- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.121
Amin canim ben hastaliktan oldum girip fena etkiledi.Ayyy canım çok geçmiş olsun bende iştahsızım hiçbirşey yiyemiyorum halsiz yorgun kolumu kaldırcak dermanım yok derlerdi de inanmazdım Allahım kolaylık versin cümlemize de
Amin canimInanirim canim burdan bi arkadasta dusuk yapmis ona uzulmustum dun. Etkisinde kalmisim galiba bide korkuyosun zaten. Allah kimseye yasatmasin sag saglim dogsunlar insallah.
Bu arada gunlerimiz nerdeyse ayni :)
Allah miniklerimizi korusun
Saol canım iim çok şükür kanama açık kahveye döndü, birazda regl ağrılarım oluyo arada okadar. Bu 2 hafta annemde kalıcam dinlenmek dahada iyi gelir inşallah. Belki önümüzdeki günlerde bikere daha giderim kontrole. Herkes vücudun regl dönemlerini tekrarlıyodur diyo, bazı bayanlarda oluyomuş. Bakalım bidahaki ay da tekrarlarsa öle sanırım dicem :) sağol canım ilgin için. Sen nasılsın nasıl oldu iştahın miden ?ferishhh canım nasılsın? Tekrar olmadı değil mi sıkıntı? İyimisiniz diye merak ettim :)
Kizlar hamilelik döneminde diş cekimi dolgu vs işlemleri yaptirilabiliyor mu bilen var mi
Kızlar ben gebelik şüphesi olduğu bi ay gitmiştim diş için kontrole, ozaman dr bana gebeliğinden emin olmak lazım demişti anestezi için. Gebeliğin ilk 3 ve son 3 ayı riskli demişti. Gebeysen 3.ayı geçmen gerek demişti.Bunu bende merak ediyorum dolgum kırıldı anestezi olmadan geçici bir şeyler yaptırabilir miyim ben bilmiyorum
Kızlar ben gebelik şüphesi olduğu bi ay gitmiştim diş için kontrole, ozaman dr bana gebeliğinden emin olmak lazım demişti anestezi için. Gebeliğin ilk 3 ve son 3 ayı riskli demişti. Gebeysen 3.ayı geçmen gerek demişti.
Ilk gebeligimde 4 aylıkken cok az bi anesteziyle dış dolgusu yaptirmistimKizlar hamilelik döneminde diş cekimi dolgu vs işlemleri yaptirilabiliyor mu bilen var mi
Çok şükür canım çok sevindim iyi olmana :) ben de dün bugün biraz olsun yemek yiyebildim. Yani yemek yiyemiyorum da çorba börek galeta meyve :) 9 haftayı doldurduk dün çok şükür. Az kaldı 12 ye sabrediyorum inşallah daha iyi beslenicem midem düzelince :) iyi olsunlar da unutucaz inşallah bunların hepsini:)Saol canım iim çok şükür kanama açık kahveye döndü, birazda regl ağrılarım oluyo arada okadar. Bu 2 hafta annemde kalıcam dinlenmek dahada iyi gelir inşallah. Belki önümüzdeki günlerde bikere daha giderim kontrole. Herkes vücudun regl dönemlerini tekrarlıyodur diyo, bazı bayanlarda oluyomuş. Bakalım bidahaki ay da tekrarlarsa öle sanırım dicem :) sağol canım ilgin için. Sen nasılsın nasıl oldu iştahın miden ?
Ben de aynı rüyayı gördümCanim inanir misin ben de ayni ruyayi gördüm. Cok agladim ruyamda, sonra uyandim hemen lavaboya gittim şükür bir sey yoktu. Dun bir dizi izlemistim, kadin düşük yapiyordu ondan etkilendim heralde. Allah sag salim bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.
4 5 ve 6. Aylarda yapilabiliyorKizlar hamilelik döneminde diş cekimi dolgu vs işlemleri yaptirilabiliyor mu bilen var mi
Hoşgeldin canım:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)
Canımmm merhaba seninde miii ikizlrr bende ikizler bekliyorum:))Evet çok şükür 4 senenin özlemi 2 taneyle taçlanacak inşallah
Cok sagol canim cevap icinKızlar ben gebelik şüphesi olduğu bi ay gitmiştim diş için kontrole, ozaman dr bana gebeliğinden emin olmak lazım demişti anestezi için. Gebeliğin ilk 3 ve son 3 ayı riskli demişti. Gebeysen 3.ayı geçmen gerek demişti.
Kopmuşuz biz dun gece hep birlikteBen de aynı rüyayı gördüm
Hoşgeldin canimmmHooop gldim canımm sağolll nasıl gidiyor bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?