temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ferishhh cnm gttin mi doktora ne dedi sari akinti icin bnde de oluyr ara ara ins. hersey yolundadir
Canım gittim bugün öğleden önce ama giripte yazma fırsatı anca buldum. 37 haftalık görümcem bugün kontrole diye gitti apar topar sezeryana aldılar tansiyon 18 lere çıkınca dr çok riskli artık seni bekletemeyiz dedi. Onun koşturmacasından fırsat bulamadım. Çok şükür maaşallah sübhanallah çok tatlı bir piyemsesimiz oldu anca evlere dağıldık. Banada bugün gittiğim farklı dr çok güzel ve rahatlatcı şeyler söyledi. Korkacak hiç bişi yok dedi. Kırmızıya dönük kanama hariç hiçbi lekelenmeden akıntıdan korkma dedi. Bebeği koruyucu etkenlerden dolayı farklı renklerde ve yoğunlukta akıntılar gayet normalmiş. Beybisimde büyümüş maaşallah 11.6 mm olmuş. Sat a yakın tarih çıktı bu sefer. Dr gayet dikkatli ölçtü sağolsun. Benim sata göre 7+5 usg de 7+3 çıktı. Çok koşturdum çok ayakta kaldım bugün ama allahıma binlerce şükür kendimi iyi hissediyorum. Sende takılma gayet normalmiş bunlar. Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah.

çok sevindim canım gözünaydın :) Allah bebişinize uzun sıhhatli ömür versin anneli babalı :) sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Anadolu yakası normal Doğum destekleyen bir doktor önerisi rica edeceğim.
canım özel sağlık sigortan varsa kendi doktorumu önerebilirim sana, Pınar Tokatlıoğlu. Ataşehir'de kendi kliniği var. İnternet sayfası ve facebook hesabını takip edin göreceksiniz. Normal doğum konusunda birtek ona güveniyorum. Ayrıca Ebe Asude'yi de aklının bir kenarında tut kendisi doğum koçu. sancıların başladığı anda kendisi ile irtibata geçiyorsun, seni hemen hasteneye yönlendirmiyor, evine gelip sancılarını ve açılmayı takip ediyor, doğuma hazır olduğunda hastaneye gidiyorsunuz. Daha önce çocuk doğurmadım ama uzun zamandır bebek beklediğim için çok araştırdım, hamile kalan arkadaşıma bu iki ismi önerdim. çok memnun kaldı. hatta ters gelen bebeğini çevirerek normal doğum yapmasını sağladılar. bebek ters hadi sezeryana demediler bunlar çok önemli

Kizlarr bisey sorcam :)
Aranizda benim gibi karni cikan varmi ikinci gebeligi olupta baya bildigin beş aylik gibi sekil aldi sip siviri karnim var kutu gibi cok erken deyilmi cikmasi ya.
tatlım o çıkıntı şişkinlik :) kese bağırsaklara baskı yaptığı için kabızlık ve gaz sıkıntısı oluyor malesef. ben de öyle şişmiştim ne çabuk karnım belli oldu dedim ama şimdi karnımda 7 haftalık karnımdan daha küçük bir göbişim var :) 10.hafta içindeyim.

Kizlar iyi gecelerr.. benim bir sorunum varr 9+4 gunluk hamileyim. Kasiklarima ara ara kramplar bicaklar giriyo. Yumurtaliklarima da. Ani tepkiler veriyorum cok sancilaniyorum. Nedeni ne olabilir? sizde de oluyomu
soğuklara dikkat et canım, üşüyütor olabilirsin, ama tabi sancıların şiddetlenirse doktoruna görün mutlaka, ihmal etme. bu arada ben de 9+5'im :)

Kızlar bebişlerin cinsiyetleri ile ilgili ne hissediyorsunuz? Çin takvimine baktınız mı?

Oğlumda çin takvimi uygundu. Bu kez kız çıkıyor. Ben de kız hissediyorum ama belli olmaz tabii.. Oğlumda çok kız istiyor ve kız diyip duruyor hatta isim bile buldu kendi aklınca bakalım daha zaman var öğrenmeme...

kızlarr bende 6+6 oldum bgn, çok sukur şıkayetlerim yok sadece ara ara hafif kahverengi akıntılarım oluyor, doktor kontrol için 8 hafta da cagırdı, mecburenn kalp atısı için 8 haftayı heyecanla bekliyoruz

Allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin..aramizda bi gun var belki ayni gun kucagimiza aliriz :) nasil gidiyo hamilelik
amin inşallah. belli olmaz tabi aynı gün de alabiliriz kucağımıza. hamilelik şükür iyi gidiyor. çok fazla sıkıntı yaşatmadı şimdiye kadar. ara ara midemde hazımsızlık şikayetim oluyor o kadar. göğüslerdeki hassasiyet ve dolgunluk başından beri var. senin nasıl gidiyor?

Allah hayırlısıyla kucağnıza sağ salim almayı nasip etsin gün geçtikçe iyi oluyorum ama bugün saat 6 buçukta resmen ölümcül karın ağrılarıyla uyanda regl olmuşum dünkü lekelenmelerden de belliydi zaten ama hiç bu kadar şiddetli bi ağrı görmedim ben benim adet sancılarım olmazdı hiç adet olduğmu anlamazdım bile evlendikten hatta son 1 sene içinde şiddetli sancılarım olmaya başladı bugünkü en fenasıydı ağrı kesiciyle bastırdım

Bende gittim doktora bu gün bebek iyi kalp atım dahada hızlandı duymadık ama 6+5 günlük olmuş bebek baya büyümüş ama kanama alanı azcik edilmiş ama bayasi duruyor dedi dışarda kanamam yok diye eme bilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…