temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canımn gözünüz aydınn pirenses gelmiş,darısı hepimizin başına, doktor güzel geçmiş sevindim için rahatlamıstır, bebişler büyüyoor❤

Günadın hanımlar bende yoğun olarak afedersiniz kabızlık hakim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yarın detaylı kan tahlilim var. 8+2 olduk. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız hepinizi kutluyorum

Hayırlı
günaydın kızlar bir bugün 6+4 olduk birazdan kalp atışları için doktora gidecem çok korkuyorum inşallah sorun yoktur

Hayırlı olsun bizde kalp atışı ultrasonla duyulmaması hatta dr keseyi bile göremedi biraz korktuk ancak alttan muayene etti ve içimiz rahatladı. İlk başta ultrasonla göremezse endişelenme alttan muayeneye hazırlıklı git yine de. İnşallah pıt pıtları duyarsınız

İyide hic gaz yada kabizlikta yok.

canım merhaba :) Bu konuda ilginç bir tespitim var :) bende demir eksikliği var o yüzden ıspanak tüketmeye özen gösteriyordum ilk haftalarda. ve sürekli ishalim vardı hatta doktor tahlil istedi sıkıntı olur bu durum enfeksiyon olabilir dedi kısaca bisürü uğraştık. Sonuç ıspanak ishal yapıyormuş beni :) kestim ve düzeldi. şimdi hepimiz gibi zorla gidiyorum tuvalete :) ıspanak normal sulu yemek gibi pişirip az yoğurtla tükettim. sen de istersen bir dene canım

Ayy yaşasınn çok teşekkür ederim umarım iyi gelir yoksa hiç istemesem de sabah 1 orta Türk kahvesi üzerine 4-5 nefes sigara içiyorum aksi halde tuvalet hayal oluyor

Kizlar dun yazamadim ama dun doktorum diyet yapmami soyledi neymiş karin bolgem yagli bebekte bi anormallik olursa goremezmiş diyetisyene yolladi banada sacma geldi hamileyken nasil kilo verilirki.

Kizlar dun yazamadim ama dun doktorum diyet yapmami soyledi neymiş karin bolgem yagli bebekte bi anormallik olursa goremezmiş diyetisyene yolladi banada sacma geldi hamileyken nasil kilo verilirki.
Banada daha onceki hamileligimde seker ve tansiyon yükseldiği icin diyet yapmamı soluyor doktor canim en fazla 10 kilo almaliymisim nasil olacaksa elimden geldigince dikkat ediyorum ama hamileyiz sonucta canimiz bisiler cekiyo zor yani diyet yapmak

Ayy yaşasınn çok teşekkür ederim umarım iyi gelir yoksa hiç istemesem de sabah 1 orta Türk kahvesi üzerine 4-5 nefes sigara içiyorum aksi halde tuvalet hayal oluyor
yok canım yaa yapma yazık bebişine her nefesinde o kesenin içinde dumandan nefes alamadığını düşün o zaman içemezsin. bence bir dene. her koşulda kahve+sigaradan iyidir

valla canım ben diyet yapmadan 2 kilo verdim bir haftada. midem öyle kötü ki hiç iştahım yok. zaten yiyince de midem kötü oluyor. bence sen de sadece çok kalorili olanları çıkar normal gerekli gıdanı al besinsiz bırakma ama gereksiz kalori alma fazladan. yoksa öyle sıkı bir diyet yapamazsın

yok canım yaa yapma yazık bebişine her nefesinde o kesenin içinde dumandan nefes alamadığını düşün o zaman içemezsin. bence bir dene. her koşulda kahve+sigaradan iyidir
Çok haklısın ama hem bir kaçamak hem de sorunuma çare olarak düşünüp kendimce haklı sebepler buluyorum içmicem inşallah bundan sonra ıspanak yicem

Gebelik şekeri bende de vardı tatlı yiyormusun hiç doktor bana bişey demedi size dedimi

Evet canım gittim çok şükür iyi bebiş çok büyümüş. Şaşırdım valla kanama alanı çok yoğun değilmiş yatmaya devam haftada bir kontrol için çağırdı. Senin ne kadar sürede kontrolün?

15 gün sonra gitcm bebek iyi diye her haftaya gerek yok dedi benim 3.5 santim kanama alanım senin kanama dışarı çıktı benim çok az emmis öyle dedi ama baya buyudu bebek senin kaç hafta tam olarak

teşekkür ederim araştıracağım.

15 gün sonra gitcm bebek iyi diye her haftaya gerek yok dedi benim 3.5 santim kanama alanım senin kanama dışarı çıktı benim çok az emmis öyle dedi ama baya buyudu bebek senin kaç hafta tam olarak
Benim kanama alanı daha küçük 11.8 mm ama dışarı çıkıyorum

inşallah canım içini ferah tut güzel şeyler düşün. Güzel haberlerini bekliyoruz.. :)

Korkma canim duyamazsan da uzulme ben 8. Haftada duydum.

kızlarrrr doktordan geldim bin şükür pıt pıtları duyduk allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıkla devam etsin

Şoyleki zaten cola vs kave cay icmiyorum ve cok dikkat ediyorum her konuda ama tiroid yuksek oldugu icin bu kiloyu aliyorum hamileyken diyet yapma cok sacma geliyor zaten hep bebeye yararli seyler yiyorum tabiki miydem iyi ve tiksinti olmadi icin yiyorum yoksa zor ekmeyi bile kendim yapiyorum tam buğday unundan kilo almiym diye benim doktor cok pirpirikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…