temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kanda çıktı ama doktor bebeğin var dedi ve vücudumdaki deişikliklerden de farkedilebiliyodu neyse bundn sonrası önemli olan kendime dikkat etmem lazım bidahaki bebeğim çok geç olur mu acaba??

Canım kanda catlatma.ignesi yaptirdiysan yaptırdıktan ilk 12-13 günlerde pozitif verir çünkü iğne bhcg icerir. ayrıca yasin daha çok küçük canım bu kadar yıpratma kendini lütfen bebek hiç oluşmamış ki zaten . eğer bir problemin yoksa igneyi tavsiye etmiyorum çünkü ilerde yumurta tembelliği yapıyormuş . bide şöyle düşün ya kese olussaydı da eğer dusseydi bak o zaman üzül kürtaja alıyorlar işte bu gerçekten psikolojık travma. bence haline şükret tatlım . ben bos gebelık kurtaj oldum 9 ay sonra tekrar hamileyim 1 oğlum var oğlundan önce de 2 kimyasal gebelik yaşadım . herşey insanlar için pozitif olmamiz gerekiyor .

Olayın tekrarlamasından yada geç hamile kalmaktan korkuyorum

Canım korkmamalısın.. Bu durum herkesin başına gelebilecek bir şey. Evet kolay değil çok zor ama er ya da geç bebeğin olacak. Hamile kalabilmişsin yeniden neden kalamayasın ki? Umudunu kaybetme kendini yıpratma... Yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla alırsın inşallah kucağına.. Ama lütfen yıpratma kendini.

Anladım canım ya ne bilim 10. Güne göre de yüksek çıkmış canım da hayırlısı olsun inş bekletmez daha fazla meleğin

Evet en doğrusu bu galiba Bir de bugün sabahtan beri çok az miktarda pembe akıntı şeklinde lekelenmem oluyor Eğer adet olmuş olsaydım bu şekilde olmazdı bunun ne olduğunu anlayamadım Bebekten dolayı mı oluyor gittiği için mi yani

Canım bende de aynı durum var. Tansiyonum düşük nabzım hep yüksek 120 leri görüyor nabzım. Yatakta sağdan sola dönsem nefes nefese kalıyorum. Kalp doktoruma gittim dün bunların hepsi normal dedi. Çok hayatını etkilemediği sürece gelmene gerek yok dedi. Dinlen bol bol dedi. elmol canım senin de vardı bu sorunun bilgin olsun :)

Bilmiyorum ki canım.. Gittiği için olsa kanama şekilde olur diye biliyorum ama belli de olmaz bekle bakalım

Evet canım normalmiş çarpıntı nabız yüksekliği sağlık olsun artık herşeye dayaniyoruz bebislerimiz iyi olsun yeter ki

Kizlarr bisey sorcam :)
Aranizda benim gibi karni cikan varmi ikinci gebeligi olupta baya bildigin beş aylik gibi sekil aldi sip siviri karnim var kutu gibi cok erken deyilmi cikmasi ya.

kızlar sigara kullananlar hamilelikten sonra ne yaptınız ?içenininiz var mı az da olsa ? benim içimsıkılıo cok iyi degilim sigara içmedigimden yoksunluk belirtisi olabilir mi ?

kızlar sigara kullananlar hamilelikten sonra ne yaptınız ?içenininiz var mı az da olsa ? benim içimsıkılıo cok iyi degilim sigara içmedigimden yoksunluk belirtisi olabilir mi ?
Canım bulantidan dolayı zaten içemiyorum çok şükür de ama Marl... touch one diye bişey var 0,1 oranli yok gibi bişey ondan almıştım başta

Kizlar iyi gecelerr.. benim bir sorunum varr 9+4 gunluk hamileyim. Kasiklarima ara ara kramplar bicaklar giriyo. Yumurtaliklarima da. Ani tepkiler veriyorum cok sancilaniyorum. Nedeni ne olabilir? sizde de oluyomu

Canim çok geçmiş olsun zor bir durum ama daha da ilerlemiş olsaydı daha çok uzulecektin. Herşey de var bir hayır. Şukret canım... bak ben mayıs ayında hamile olduğumu ogrendim haziran da kürtaj olmak zorunda kaldim. Kese oluşmuştu, kese içerisinde bebek de vardı ama kalbi hiç atmadı bebegimin. Kaç doktor gezdim inanmadım. Omrumden ömür gitti o zamanlar. Ama bak Allah tekrar nasip etti sukurler olsun. insallah bu sefer sag salim alirim kucagima. Allah im sana da inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…