temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Firtay Bulantı herkeste olmayabilir canım senin de belki öyledir. Ayrıca bazı kişilerde 7 veya 8 haftalikken de baslayabilir bulantı. Bunu takma kafana sen. Kese varsa normalse kalp atıslarini bekle. Bende de bir haftadir bulantı var mesela. Kimi de kalp atışı başlayınca mide bulanir diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum; )

Hemen baslamayabilir kimisinin hiç olmuyor kimisinin ilk 3 oluyor kimisinin ilk 3 aydan sonra başlıyor.bence bulantim yoksa hiç bulantı arama sukret bulantı çok kötü çünkü

Geceleri yatarken kasik agrisini cok hissediyorum birde bulanti olmayinca tatlim korkuyrm. kanamam yok fakat asiri derecede akintim var gunluk ped kullaniyrm. persembe gunu kontrol var beklemek cok zor gecmiyor zaman bi turlu.

Geceleri yatarken kasik agrisini cok hissediyorum birde bulanti olmayinca tatlim korkuyrm. kanamam yok fakat asiri derecede akintim var gunluk ped kullaniyrm. persembe gunu kontrol var beklemek cok zor gecmiyor zaman bi turlu.
Hepsi normal belirtiler. Ped kullanmamani tavsiye edebilirim sana çünkü o da nemli kaldığı için enfeksiyona neden olabiliyor. Zor ama sık sık iç çamaşırı değiştir ve açık renk ve pamuklu giy hep.

Kaşık ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrı çok normal rahim büyüyor büyüdükçe kaşıklar baskı yapıyor problem varmış gibi kendini kasma bebeğin psikolojik yapısı senin psikolojik yapın bağlı unutma elini karnına koy ve anın tadını çıkar evladın için dualar et.

Evet evet kesinlikle günlük ped kullanma nemli kaldığı için ya enfeksiyon kaparsın yada mantar olursun benim de çok akintim oluyor bende havlu kağıt kullanıyorum sık sık değiştiriyorum

Kızlar yaa 3 gündür baş ağrısı çekiyorum. Ara ara geçiyor gibi oluyor ama yeniden devam ediyor. Özellikle akşamları yoğun.. Normal mi ki? Yoksa idrardaki enfeksiyon kaynaklı mı?

Kızlar yaa 3 gündür baş ağrısı çekiyorum. Ara ara geçiyor gibi oluyor ama yeniden devam ediyor. Özellikle akşamları yoğun.. Normal mi ki? Yoksa idrardaki enfeksiyon kaynaklı mı?
Normal canım baş ağrısı vücut fazla kan pompalıyor o da basınç yapıp baş ağrısı yapıyor.

Merhaba idrarda ketonu pozitif ++ olsn var mı
Yok canım benim tahlil yapılmadı ama üç kilo verdim doktorum yapalım dedi. Uzun süreli beslenememe durumunda vücut karbonhidrat ve protein yokluğunda enerji için yağ yakıyormuş canım. Yağ yanınca da idrarda keton çıkıyormuş. Şeker hastalığın yoksa besinle ilgili bir durum. Serum takviyesi yapıyorlar. Benim bildiğim kadarıyla böyle.

Bunlarin hepsi gayet normal seyler boşa endiseliniyosun agri baslarda olur benim hala oluyor rahim buyudugu icin.

Firtay canım ağrı bende de oluyor. Hatta bazen batma şeklinde.. Rahim büyüyor malum.. Bulantıya gelince.. Kız olmasın daha ne istiyorsun valla benim ilkinde yoktu şimdi çok.. İnanılmaz berbat bir şey şu bulantı

Çok zorlanıyorsan minoset içebilirsin ama o da hafif bi ağrı kesici eğer ağrın şiddetli ise kesmez o yüzde boşuna ilaç aldığınla kalırsın karanlık sessiz bir yerde uyumaya calis

Sağol canım.. Doktor bana parol verdi ama içme diye uyardı grip olduğumda ateş olursa iç yoksa yok dedi. O yüzden içmemek daha iyi benim için. Bulantı ve sık idrara çıkmaktan uyuyamıyorum ki

kimse yokmu cevap verebilecek arkadaslar. ?
Canım benim 6 haftada başladı tam gaz devam ediyor kalp atisiyla başlar diyolar genelde ama hiç olmayadabilir senin olmaz inşallah gerçekten hamileliğin keyfini çıkarmak için sorunsuz geçmesi gerekliymiş isyan etmedim çok şükür bebeğim sağlıklı ben katlanırım diyorum katlanıyorum da ama gerçekten çok zor canım keyifle geçir inşallah hep böyle korkma

Bulantı ve kusman mi çok canım muhtemelen serum takviyesi yapılır susuz kalınca oluyormuş protein ve keton canım peki protein çıktı mı
Doktor yemek ye dedi kusma yok ama canım hiç bir şey yemek istemiyor çoğu şeyden tiksindim zaten nasıl olacak dua ediyorum sadece inşallah pazartesi bişey çıkmasın internetten okuduklarim beni çok korkuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…