- 23 Eylül 2014
- 204
- 301
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.041
Ayni agriyi bende cekiyorum ufacık ışık gozumu alıyor uyustu gözlerim agridanSağol canım.. Çatlayacak sanki.. Çok berbat..
Normal canım benim bebeklerin birine 6+2 6+5 dedi biri ileri biri geri normal yaniBir de geçen hafta dr a gittiğimde normal günümden 2 gün geri söyledi. Yani şu an 9+1 oldukaynı veya yakın olanınız var mı?
Çok geçmiş olsun kuzum hamileyken ağrıyan yerinize eşinizin elini koyun geçer diye duyardım hep bence Bi dene psikolojik olarak rahatlatır eğer inanıyorsan nazar duaları da okursa bence rahatlarsınAyni agriyi bende cekiyorum ufacık ışık gozumu alıyor uyustu gözlerim agridan
Ben 9+2 yim canimBir de geçen hafta dr a gittiğimde normal günümden 2 gün geri söyledi. Yani şu an 9+1 oldukaynı veya yakın olanınız var mı?
3.aydan itibaren yediklerinden beslenecek canimKizlar ben gunde 2 ogün yiyorum. Onuda az bisey yiyip doyuyorum. 48 kiloyum . Ne zamandan itibaren benim yemek yemeyisim bebegi etkiler bilen varmi ona gore zorla yemeyi denicemde
İlk 3 ay senin ne yediğinin önemi yok zaten sende olanı alıyor bebeğin ikinci üç ayda başlıyor kordon oluşunca diye biliyorum canım yani kendini zorlamana gerek yok vitamin takviyeni ihmal etme mideni bulandırıyorsa gece yatmadan içebilirsin ben öyle yapıyorumKizlar ben gunde 2 ogün yiyorum. Onuda az bisey yiyip doyuyorum. 48 kiloyum . Ne zamandan itibaren benim yemek yemeyisim bebegi etkiler bilen varmi ona gore zorla yemeyi denicemde
Saol canim benim. Esimle ilk defa ayri kalisimiz. is icin sehir disina gitti 1.5 ay sonra gelicek. O burda olsaydı dedigin gibi iyi gelirdi . Belkide yok diye uzuluyorum farkinda olmadan. Nazar duasi aklima gelmemişti okurum canimÇok geçmiş olsun kuzum hamileyken ağrıyan yerinize eşinizin elini koyun geçer diye duyardım hep bence Bi dene psikolojik olarak rahatlatır eğer inanıyorsan nazar duaları da okursa bence rahatlarsın
YaşasınBen 9+2 yim canim
Cok saol canim . Bir tek folik asit iciyorum baska bisey vermediler. Mide bulantilarim bitti gibi bisey Allaha sukur.İlk 3 ay senin ne yediğinin önemi yok zaten sende olanı alıyor bebeğin ikinci üç ayda başlıyor kordon oluşunca diye biliyorum canım yani kendini zorlamana gerek yok vitamin takviyeni ihmal etme mideni bulandırıyorsa gece yatmadan içebilirsin ben öyle yapıyorum
Yaşasınhangi ildesin canım?
Bir de biri whatsapp grubu oluşturalım demişti isteyen varsa ben varım
Eşini özlüyorsundur mutlaka Allah ayırmasınSaol canim benim. Esimle ilk defa ayri kalisimiz. is icin sehir disina gitti 1.5 ay sonra gelicek. O burda olsaydı dedigin gibi iyi gelirdi . Belkide yok diye uzuluyorum farkinda olmadan. Nazar duasi aklima gelmemişti okurum canim
Hoşgeldin canım :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Kızlar ben de geldim aranıza, gerçi benimki hayırlısıyla gelirse eylülde gelicek, eylül anneleri açılmamış hrnüz
Benim de ultrasona göre 9+1 ama doktorum satla uyumlu karından usg biraz küçük gösterebilir dedi yani satı kabul ediyor canım bu arada bulantin ne kadar sürdü benim hala geçmedi bikaç gün iyi oluyorum tekrar geri geliyor üç gündür yine kötüyüm 12. haftayı bekliyorum sabırlaBir de geçen hafta dr a gittiğimde normal günümden 2 gün geri söyledi. Yani şu an 9+1 oldukaynı veya yakın olanınız var mı?
Ayy ikizler miNormal canım benim bebeklerin birine 6+2 6+5 dedi biri ileri biri geri normal yani
Canım deme öyle. Ben bulantıdan hiçbirşey yiyemiyorum çok kötü sürekli serum vercek doktor. Kiloyu sorun etme yiyebiliyorsan ye. Sağlık sorunu olmadığı sürece kilo almayı dert etme. Ben üç kilo verdim son iki haftada çok vahim durumlarMerhabalar hanımlarbende bulantı filan kalmadı zaten çok da olmamıştı ama aşırı iştah başladı. 1 aydır görmediğim annem ve kardeşlerim kilo almışsın Dedi ben güya almadım diye kendimi kandırıyordum bu gidişle ben herşeyi yicem gibi duruyor bence biraz bulantı iyi bile olabilşr
Sende bnm gibi verenlerdensin demekCanım deme öyle. Ben bulantıdan hiçbirşey yiyemiyorum çok kötü sürekli serum vercek doktor. Kiloyu sorun etme yiyebiliyorsan ye. Sağlık sorunu olmadığı sürece kilo almayı dert etme. Ben üç kilo verdim son iki haftada çok vahim durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?