- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.341
Kanda çıktı ama doktor bebeğin var dedi ve vücudumdaki deişikliklerden de farkedilebiliyodu neyse bundn sonrası önemli olan kendime dikkat etmem lazım bidahaki bebeğim çok geç olur mu acaba??
merhaba, ben de 10.hafta içindeyim. son 4 güne kadar bende de başlarda çok agriyodu fakat bu ara çok ağrım yok
Olayın tekrarlamasından yada geç hamile kalmaktan korkuyorumCanım kanda catlatma.ignesi yaptirdiysan yaptırdıktan ilk 12-13 günlerde pozitif verir çünkü iğne bhcg icerir. ayrıca yasin daha çok küçük canım bu kadar yıpratma kendini lütfen bebek hiç oluşmamış ki zaten . eğer bir problemin yoksa igneyi tavsiye etmiyorum çünkü ilerde yumurta tembelliği yapıyormuş . bide şöyle düşün ya kese olussaydı da eğer dusseydi bak o zaman üzül kürtaja alıyorlar işte bu gerçekten psikolojık travma. bence haline şükret tatlım . ben bos gebelık kurtaj oldum 9 ay sonra tekrar hamileyim 1 oğlum var oğlundan önce de 2 kimyasal gebelik yaşadım . herşey insanlar için pozitif olmamiz gerekiyor .
Olayın tekrarlamasından yada geç hamile kalmaktan korkuyorum
Anladım canım ya ne bilim 10. Güne göre de yüksek çıkmış canım da hayırlısı olsun inş bekletmez daha fazla meleğinIğnenin onuncu günü Beta HCG değerim 10.28 çıktı Dün onüçüncü gündü ve 1.27 çıktı Doktor gecikmenin olduğunda gelmemi söyledi Adetin üçüncü günü sanırım Test yapmak için yine gideceğim
Evet en doğrusu bu galiba Bir de bugün sabahtan beri çok az miktarda pembe akıntı şeklinde lekelenmem oluyor Eğer adet olmuş olsaydım bu şekilde olmazdı bunun ne olduğunu anlayamadım Bebekten dolayı mı oluyor gittiği için mi yaniCanım korkmamalısın.. Bu durum herkesin başına gelebilecek bir şey. Evet kolay değil çok zor ama er ya da geç bebeğin olacak. Hamile kalabilmişsin yeniden neden kalamayasın ki? Umudunu kaybetme kendini yıpratma... Yeniden hamile kalırsın ve sağlıkla alırsın inşallah kucağına.. Ama lütfen yıpratma kendini.
Sağ olun İnşallah ben de çok istiyorumAnladım canım ya ne bilim 10. Güne göre de yüksek çıkmış canım da hayırlısı olsun inş bekletmez daha fazla meleğin
Canım bende de aynı durum var. Tansiyonum düşük nabzım hep yüksek 120 leri görüyor nabzım. Yatakta sağdan sola dönsem nefes nefese kalıyorum. Kalp doktoruma gittim dün bunların hepsi normal dedi. Çok hayatını etkilemediği sürece gelmene gerek yok dedi. Dinlen bol bol dedi.Kızlar sizde de bitkinlik hali var mı, çok uykum var gibi uyumak istemiyorum gibi nebilim herşeye gerilebiliyorum :/ bide kalbim çok hızlı atıyor bu hafta başladı ama bu durum nefes nefese kalıyorum şuan mesela uzanıyorum ama kalbim hep pıt pıt
Evet en doğrusu bu galiba Bir de bugün sabahtan beri çok az miktarda pembe akıntı şeklinde lekelenmem oluyor Eğer adet olmuş olsaydım bu şekilde olmazdı bunun ne olduğunu anlayamadım Bebekten dolayı mı oluyor gittiği için mi yani
Evet canım normalmiş çarpıntı nabız yüksekliği sağlık olsun artık herşeye dayaniyoruz bebislerimiz iyi olsun yeter kiCanım bende de aynı durum var. Tansiyonum düşük nabzım hep yüksek 120 leri görüyor nabzım. Yatakta sağdan sola dönsem nefes nefese kalıyorum. Kalp doktoruma gittim dün bunların hepsi normal dedi. Çok hayatını etkilemediği sürece gelmene gerek yok dedi. Dinlen bol bol dedi.elmol canım senin de vardı bu sorunun bilgin olsun :)
Anlayamadım bende bi kaç gün beklicem bakalım ne olcakBilmiyorum ki canım.. Gittiği için olsa kanama şekilde olur diye biliyorum ama belli de olmaz bekle bakalım
Ben baktim kiz diyor amabir akrama erkek cikiyordu cin takviminde doktor kiz dediKızlar bebişlerin cinsiyetleri ile ilgili ne hissediyorsunuz? Çin takvimine baktınız mı?
23ekimdi son adetim hesaplamadim ama 6+5galiba adete gore.Adete gore kac haftalık olman gerekiyor :)
Bebisin 1 buçuk cm :)
Canım bulantidan dolayı zaten içemiyorum çok şükür de ama Marl... touch one diye bişey var 0,1 oranli yok gibi bişey ondan almıştım baştakızlar sigara kullananlar hamilelikten sonra ne yaptınız ?içenininiz var mı az da olsa ? benim içimsıkılıo cok iyi degilim sigara içmedigimden yoksunluk belirtisi olabilir mi ?
Canim çok geçmiş olsun zor bir durum ama daha da ilerlemiş olsaydı daha çok uzulecektin. Herşey de var bir hayır. Şukret canım... bak ben mayıs ayında hamile olduğumu ogrendim haziran da kürtaj olmak zorunda kaldim. Kese oluşmuştu, kese içerisinde bebek de vardı ama kalbi hiç atmadı bebegimin. Kaç doktor gezdim inanmadım. Omrumden ömür gitti o zamanlar. Ama bak Allah tekrar nasip etti sukurler olsun. insallah bu sefer sag salim alirim kucagima. Allah im sana da inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsinOlayın tekrarlamasından yada geç hamile kalmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?