- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.061
Kuzum benim bulantı çok az sürdü zaten çok da azdı kolay geçiyor çok şükür azıcık uyku yapıyor sadece bence kendini bir süreye odaklama inşallah biran önce geçer cevizini proteinini ve kalsiyumunu ihmal etme peşpeşe doğururuz inşallah sağlıklaBenim de ultrasona göre 9+1 ama doktorum satla uyumlu karından usg biraz küçük gösterebilir dedi yani satı kabul ediyor canım bu arada bulantin ne kadar sürdü benim hala geçmedi bikaç gün iyi oluyorum tekrar geri geliyor üç gündür yine kötüyüm 12. haftayı bekliyorum sabırla
Kızlar ben de geldim aranıza, gerçi benimki hayırlısıyla gelirse eylülde gelicek, eylül anneleri açılmamış hrnüz
Ayni agriyi bende cekiyorum ufacık ışık gozumu alıyor uyustu gözlerim agridan
Evet çok şükür 4 senenin özlemi 2 taneyle taçlanacak inşallahAyy ikizler mi
Evet çok şükür 4 senenin özlemi 2 taneyle taçlanacak inşallah
Ah canım odaklamasam o zaman geçmez bana sayılı gün biter misali 6 haftada başladı hala devam arada bir iki gün iyiydim
Kuzum benim bulantı çok az sürdü zaten çok da azdı kolay geçiyor çok şükür azıcık uyku yapıyor sadece bence kendini bir süreye odaklama inşallah biran önce geçer cevizini proteinini ve kalsiyumunu ihmal etme peşpeşe doğururuz inşallah sağlıkla
Saol canim deneyeyim hemen gozlerime igne batiyor sankiHoşgeldin hayırlı olsun canım :)
Geçmiş olsun canım.. Ben yarım saati önce bir tatlı kaşığı nar ekşisi içtim geçti çok şükür ağrım.. Varsa evde sen de iç ya da aynı oranda limon..
Kan tahlillerim normal sadece tiroit değerleri biraz yüksekti yiyorum Can'ım dediğin gibi zatenyemeden duramıyorum belki 4-5 yıldır yemediğim yemeği 2 tabak yedim benimki de aşırı salın moralini bozma görbak bulantın geçince hemen toparlayacaksınCanım deme öyle. Ben bulantıdan hiçbirşey yiyemiyorum çok kötü sürekli serum vercek doktor. Kiloyu sorun etme yiyebiliyorsan ye. Sağlık sorunu olmadığı sürece kilo almayı dert etme. Ben üç kilo verdim son iki haftada çok vahim durumlar
İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsinAyy ne güzel sağlıkla al minnoşlarını kucağına canım..
Saol canim deneyeyim hemen gozlerime igne batiyor sanki
İnşallah biran evvel geçer ama Bi ablam bulantın bile olsa onun da tadını çıkar Bi sebebi var ki bulanıyorsun demiştiAh canım odaklamasam o zaman geçmez bana sayılı gün biter misali 6 haftada başladı hala devam arada bir iki gün iyiydim
Çok şükür canım iki gün iyiyken hep şüphe düştü içime bişey mi oldu diye bulantı oldukça büyüyor kaç mm oldu acaba diyorum hep sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bu arada özelden mesaj yazdım canımİnşallah biran evvel geçer ama Bi ablam bulantın bile olsa onun da tadını çıkar Bi sebebi var ki bulanıyorsun demiştiçok şükür ki çok güzel sebeplerimiz var
folikasitten sonra vitamin veriyor. Rahminde doluluk hissi vardır bende de varCok saol canim . Bir tek folik asit iciyorum baska bisey vermediler. Mide bulantilarim bitti gibi bisey Allaha sukur.
Sadece rahimde agri mi diyim genislememi oyle bir his var. Idrar yolu enfeksiyon um var ondandir diye düşünüyorum bebege bisey olmasinda
Maaşallah kuzularınaEvet çok şükür 4 senenin özlemi 2 taneyle taçlanacak inşallah
Ben Ankara'dayım daha önce ankarada olan var mı diye sormuştum ancak dönüş alamamıştım grup kurma konusunda başka istekli yok sanırımIstanbul canim sen
Bana uyar
Ultrason resminde şimdiden bile herşeyi belli değil mi? Elleri ayakları kafası minnacık gövdesiÇok şükür canım iki gün iyiyken hep şüphe düştü içime bişey mi oldu diye bulantı oldukça büyüyor kaç mm oldu acaba diyorum hep sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bu arada özelden mesaj yazdım canım
Ay evet canım ya resmini çektim sürekli bakıyorum telefonda albüm yapıcam gözüm gibi saklıyorum fotoları ay yerim onların iki cm yerlerlerini Allah ım nelere KadirUltrason resminde şimdiden bile herşeyi belli değil mi? Elleri ayakları kafası minnacık gövdesi
İnşallahMaaşallah kuzularınainşallah sağlıkla kavuşursunuz
Benimki 2 cm bile değildi geçen salı 1.99 duAy evet canım ya resmini çektim sürekli bakıyorum telefonda albüm yapıcam gözüm gibi saklıyorum fotoları ay yerim onların iki cm yerlerlerini Allah ım nelere Kadir
El kol ne ki pıtır pıtır atıyo kalpleri maşallah onu dinlemek o kadar zevkli hayatımda dinlediğim en güzel sestiBenimki 2 cm bile değildi geçen salı 1.99 dugörür görmez Şok oldum senin boyun ne çapın ne de elin kolun var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?