de doğurursan F fatmaelifnur ve ben kalıyoruz en yakın tarihli
Canim cok sukur gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin . Cok sevindim normal dogum yapmana . Bebisinde gayet iyi dogmus masallahKizlar dogum yaptim Alp'imiz geldi, normal dogum oldu. Ikimizin de sagligi yerinde sukur. 3715 gr 54 cm dogduhikayemi biraz iyilesince paylasicam ama zor bi dogum oldu. Size cok dua ettim benimki gibi olmasin cok kolay olsun diye. Insallah siz de sag salim kucaginiza alirsiniz bebislerinizi
Oooo hayirlisi olsun :)))Kızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Gözün aydin sağlıkla gelsin hemen senin şu dansa başlıyorum bendeSanırsam sancım var.. Belim kopcek gibi ve karnımda tas tasiyormusum gibi..
Gözün aydın canım hayırlı doğumlar olsun inşKızlar hastanedeyim yatisim yapıldı 4 5 cm acikligim varmış.. Doğuruyom beeeen yihuuuuu.....
Valla ben düşünüyorum hatta hastane çantama bile koydum ben avent in emzigini aldım ilk kızım da çok sorun yaşadım kv vermek istemedi falan baya sorunlar oldu aramızda şimdi kızım 4 yaşında ve baş parmağını emiyor ne yaptıysam biraktiramadim bunda kimseyi dinlemicem hastanede sokucam agzinaKizlar bebisleri emzige alistirmayi dusunuyor musunuz . Birde emzik markasi tavsiyesi istiyorum kullananlardan hangisini daha kolay aliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?