temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlar selam.
Ruyamda bebegim dusmustu piskolojik bilinç altimda korkularim var demekki. Sabah uyandigimda ruya oldugu icin o kadar sevindim sukrettimki Allah kimseye kayip yasatmasin cok zor
12.haftaya kadar bu korkular hep olacak sanırım bende çok korkuyorum Allahım hepimizin evlatlarını bize bagislasin

Doktora sormana gerek yok internetten araştırman yeterli canim

Araştırdım canım zaten. Ama aksine kefir, turşu ve nar ekşisinse yararlı probiyotikler olduğu için faydalı olduğu ve tüketilmesi gerektiği yazıyor.. Emin olmak gerekli akılda soru işareti kalmaaın diye yarın gittiğimde soracağım.. Zaten ilk hamileliğimde tükettim bir sıkıntı yaşamadım faydalı olduğu kanaatindeyim..

Kizlar selam.
Ruyamda bebegim dusmustu piskolojik bilinç altimda korkularim var demekki. Sabah uyandigimda ruya oldugu icin o kadar sevindim sukrettimki Allah kimseye kayip yasatmasin cok zor
Canim inanir misin ben de ayni ruyayi gördüm. Cok agladim ruyamda, sonra uyandim hemen lavaboya gittim şükür bir sey yoktu. Dun bir dizi izlemistim, kadin düşük yapiyordu ondan etkilendim heralde. Allah sag salim bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.

Bi arkadaşa nar ı yasaklamıştı doktor ben özellikle sormadım ama galiba rahimı kalinlastiriyor diye.fazla kalın rahim iyi değilmiş galiba gibi tam net bilmiyorum o yüzden hamile kaldığından beri nar yememeye gayret ediyorum

Nar yedim ama bahsettiğim nar ekşisi hakiki olan tabii.. Bende kan değerleri yüksekliği var normal zamanda da baş ağrım olduğunda 1 tatlı kaşığı alır kendime gelirim. İlk hamileliğimde de aynı durumda baş ağrısı olunca tükettim. Doktorum bana yeme demedi. Dışarda yemek yeme dedi sadece onun dışında gıda yasaklarım yok. Nar ekişimi ya kendim yaparım ya da güvendiğim bir yer var ordan alırım. İçinde sitrik asit olanı değil asla. Kısır ve salatama illa ki koyarım. Kullanacak olan sorsun doktoruna canım. Dün mesela içtim ve kendime geldim. Her bünye farklı ve ben ilk kez duydum nar ve nar ekşisinin durumunu. Yarın soracağım doktoruma o zamana kadar meraktayım.. Söylediklerini yazarım

Kizlar hala atlatamadim cok hastayim yorgan dösek yatiyorum iki kilo verdim cok iştahsizim hic canim bisey cekmiyo ne gece uyku uyuyabiliyorum delircem artik

Inanirim canim burdan bi arkadasta dusuk yapmis ona uzulmustum dun. Etkisinde kalmisim galiba bide korkuyosun zaten. Allah kimseye yasatmasin sag saglim dogsunlar insallah.
Bu arada gunlerimiz nerdeyse ayni :)
Allah miniklerimizi korusun

Selam canim bende dun nar eksisini duyunca yicektim kayinvalidemde kaliyorum sordum yokmus . Patates dilimleyip basima sardik . Azcik bisey etkisi oldu o kadar. Cikarinca agrim devam ediyordu karanlikta uyumaya calistim. Bugun yine basim agriyor gecmedi uyuz

Kizlar hala atlatamadim cok hastayim yorgan dösek yatiyorum iki kilo verdim cok iştahsizim hic canim bisey cekmiyo ne gece uyku uyuyabiliyorum delircem artik
Canim cok gecmis olsun gripmisin neyin var
Hamilelikte hastalik cok zor ilaclar kısıtlı hatta yok desem yeridir paroldan baska bisey vermiyorlar

Ayyy canım çok geçmiş olsun bende iştahsızım hiçbirşey yiyemiyorum halsiz yorgun kolumu kaldırcak dermanım yok derlerdi de inanmazdım Allahım kolaylık versin cümlemize de

Canım çok geçmiş olsun yaaa.. Ben greyfurt yemiştim canım çok istedi diye sanırım ondan oldu. İlaç kullanırken etkisini artırıyor ya sanırım folik asitin dozuna etki etti yemedim bugün iyiyim. Doktoruna danışsan belki parol ya da başka bir öneri verir. Sakın o demeden parol alma. Bana vermesine rağmen almadım ateşim olunca içmemi söyledi diye. Sorcam yarın gittiğimde greyfurt ve narla ilgili sorularımı. Patates göz ağrısını alır diye biliyorum ben. Başına eşin ya da kayınvaliden hafif masaj yapsın ya da sağ elini başına koy ve gözlerini kapa ağrının geçmiş olduğunu düşün bir süre kal öyle. Dua oku. Bana iyi geliyor o da.. İnşallah geçer ağrın canım

Canim cok gecmis olsun gripmisin neyin var
Hamilelikte hastalik cok zor ilaclar kısıtlı hatta yok desem yeridir paroldan baska bisey vermiyorlar
Canim cok agir girip oldum acile gittim ilac yasak dedi sadece serum verdi evdede elimden geleni yapiyorum iste ihlamur dogal yollar canim tavsiye veriym sana basin cok agriyorsa buz konplesksi yap iyi geliyor bi dene o bas agrisini ben oglumda cektim cok siddetli bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…