temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayyy canım çok geçmiş olsun bende iştahsızım hiçbirşey yiyemiyorum halsiz yorgun kolumu kaldırcak dermanım yok derlerdi de inanmazdım Allahım kolaylık versin cümlemize de
Amin canim ben hastaliktan oldum girip fena etkiledi.

Inanirim canim burdan bi arkadasta dusuk yapmis ona uzulmustum dun. Etkisinde kalmisim galiba bide korkuyosun zaten. Allah kimseye yasatmasin sag saglim dogsunlar insallah.
Bu arada gunlerimiz nerdeyse ayni :)
Allah miniklerimizi korusun
Amin canim ay evet art arda dogurucaz gibi duruyor insallah o günler de gelir cabucak

ferishhh canım nasılsın? Tekrar olmadı değil mi sıkıntı? İyimisiniz diye merak ettim :)
Saol canım iim çok şükür kanama açık kahveye döndü, birazda regl ağrılarım oluyo arada okadar. Bu 2 hafta annemde kalıcam dinlenmek dahada iyi gelir inşallah. Belki önümüzdeki günlerde bikere daha giderim kontrole. Herkes vücudun regl dönemlerini tekrarlıyodur diyo, bazı bayanlarda oluyomuş. Bakalım bidahaki ay da tekrarlarsa öle sanırım dicem :) sağol canım ilgin için. Sen nasılsın nasıl oldu iştahın miden ?

Kizlar hamilelik döneminde diş cekimi dolgu vs işlemleri yaptirilabiliyor mu bilen var mi

Bunu bende merak ediyorum dolgum kırıldı anestezi olmadan geçici bir şeyler yaptırabilir miyim ben bilmiyorum
Kızlar ben gebelik şüphesi olduğu bi ay gitmiştim diş için kontrole, ozaman dr bana gebeliğinden emin olmak lazım demişti anestezi için. Gebeliğin ilk 3 ve son 3 ayı riskli demişti. Gebeysen 3.ayı geçmen gerek demişti.

Teşekkür ederim canım. Anestezi almadan istiyorum ben ön diş çünkü temmuza kadar idare etse yeter.. Bakalım önce sotup sonra okey verirse giderim

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Çok şükür canım çok sevindim iyi olmana :) ben de dün bugün biraz olsun yemek yiyebildim. Yani yemek yiyemiyorum da çorba börek galeta meyve :) 9 haftayı doldurduk dün çok şükür. Az kaldı 12 ye sabrediyorum inşallah daha iyi beslenicem midem düzelince :) iyi olsunlar da unutucaz inşallah bunların hepsini:)

Ben de aynı rüyayı gördüm

bu aralar bende ruyalarimda dewamli dusuk yaptigimi goruyrm ya Allah korusun gercekten. ama insan cok etkileniyor. Allahim miniklerimizi saglikla kucagimiza kavusturmayi nasip eder insallah canimlarim.

Hoşgeldin canım:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

Teşekkürler tatlim amin insallah...
Genel anlamda hepimiz dökülüyoruz galiba hanımlar bnde aynı durumdayım nolcak bizim bu halimiz... Kisin hamilelik pek iyi gitmiyor anlaşılan gebelik semptomlarına ek bide grip bas ağrısı Allah yardımcımız olsun... Geçmiş olsun cümleten...

Evet çok şükür 4 senenin özlemi 2 taneyle taçlanacak inşallah
Canımmm merhaba seninde miii ikizlrr bende ikizler bekliyorum:))
Nasılsın nasıl gidiyor bulantıların var mııı benim var yaa biraz zor oluyor bide çok yemek yiyemiyorum ben yediklerim hep faydalı ama bilmiyorum hep bi kusma hissi var .. sende durumlar nasıl

Cok sagol canim cevap icin
3.ayi bitirmeye surda ne kaldi
Bizim bebisler suan hareket edebiliyorlar cok ilginç buluyorum ya . Daha 2.5 cm ne mucize bisey dimi

Selam kizlar dun aksamdan beri karnım agriyo ara ara gaz sancisi sanirim gecmiyoda tuvaletede çıkamıyorum catlicam ne yapabilirim nasil gecer bu sanci ya korkutuyo beni

Kizlar yaa doktor bana decavit vitamin ile kan ilaci verdi daha erken mi acaba kullananlar varmi folik asiti biraktim bunlari kullanmaya basladim aranizda kullanan varmi ??

Hooop gldim canımm sağolll nasıl gidiyor bakalımmm
Hoşgeldin canimmm valla iyi gidiyor su an , bebisim de iyidir inşallah. 3 ocakta gidicem doktora 1 Haftam kaldı. Sabırsızlıkla bekliyorum o günü. Bebegimi görmek istiyorum artık senin nasıl gidiyor canım?

Günaydın kızlar , ben rüyamda ikili testte bebeğimin engelli çıktığını gördüm sonra doğuyodu down sendromluydu ama dünya tatlısı bişeydi sanırım yaklaştıkça stres bastı beni bilinçaltıma işlemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…