- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.021
Hemen baslamayabilir kimisinin hiç olmuyor kimisinin ilk 3 oluyor kimisinin ilk 3 aydan sonra başlıyor.bence bulantim yoksa hiç bulantı arama sukret bulantı çok kötü çünkükizlar 5+2 haftalik hamileyim fakat hic bulantim yok. doktora gittigimizde kese gorundu fakat kalp atislarini persembe gunu gittigimde duyariz insallah. ama korkuyorum bulanti olmamasi normalmi. ilk gebeligim ve cok endise ediyrm. bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Canim bulantilar hemen baslamaya bilir benim bulantim hic olmadi 10.hafta biticek nerdeyse hic belirtinde olmaya bilir daha bebek kucuk endiselenme bos yere belkide hic olmuycak bulantin bunu bilemezsin belirti yok diye panikleme o 9ay yoksa zor gecer onunde uzun bi süreç var hepimizin zaten bi durum olsa kanaman başlar sikinti yapma bu daha cok zarar bebeye
Hepsi normal belirtiler. Ped kullanmamani tavsiye edebilirim sana çünkü o da nemli kaldığı için enfeksiyona neden olabiliyor. Zor ama sık sık iç çamaşırı değiştir ve açık renk ve pamuklu giy hep.Geceleri yatarken kasik agrisini cok hissediyorum birde bulanti olmayinca tatlim korkuyrm. kanamam yok fakat asiri derecede akintim var gunluk ped kullaniyrm. persembe gunu kontrol var beklemek cok zor gecmiyor zaman bi turlu.
Kaşık ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrı çok normal rahim büyüyor büyüdükçe kaşıklar baskı yapıyor problem varmış gibi kendini kasma bebeğin psikolojik yapısı senin psikolojik yapın bağlı unutma elini karnına koy ve anın tadını çıkar evladın için dualar et.Geceleri yatarken kasik agrisini cok hissediyorum birde bulanti olmayinca tatlim korkuyrm. kanamam yok fakat asiri derecede akintim var gunluk ped kullaniyrm. persembe gunu kontrol var beklemek cok zor gecmiyor zaman bi turlu.
Evet evet kesinlikle günlük ped kullanma nemli kaldığı için ya enfeksiyon kaparsın yada mantar olursun benim de çok akintim oluyor bende havlu kağıt kullanıyorum sık sık değiştiriyorumGeceleri yatarken kasik agrisini cok hissediyorum birde bulanti olmayinca tatlim korkuyrm. kanamam yok fakat asiri derecede akintim var gunluk ped kullaniyrm. persembe gunu kontrol var beklemek cok zor gecmiyor zaman bi turlu.
Normal canım baş ağrısı vücut fazla kan pompalıyor o da basınç yapıp baş ağrısı yapıyor.Kızlar yaa 3 gündür baş ağrısı çekiyorum. Ara ara geçiyor gibi oluyor ama yeniden devam ediyor. Özellikle akşamları yoğun.. Normal mi ki? Yoksa idrardaki enfeksiyon kaynaklı mı?
Yok canım benim tahlil yapılmadı ama üç kilo verdim doktorum yapalım dedi. Uzun süreli beslenememe durumunda vücut karbonhidrat ve protein yokluğunda enerji için yağ yakıyormuş canım. Yağ yanınca da idrarda keton çıkıyormuş. Şeker hastalığın yoksa besinle ilgili bir durum. Serum takviyesi yapıyorlar. Benim bildiğim kadarıyla böyle.Merhaba idrarda ketonu pozitif ++ olsn var mı
Bunlarin hepsi gayet normal seyler boşa endiseliniyosun agri baslarda olur benim hala oluyor rahim buyudugu icin.Geceleri yatarken kasik agrisini cok hissediyorum birde bulanti olmayinca tatlim korkuyrm. kanamam yok fakat asiri derecede akintim var gunluk ped kullaniyrm. persembe gunu kontrol var beklemek cok zor gecmiyor zaman bi turlu.
Normal canım baş ağrısı vücut fazla kan pompalıyor o da basınç yapıp baş ağrısı yapıyor.
Çok zorlanıyorsan minoset içebilirsin ama o da hafif bi ağrı kesici eğer ağrın şiddetli ise kesmez o yüzde boşuna ilaç aldığınla kalırsın karanlık sessiz bir yerde uyumaya calisSağol canım.. Çatlayacak sanki.. Çok berbat..
Çok zorlanıyorsan minoset içebilirsin ama o da hafif bi ağrı kesici eğer ağrın şiddetli ise kesmez o yüzde boşuna ilaç aldığınla kalırsın karanlık sessiz bir yerde uyumaya calis
Canım benim 6 haftada başladı tam gaz devam ediyor kalp atisiyla başlar diyolar genelde ama hiç olmayadabilir senin olmaz inşallah gerçekten hamileliğin keyfini çıkarmak için sorunsuz geçmesi gerekliymiş isyan etmedim çok şükür bebeğim sağlıklı ben katlanırım diyorum katlanıyorum da ama gerçekten çok zor canım keyifle geçir inşallah hep böyle korkmakimse yokmu cevap verebilecek arkadaslar. ?
Pazartesi tekrar idrar vericem canım bilmiyorum ne olacak hiç bir fikrim yokCanım önemli diye biliyorum doktora gösterdin mi benim protein + çıktı enfeksiyon da var daha gösteremedim
Bulantı ve kusman mi çok canım muhtemelen serum takviyesi yapılır susuz kalınca oluyormuş protein ve keton canım peki protein çıktı mıPazartesi tekrar idrar vericem canım bilmiyorum ne olacak hiç bir fikrim yok
Doktor yemek ye dedi kusma yok ama canım hiç bir şey yemek istemiyor çoğu şeyden tiksindim zaten nasıl olacak dua ediyorum sadece inşallah pazartesi bişey çıkmasın internetten okuduklarim beni çok korkuttuBulantı ve kusman mi çok canım muhtemelen serum takviyesi yapılır susuz kalınca oluyormuş protein ve keton canım peki protein çıktı mı
Protein çıkmadı canım yazmayı unutmuşumBulantı ve kusman mi çok canım muhtemelen serum takviyesi yapılır susuz kalınca oluyormuş protein ve keton canım peki protein çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?