- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.001
Bende hiç et yiyemiyorum görmeye bile tahammülüm yok bende sen gibi bi gun seyrek Bi gün çok Bi gün severek yediğimi Bi gün ağzıma bile atamiyorumBulantılar bi tuhaf ya bi gün çoksa öbür gün az. Bir gün önce severek yediğim şeyin başka gün kokusuna katlanamıyorum. Böyle bi garip yani etle aram zaten yoktu pek şimdi zorluyorum ama hiç yiyemiyorum mesela üzülüyorum
Bende öyleyim eşim pişiriyor ama farkeden bişey yok kokusuna bile dayanamıyorum bulgur kuru bakliyat yemeye çalışıyorum onun yerine ama yerini tutmuyordur. Bir tek kahvaltıyı rahat yapıyorum. Bir de meyveye çok düştüm bu araBende hiç et yiyemiyorum görmeye bile tahammülüm yok bende sen gibi bi gun seyrek Bi gün çok Bi gün severek yediğimi Bi gün ağzıma bile atamiyorum
Bizim yemekleri de eşim yapiyor ama iste dedıgin gibi görmeye tahammül edemiyorumBende öyleyim eşim pişiriyor ama farkeden bişey yok kokusuna bile dayanamıyorum bulgur kuru bakliyat yemeye çalışıyorum onun yerine ama yerini tutmuyordur. Bir tek kahvaltıyı rahat yapıyorum. Bir de meyveye çok düştüm bu ara
Sagol canim inş olmassin.Ben normalde de çok ağır geçiririm zaten her kış mutlaka olur korkuyorum grip olmaktan iki gündür bulantı kusma fenayım bu halde birde grip mafolurum yaaçok geçmiş olsun canım
Bende hamileliği min başında grip oldum gerçekten çok kötü ama hamileligin başında grip olmak iyi imis.bu bağışıklığın düşük olduğunu ve vücut bebeği yabancı çişim olarak algilamamasinı sağlıyormusS
Sagol canim inş olmassin.
İnan cok kotu hamileyken 5kati.
İlk defa duydum bunu ben zaten genelde girip olurum ama bu kişki ilk giribim bu kadarda kitu olcami tahmin etmezdim .Bende hamileliği min başında grip oldum gerçekten çok kötü ama hamileligin başında grip olmak iyi imis.bu bağışıklığın düşük olduğunu ve vücut bebeği yabancı çişim olarak algilamamasinı sağlıyormus
Doktorum öyle soyledi gün içinde ihlamur ayva kabuğu kabuk tarçın küçük ama ve bal ekleyerek tuketebilirsiniz faydasını görürsünüz inşallah ben öyle atlattimİlk defa duydum bunu ben zaten genelde girip olurum ama bu kişki ilk giribim bu kadarda kitu olcami tahmin etmezdim .
İnş canim limon iyi geliyo bide aksam nane limon yapcam.Doktorum öyle soyledi gün içinde ihlamur ayva kabuğu kabuk tarçın küçük ama ve bal ekleyerek tuketebilirsiniz faydasını görürsünüz inşallah ben öyle atlattim
Ikiz mi canım. Belli oluyo mu 7 haftalikken. Ben de merak ediyorum acaba ikiz olma ihtimali var mı diye ama ole bir şey söylemedi doktorumMerhaba arkadaşlar bende ağustosta inşallah evlatlarıma kavuşacam daha erken de olabilir ama inşallah bütün hamileler sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucağına alır.
Daha once hiçbir sıkıntı yaşamadan bebek sahibi olanlarda da sonradan kan pıhtılaşmasi olabiliyor arkadaşlar dikkat edin derim ben. Tek düşük bile olsa baktirabiliyosaniz baktirin. Benim iki kuzenimin ikinci çocuktan sonra 3.lerde ikişer kez düşük oldu ve kan pıhtılaşmasi çıktı. Çocuğun varsa üniversite hastaneleri ücret istiyorum ama arastirma hast.de ücretsiz yapıyorlar sanırım. Çocuğun olsa bile düşük olayını yaşamak gerçekten zor bir durum.aslinda doktoruna denk gelmen lazim şayet özele gitseydin sana derdi benim ilk dusuk oldugu icin arastirmaya yolliym seni bi baksinla pirtilasma icin dedi bende yok dedim cunki saglikli bi oglum vardi keske yaptirsaydin cok uzuldum canim nerden bilcektinki ama işte.
Ben hiç almadım canım dahaKizlaaar kilo artisiniz nasil gidiyor ben 11 haftaligim yaklasik 3 kilo aldim cok dimi
Mrb canim yeni girdim foruma. Evet kan ve idrar.Nasil oldun suan iyimisin?tahlil dediğin kan ve idrar mı cnm bende bugün gittim ama sadece karından baktı. rapor verdi düşük tehlikesi var diye... ama kanama arttı sanki korkuyorum
Canım önemli diye biliyorum doktora gösterdin mi benim protein + çıktı enfeksiyon da var daha gösteremedimMerhaba idrarda ketonu pozitif ++ olsn var mı
Canim benim de ikinci düşükten sonra test yapıldı ve kan pıhtılaşmasi çıktı. 3. hamileligimde tanımadığım bir doktora gitmek zorunda kaldım benim doktorum izinde diye. Zaten iğne yazacak hepsi yapabilir ne olacak ki diye düşünmüştüm ama malesef bana 0.4 luk iğne yazdı ve iki hafta sonra kendi doktorum o ignenin,boyum uzun ve kilom 60 in üzerinde olduğu için yetersiz olduğunu söyledi. Bebeğim gelişmedi o yüzden ve iki ay boyunca iğne vurulmama rağmen düşük yaşadım. Evet çok şükür şimdi yine hamileyim ve iğnemi vuruyorum. Inşallah sen de en kisa zamanda tekrar hamile kalirsan bu detaya dikkat et. Üzülme çünkü üzüntü hiçbir şey kazandırmıyor bize.elmol onca iyi diye özellerde doktorlara paralar yedirdim fakültede hocalara ama bi tanesi çıkıp senin kanında pıhtılaşma olabilir demedi dün bana olan oldu hastaneden eve geldim kardeşimin arkadaşı daha jinekoloji 2. sınıfta o söyledi bu ihtimali tekrar hastaneye gittim biz bu detayı atlamışız dediler ortalığı yıktım ama ne fayda ? onca doktor onca acı ve bişgisiz olmaları hepsi bir ironi hepsi para tuzağı ...
Canim bulantilar hemen baslamaya bilir benim bulantim hic olmadi 10.hafta biticek nerdeyse hic belirtinde olmaya bilir daha bebek kucuk endiselenme bos yere belkide hic olmuycak bulantin bunu bilemezsin belirti yok diye panikleme o 9ay yoksa zor gecer onunde uzun bi süreç var hepimizin zaten bi durum olsa kanaman başlar sikinti yapma bu daha cok zarar bebeyekizlar 5+2 haftalik hamileyim fakat hic bulantim yok. doktora gittigimizde kese gorundu fakat kalp atislarini persembe gunu gittigimde duyariz insallah. ama korkuyorum bulanti olmamasi normalmi. ilk gebeligim ve cok endise ediyrm. bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Evet canım ikiz iki kese ve iki kalp atisi duyduk çok şükürIkiz mi canım. Belli oluyo mu 7 haftalikken. Ben de merak ediyorum acaba ikiz olma ihtimali var mı diye ama ole bir şey söylemedi doktorum
O ne demek ilk defa duydumMerhaba idrarda ketonu pozitif ++ olsn var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?