temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhabalar hanımlar bende bulantı filan kalmadı zaten çok da olmamıştı ama aşırı iştah başladı. 1 aydır görmediğim annem ve kardeşlerim kilo almışsın Dediben güya almadım diye kendimi kandırıyordum bu gidişle ben herşeyi yicem gibi duruyor bence biraz bulantı iyi bile olabilşr

Bir de geçen hafta dr a gittiğimde normal günümden 2 gün geri söyledi. Yani şu an 9+1 olduk aynı veya yakın olanınız var mı?

Kizlar ben gunde 2 ogün yiyorum. Onuda az bisey yiyip doyuyorum. 48 kiloyum . Ne zamandan itibaren benim yemek yemeyisim bebegi etkiler bilen varmi ona gore zorla yemeyi denicemde

Ayni agriyi bende cekiyorum ufacık ışık gozumu alıyor uyustu gözlerim agridan
Çok geçmiş olsun kuzum hamileyken ağrıyan yerinize eşinizin elini koyun geçer diye duyardım hep bence Bi dene psikolojik olarak rahatlatır eğer inanıyorsan nazar duaları da okursa bence rahatlarsın

Kizlar ben gunde 2 ogün yiyorum. Onuda az bisey yiyip doyuyorum. 48 kiloyum . Ne zamandan itibaren benim yemek yemeyisim bebegi etkiler bilen varmi ona gore zorla yemeyi denicemde
İlk 3 ay senin ne yediğinin önemi yok zaten sende olanı alıyor bebeğin ikinci üç ayda başlıyor kordon oluşunca diye biliyorum canım yani kendini zorlamana gerek yok vitamin takviyeni ihmal etme mideni bulandırıyorsa gece yatmadan içebilirsin ben öyle yapıyorum

Çok geçmiş olsun kuzum hamileyken ağrıyan yerinize eşinizin elini koyun geçer diye duyardım hep bence Bi dene psikolojik olarak rahatlatır eğer inanıyorsan nazar duaları da okursa bence rahatlarsın
Saol canim benim. Esimle ilk defa ayri kalisimiz. is icin sehir disina gitti 1.5 ay sonra gelicek. O burda olsaydı dedigin gibi iyi gelirdi . Belkide yok diye uzuluyorum farkinda olmadan. Nazar duasi aklima gelmemişti okurum canim

Cok saol canim . Bir tek folik asit iciyorum baska bisey vermediler. Mide bulantilarim bitti gibi bisey Allaha sukur.
Sadece rahimde agri mi diyim genislememi oyle bir his var. Idrar yolu enfeksiyon um var ondandir diye düşünüyorum bebege bisey olmasinda

Saol canim benim. Esimle ilk defa ayri kalisimiz. is icin sehir disina gitti 1.5 ay sonra gelicek. O burda olsaydı dedigin gibi iyi gelirdi . Belkide yok diye uzuluyorum farkinda olmadan. Nazar duasi aklima gelmemişti okurum canim
Eşini özlüyorsundur mutlaka Allah ayırmasındua iyi gelecektir hatta okurken uyursun belki daha iyi olur istersen çok hafif Bi klasik müzik de aç

Bir de geçen hafta dr a gittiğimde normal günümden 2 gün geri söyledi. Yani şu an 9+1 olduk aynı veya yakın olanınız var mı?
Benim de ultrasona göre 9+1 ama doktorum satla uyumlu karından usg biraz küçük gösterebilir dedi yani satı kabul ediyor canım bu arada bulantin ne kadar sürdü benim hala geçmedi bikaç gün iyi oluyorum tekrar geri geliyor üç gündür yine kötüyüm 12. haftayı bekliyorum sabırla

Canım deme öyle. Ben bulantıdan hiçbirşey yiyemiyorum çok kötü sürekli serum vercek doktor. Kiloyu sorun etme yiyebiliyorsan ye. Sağlık sorunu olmadığı sürece kilo almayı dert etme. Ben üç kilo verdim son iki haftada çok vahim durumlar

Sende bnm gibi verenlerdensin demek 50 iken 48 düştüm. Bulantilardan istahsizliktan . Ama bugun iyiyim insallah sizlerinde gecer bulanti gercekten başa bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…