- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 113
- 40
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #3.361
Canım gittim bugün öğleden önce ama giripte yazma fırsatı anca buldum. 37 haftalık görümcem bugün kontrole diye gitti apar topar sezeryana aldılar tansiyon 18 lere çıkınca dr çok riskli artık seni bekletemeyiz dedi. Onun koşturmacasından fırsat bulamadım. Çok şükür maaşallah sübhanallah çok tatlı bir piyemsesimiz olduferishhh cnm gttin mi doktora ne dedi sari akinti icin bnde de oluyr ara ara ins. hersey yolundadir
çok sevindim canım gözünaydın :) Allah bebişinize uzun sıhhatli ömür versin anneli babalı :) sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım gittim bugün öğleden önce ama giripte yazma fırsatı anca buldum. 37 haftalık görümcem bugün kontrole diye gitti apar topar sezeryana aldılar tansiyon 18 lere çıkınca dr çok riskli artık seni bekletemeyiz dedi. Onun koşturmacasından fırsat bulamadım. Çok şükür maaşallah sübhanallah çok tatlı bir piyemsesimiz olduanca evlere dağıldık. Banada bugün gittiğim farklı dr çok güzel ve rahatlatcı şeyler söyledi. Korkacak hiç bişi yok dedi. Kırmızıya dönük kanama hariç hiçbi lekelenmeden akıntıdan korkma dedi. Bebeği koruyucu etkenlerden dolayı farklı renklerde ve yoğunlukta akıntılar gayet normalmiş. Beybisimde büyümüş maaşallah 11.6 mm olmuş. Sat a yakın tarih çıktı bu sefer. Dr gayet dikkatli ölçtü sağolsun. Benim sata göre 7+5 usg de 7+3 çıktı. Çok koşturdum çok ayakta kaldım bugün ama allahıma binlerce şükür kendimi iyi hissediyorum. Sende takılma gayet normalmiş bunlar. Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah.
canım özel sağlık sigortan varsa kendi doktorumu önerebilirim sana, Pınar Tokatlıoğlu. Ataşehir'de kendi kliniği var. İnternet sayfası ve facebook hesabını takip edin göreceksiniz. Normal doğum konusunda birtek ona güveniyorum. Ayrıca Ebe Asude'yi de aklının bir kenarında tutAnadolu yakası normal Doğum destekleyen bir doktor önerisi rica edeceğim.
tatlım o çıkıntı şişkinlik :) kese bağırsaklara baskı yaptığı için kabızlık ve gaz sıkıntısı oluyor malesef. ben de öyle şişmiştim ne çabuk karnım belli oldu dedim ama şimdi karnımda 7 haftalık karnımdan daha küçük bir göbişim var :) 10.hafta içindeyim.Kizlarr bisey sorcam :)
Aranizda benim gibi karni cikan varmi ikinci gebeligi olupta baya bildigin beş aylik gibi sekil aldi sip siviri karnim var kutu gibi cok erken deyilmi cikmasi ya.
soğuklara dikkat et canım, üşüyütor olabilirsin, ama tabi sancıların şiddetlenirse doktoruna görün mutlaka, ihmal etme. bu arada ben de 9+5'im :)Kizlar iyi gecelerr.. benim bir sorunum varr 9+4 gunluk hamileyim. Kasiklarima ara ara kramplar bicaklar giriyo. Yumurtaliklarima da. Ani tepkiler veriyorum cok sancilaniyorum. Nedeni ne olabilir? sizde de oluyomu
Sagol canim cevap verdigin icin. Bebegin hayirli olsun ilk mi :)soğuklara dikkat et canım, üşüyütor olabilirsin, ama tabi sancıların şiddetlenirse doktoruna görün mutlaka, ihmal etme. bu arada ben de 9+5'im :)
Kızlar bebişlerin cinsiyetleri ile ilgili ne hissediyorsunuz? Çin takvimine baktınız mı?
sağol canım senin de hayırlı olsun. evet ilk. 17 temmuz doğum görünüyor. bilmiyorum nasıl geçecek bu günler :)Sagol canim cevap verdigin icin. Bebegin hayirli olsun ilk mi :)
Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin..aramizda bi gun var belki ayni gun kucagimiza aliriz :) nasil gidiyo hamileliksağol canım senin de hayırlı olsun. evet ilk. 17 temmuz doğum görünüyor. bilmiyorum nasıl geçecek bu günler :)
inşallah canım içini ferah tut güzel şeyler düşün. Güzel haberlerini bekliyoruz.. :)günaydın kızlar bir bugün 6+4 olduk birazdan kalp atışları için doktora gidecem çok korkuyorum inşallah sorun yoktur
Korkma canim duyamazsan da uzulme ben 8. Haftada duydum.günaydın kızlar bir bugün 6+4 olduk birazdan kalp atışları için doktora gidecem çok korkuyorum inşallah sorun yoktur
amin inşallah. belli olmaz tabi aynı gün de alabiliriz kucağımıza. hamilelik şükür iyi gidiyor. çok fazla sıkıntı yaşatmadı şimdiye kadar. ara ara midemde hazımsızlık şikayetim oluyor o kadar. göğüslerdeki hassasiyet ve dolgunluk başından beri var. senin nasıl gidiyor?Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin..aramizda bi gun var belki ayni gun kucagimiza aliriz :) nasil gidiyo hamilelik
Allah hayırlısıyla kucağnıza sağ salim almayı nasip etsin gün geçtikçe iyi oluyorum ama bugün saat 6 buçukta resmen ölümcül karın ağrılarıyla uyanda regl olmuşum dünkü lekelenmelerden de belliydi zaten ama hiç bu kadar şiddetli bi ağrı görmedim ben benim adet sancılarım olmazdı hiç adet olduğmu anlamazdım bile evlendikten hatta son 1 sene içinde şiddetli sancılarım olmaya başladı bugünkü en fenasıydı ağrı kesiciyle bastırdımCanim çok geçmiş olsun zor bir durum ama daha da ilerlemiş olsaydı daha çok uzulecektin. Herşey de var bir hayır. Şukret canım... bak ben mayıs ayında hamile olduğumu ogrendim haziran da kürtaj olmak zorunda kaldim. Kese oluşmuştu, kese içerisinde bebek de vardı ama kalbi hiç atmadı bebegimin. Kaç doktor gezdim inanmadım. Omrumden ömür gitti o zamanlar. Ama bak Allah tekrar nasip etti sukurler olsun. insallah bu sefer sag salim alirim kucagima. Allah im sana da inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin
Gittin mi doktora canım ne yaptinİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?