temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kuzum benim bulantı çok az sürdü zaten çok da azdı kolay geçiyor çok şükür azıcık uyku yapıyor sadece bence kendini bir süreye odaklama inşallah biran önce geçer cevizini proteinini ve kalsiyumunu ihmal etme peşpeşe doğururuz inşallah sağlıkla

Kızlar ben de geldim aranıza, gerçi benimki hayırlısıyla gelirse eylülde gelicek, eylül anneleri açılmamış hrnüz

Hoşgeldin hayırlı olsun canım :)

Ayni agriyi bende cekiyorum ufacık ışık gozumu alıyor uyustu gözlerim agridan

Geçmiş olsun canım.. Ben yarım saati önce bir tatlı kaşığı nar ekşisi içtim geçti çok şükür ağrım.. Varsa evde sen de iç ya da aynı oranda limon..

Ah canım odaklamasam o zaman geçmez bana sayılı gün biter misali 6 haftada başladı hala devam arada bir iki gün iyiydim

Kan tahlillerim normal sadece tiroit değerleri biraz yüksekti yiyorum Can'ım dediğin gibi zatenyemeden duramıyorum belki 4-5 yıldır yemediğim yemeği 2 tabak yedim benimki de aşırı salın moralini bozma görbak bulantın geçince hemen toparlayacaksın

Ah canım odaklamasam o zaman geçmez bana sayılı gün biter misali 6 haftada başladı hala devam arada bir iki gün iyiydim
İnşallah biran evvel geçer ama Bi ablam bulantın bile olsa onun da tadını çıkar Bi sebebi var ki bulanıyorsun demişti çok şükür ki çok güzel sebeplerimiz var

İnşallah biran evvel geçer ama Bi ablam bulantın bile olsa onun da tadını çıkar Bi sebebi var ki bulanıyorsun demişti çok şükür ki çok güzel sebeplerimiz var
Çok şükür canım iki gün iyiyken hep şüphe düştü içime bişey mi oldu diye bulantı oldukça büyüyor kaç mm oldu acaba diyorum hep sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bu arada özelden mesaj yazdım canım

folikasitten sonra vitamin veriyor. Rahminde doluluk hissi vardır bende de varama enfeksiyonu ihmal etme kardeşim ve eşi dr ilk uyardıkları şey idrar yolları enfeksiyonuydu ben de sık olurdum bol su iç

Ultrason resminde şimdiden bile herşeyi belli değil mi? Elleri ayakları kafası minnacık gövdesi

Ultrason resminde şimdiden bile herşeyi belli değil mi? Elleri ayakları kafası minnacık gövdesi
Ay evet canım ya resmini çektim sürekli bakıyorum telefonda albüm yapıcam gözüm gibi saklıyorum fotoları ay yerim onların iki cm yerlerlerini Allah ım nelere Kadir

Ay evet canım ya resmini çektim sürekli bakıyorum telefonda albüm yapıcam gözüm gibi saklıyorum fotoları ay yerim onların iki cm yerlerlerini Allah ım nelere Kadir
Benimki 2 cm bile değildi geçen salı 1.99 du görür görmez Şok oldum senin boyun ne çapın ne de elin kolun var diye

Benimki 2 cm bile değildi geçen salı 1.99 du görür görmez Şok oldum senin boyun ne çapın ne de elin kolun var diye
El kol ne ki pıtır pıtır atıyo kalpleri maşallah onu dinlemek o kadar zevkli hayatımda dinlediğim en güzel sesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…